Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracilam samotnosc

Jestem stworzona do samotności.

Polecane posty

Gość stracilam samotnosc

Zawsze byłam tego zdania. Wiele osób mi mówiło, że to tylko taki mój wymysł ponieważ coś takiego nie istnieje. Było mi dobrze samej. Po jakimś czasie poznałam faceta i się zakochałam. Jesteśmy razem i świetnie nam się układa. Wciąż na około słyszę, że tworzymy doskonałą parę. Jednak... Tęsknię... Strasznie tęsknie za samotnością :( Kocham go ale wiem, że nigdy nie będę z nim do końca szczęśliwa.

Gość IMO13247
Słyszysz autorko? Taki dźwiek wydają najmniejsze skrzpce na swiecie- grają one specjalnie dla Ciebie...

droga kolezanko, musisz sie okreslic-albo samotnosc, albo zwiazek, ja prawde mowiac za jasna cholere nie rozumiem twego toku myslenia, napisz wiecej

Gość stracilam samotnosc
To raczej nie jest tęsknota za wolnością. Mój facet w żadnym wypadku mnie nie ogranicza. Nie odczuwam też potrzeby flirtowania z innymi facetami. Po prostu teraz wszystko się zmieniło. Jest inaczej. Chociaż jest też dobrze to ja i tak tęsknie za starymi czasami.

Gość stracilam samotnosc
musisz sie okreslic-albo samotnosc, albo zwiazek Również chciałabym się określić jednak sama nie wiem co wybrać. Czy zrezygnować z osoby, którą kocham czy też może być z nim ale jednocześnie nie osiągając pełni szczęścia