Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec z nim dziecko

chce goo zlapac na dziecko jak najlatwiej o wpadke

Polecane posty

Gość reer
a ile dzieci maja lat?

11 i 15 ;/

i co mam czekac 7 lat?

jak sie kogos kocha to nie robi mu się świństwa typu wpadka. I dzieci powinny być dla niego najważniejsze. Trzeba było o tych dzieciach pomyśleć zanim zabrałaś się za samotnego tatusia. Zapewne chodzi Ci o kasę. Radzę pójść do pracy a nie rodzić maszynkę do zbierania alimentów

to może po pracuj nad tym żeby zaczęły Cię akceptować

Gość reer
czyli jak by liczac od najmlodszego to bys musiala czekac 7 lat. dla mnie to jest oczywiste, ze facet chce ciebie zrazic do siebie. to jeszcze oczywiste, ze nikt nie bedzie tyle czekal. jak by chcial byc z toba to by sie staral jakos przekonac dzieci do twojej osoby. a co sie zmienia jesli dzieci beda mialy 18 lat? juz nie beda mialy dla niego znaczenia. facet cie zbywa i tyle

reer tez mysle ze chce mnie zrazic to dlaczego ciagle powtarza ze nie chce mnie stracic?? dlaczego wypisuje ze teskni jak sie nie widzimy ?

Gość reer
ale spotykacie sie normalnie? czy komunikujecie sie przez maila, telefon?

maila, tel mieszkam w innym miescie

odkad bylismy tylko znajomymi bylo ok ale odkad zauwazyly cos miedzy nami to tragedia. zawody do jego serca sie zaczely.

Gość reer
no to spotykajcie sie troche potajemnie. przeciez dzieci nie beda go sledzic.

Prawda jest taka, że jeśli chcesz go mieć, to musisz pokochać jego i jego dzieci. Inaczej się nie da i nie uda! Choćbyś nie wiem jak potrafiła go zadowolić w łóżku. Dziecko nie załatwia sprawy. Takie dzieci, 11 i 15 są już na tyle mądre, że można z nimi rozmawiać szczerze. Powiedz, że macie razem kogoś, kogo bardzo kochacie - jego, i macie po drodze do wspólnego bycia ze sobą. Zapewnij, że nie chcesz im zastąpić matki, ale możesz spróbować im pomóc w codziennym życiu. To ważne by zrozumiały, że nie jesteś ich wrogiem. Gdy przekonasz dzieci, wybranek będzie cały Twój. Dziś dzieci widzą, że ojciec poświęca swój czas Tobie, a one czekają... to myślenie 0-1. Uczciwie ustawisz sobie szczęśliwe życie. Kombinując, rodząc dziecko bez zgody obojga rodziców, będziesz mieć tylko kłopoty. 🖐️

musze teraz isc wejde za jakies 3h, ale czy taki zwiazek ma sens i czy zalezy mu na tylko na seksie jak ktos wczesniej napisal?

najpierw to musiałabyś zacząć rozsądnie myśleć a nie podstępem wpadkę zaliczyć później zaprzyjaźnić się z dziećmi i wszystko wtedy ma sens po za tym chyba byłaś świadoma jak zaczynaliście ten związek że dzieci zawsze będą na pierwszym miejscu

Przeciez jasno Ci powiedzial, ze dzieci sa najwazniejsze. Nawet gdybys miala z nim to dziecko to hierarchia się nie zmieni: one będą na pierwszym miejscu, poza tym i tak Cię nie zaakceptują-tylko większego cyrku narobisz. Więc skończysz i tak z niczym, ewentualnie w srodku piekła, bo mogę Ci zagwarantować-dzieci w tym wieku potrafią wykończyć i najpewniej to zrobią. Najgorsze, że ich złość mogłaby potem przelać się też na Twoje dziecko.

Gość unialeszno22unia
To proste zarzywaj tabletki anty... a tak naprawde niech to bedzie aspiryna lub przebij wszystkie prezerwatywy grubsza igła i kochaj sie z nim w najwiekszej twojej owulacji. http://tnij.org/kc6q

dziewczyno pomysl co ty robisz jak mozesz chcieć go wkopać w dziecko jeśli druga osoba niechce to się nie robi tego na siłę boże co się dzieje

ale ja wiem ze z jego dziewczynami mialabym pieklo, ale ja nie potrafi eo nim zapomniec. jak to zrobic?

help

Gość Zażywaj tabletki anty
i weź antybiotyk. Ja tak zaszłam. ;) Niechcący co prawda, ale teraz jestem zadowolona.

Gość fajnie .
Chcesz dziecko to powinnaś je mieć. Będzie jeden Polak lub Polka więcej. Ja nie chcę na pewno w ciągu najbliższych dziesięciu lat więc ty będziesz wyrabiać normę. Możesz urodzić nawet dwa. Jestem za dziećmi, mimo, że z moich podatków będę opłacać ich kształcenie.

Gość cycuszkaaaajjaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestes nienormalna ! szkoda dziecka. powinnas sie leczyć. Złapać na dziecko (ktore bedzie mialo niekochajacych sie rodzicow) to nie sztuka. sadzac po twojej wypowiedzi powinnas dorosnac i do dziecka i do męża.

Gość jesemtunovac
Gość łóodka wódka
mnie sie zdaje ze tabletek sie nie miesza..i wiele kobiet według tej zasady jak choruje bierze antybiotyk i nie bierze tabletek anty..

Gość nieszczęśliwa : (
Ja mam jeszcze gorzej niż ty, bo czas na zajście w ciążę ograniczony. Ktoś napisze jak to naprawdę jest z antybiotykami. Nie biorę już tabletek i jak zacznę teraz brać antybiotyk to zajdę szybciej?

Gość ptysiulka
zakochalam sie w facecie madrym odpowiedzialnym i przedewszystki uczciwym wiem ze kocha dzieci ale narazie nie chce angazowac sie w zwiazek spotykamy sie dla milych chwil natomiast ja chcialabym miec dziecko i juz jakos stabilizacje, nie chce lapac go na dziecko ale jak go rozkochac w sobie...

Gość prawiczek z zadupia987480
podła jestes

Gość ptysiulka
Z CZYM JESTEM PODLA?