Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga.......25......

mam pytanie do dziewczyn które zażywały kiedyś orgametril, czy są tu takie?

Polecane posty

Gość Aga.......25......

po jakim czasie od odstawienia pojawił wam się okres? Ja mam brać od 16 do 25dc ze względu na polipa endometrialnego. Dzisiaj jest 7 dzien od odstawienia okresu brak, natomiast jest lekkie plamienie i od kilku dni bóle brzucha jak na okres. Lekarz mi powiedział że miesiączka powinna się pojawić do 10 dni od odstawienia. W ciąży nie jestem. Co jest grane?

Gość Aga.......25......
no plis napiszcie coś

Gość wanilijka
Skoro lekarz powiedział że do 10 dni to trzeba mu wierzyć. Masz jeszcze 3 dni. Pewnie plamienie się rozkręci w okres i nie bedzie problemu. Ja kiedys bralam ten lek ale tylko miesiąc i dostalam okres po kilku dniach, nie pamiętam dokładnie.

Gość Aga.......25......
wanilijka no wiem, może tak będzie, ale tak mnie to denerwuje. Brzuch mi dosłownie zapieprza,, wytrzymać nie mogę:O Od dłuuuugiego czasu miałam okresy bardzo regularne i cieszyłam się z tego a tu się boję że ten orgametril mi porozchrzani cykl i znowu będzie beznadziejnie. Jakiś cholerny polip mi się przyczepił.

Gość Aga.......25......
czy ktoś jeszcze coś napisze?

Gość elefinka
Do Aga.......25...... Mam podobną sytuację jak Ty - również zażywałam Orgametril na polipa. Minął już 8 dzień od przyjęcia ostatniej tabletki a ja mam tylko plamienia i bóle brzucha jak przed okresem. Zaczynam się poważnie martwić, tym bardziej, że jestem obecnie za granicą i nie mogę tak szybko przyjechać na badania do ginekologa. Napisz mi proszę jak u Ciebie rozwiązał się ten problem. Będę baaaardzo wdzięczna.