Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzio listonooszz

W Polsce nie ma demokracji... i nigdy nie było

Polecane posty

Gość edzio listonooszz

Stworzyli qasi-demokracje zeby lud się cieszył , te same mordy od lat w sejmie ... przechodzą z jednej partii do drugiej , pis i po to jedno i to samo. Wiekszego wyboru nie ma , mniejsze parte są spychane na bok ...a i wsrod nich nie ma wkim wybierac. Mlodych nie dopuszczaja do glosu .

to, ze nie ma na kogo glosowac, to nie wina demokracji, tylko ludzi ktorzy nie potrafia z tego systemu korzystac

Gość edzio listonooszz
taak bo łatwiej narzekać niz egzekwowac to co sie im nalezy :O a reszta glosuje na tego kto wiecej wydal na reklame :O PO to jedna wielka mafia a jakos wszyscy przymykają na to oko :O w PiS-ie siedzą oszołomy :O

Gość abf
chciałbym dodac ,ze ponad 70 % Polaków nie rozumie tego co ogląda w telewizji i czyta w internecie :classic_cool:

Gość to ja wam powiem
badania instytucji europejskich potwierdzaja ze Polska jest na ostatnim miejscu w uni jak kraj postrzegany za demokratyczny ale jak znalezc demokracje wsrod kurw i zlodziei, egoistow skorumpowanyc?? toz wlasnie tacy sa polscy politycy

Gość hahhahahahahhahahaa
pojedz do Włoch , Rumunii czy Bułgarii to zobaczysz demokracje :D

Gość hahhahahahahhahahaa
a co z tą aferą hazardową ? wie ktos ? nie mam telewizora i nie jestem na biezaco :D

ja wam powiem badania instytucji europejskich potwierdzaja ze Polska jest na ostatnim miejscu w uni jak kraj postrzegany za demokratyczny" przez kogo postrzegany? jestes pewien / pewna ze to nie badania amerykanskich naukowców? :D ale jak znalezc demokracje wsrod k**w i zlodziei, egoistow skorumpowanyc?? toz wlasnie tacy sa polscy politycy" nie musisz jej szukac, mozesz z niej skorzystac i np wystartowac w wyborach

Gość hahhahahahahhahahaa
:O jeszcze jedno pytanie : to prawda ,ze te automaty to wlasnosc mafii ? u mnie na osiedlu naliczylam ich 8 :O

Gość trtr,,x//
sami glosowaliscie na takich to macie :P

Gość it7
te "kościelne babki" są w strefie wpływów Rydzyka i on nimi manipuluje dlatego są one w grupie podtrzymującej władzę Rydzyka

Gość trtr,,x//
offerma - jesli masz duzo $ to mozesz startowac i bez mediów :classic_cool:

Gość to ja wam powiem
offerma przestań się wykręcać politykami, politycy są tacy na jakich my chcemy głosować, mow za siebie, ja nie glosuje od 96 bo nie ma na kogo a od konca lat 70 sledze wszytko to co ma zwiazekz polityka i bezposredni wplyw na nasze zycie

ty naprawdę jesteś taki naiwny? przecież bez poparcia mediów, "wpływowych dziennikarzy" nie zrobisz nic." tekst w stylu nie ide na wybory bo to nic nie zmieni jeden glos nie ma znaczenia itp itd

Gość it7
offerma zarzuca wszystkim brak rozumu co poradzić że tylko w PISie są nainteligentniejsi ludzie w Polsce :(

"no a ma? do rzeczy panie czisas, porozmawiajmy raz jak rozumni ludzie bez wyzwisk, obelg i płaskich szyderstw. bez obelg - powiedzial offerma :D po pierwsze - pani czizas po drugie - oczywiscie ze glos ma znaczenie, to jest podstawa demokracji, to ze kazdy ma prawo wyboru. jezeli natomiast wynik w ogolnym rozliczeniu nas nie zadowoli, to trzeba umiec sie z tym pogodzic i uwierz mi ze przy 90% frekwencji byloby z tym duzo latwiej

Gość it7
nie sięgamy offermie do pięt, dlatego należy zakończyć dyskusję żeby uniknąć kompromitacji :D

Gość a co powiesz edziu
o takim "demokratycznym" usa? Tam sa 2 partie, no.. liczące się i to systemowo. Inne kraje: Niemcy, Wielka Brytania? No i....? Jakie wnioski?

ziemkiewicz kiedyś opisał głupców próbujących wprowadzać demokrację gdzieś w afryce. i tam skończyło się to zupełną klapą bo każdy głosował po prostu na kandydata ze swojego plemienia." a co w tym zlego? wlasnie o to chodzi, zeby glosowac na kogos, kogo sie zna i do kogo ma sie zaufanie. W Polsce problem polega na tym ze glosujemy nie "na kogos" tylko "przeciw komus" poza tym ludziom nie chce sie zrzeszac i dzialac na rzecz wlasnych inicjatyw wlasnie przez takie gadanie, ze to nie ma sensu, ze grupa trzymajaca wladze, ze i tak sie nic nie zdziala, bla bla bla

Gość traaaaaaaaa
no to ruszcie dupy :D a nie tylko ''moj facet to i tamto '' :D

Gość it7
siedzę tam ,gdzie siedziało ZOMO cholera jasna :o

offerma z taka obsesja na punkcie teorii spiskowych i ukladow ciezko Ci bedzie dostrzec zajebistego polityka, nawet jezeli bedzie nim Twoj sasiad

o wolność, równość i sprawiedliwość PANI czizas. vs a nie tylko ''moj facet to i tamto '' ??? FAKT, ze tez sie nie domyslilam

jak nie wiesz co odpowiedzieć to piszesz że "mam obsesję na temat spiskowych teorii" albo coś podobnie obraźliwego. po prostu jesteś ograniczona. alez ja Ci odpowiedzialam nie wyzywam Cie, nie ublizam, nie szydze stwierdzam FAKT :)

no i już się zaczynają podszywy bo idiotka czizas nie wie co odpowiedzieć. koniec dyskusji jakiej dyskusji? z UKŁADEM nie da sie przeciez dyskutowac

najwidoczniej na Twoim poziomie nie potrafie, masz racje

Gość gość
Polska według konstytucji rp z dnia 2 kwietnia 1997r stwierdza ...rzeczpospolita polska jest demokratycznym państwem prawnym urzeczywistniającym dobro sprawiedliwości społecznej,, koniec cytatu