Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa19

MAM BARDZO PILNE PYTANIE DO WAS????????!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy jak pójde do urzędu pracy w moim mieście to przysługuje mi jakiś staż np. staż w żłobku jak uczę się w zaocznym liceum dla dorosłych???

proszę o odpowiedź :)

Gość POCZATKUJACY MUZYK
Nic ci nie przysluguje tez bylem entuzjastyc\znie nastawiony do urzetu pol roku temu gdy sie rejestrowalem

możesz zostac skierowana na staż, jeżeli zarejestrujesz sie w UP w złobku raczej nie, bo nie masz odpowiedniego wykształcenia i przygotowania

Gość POCZATKUJACY MUZYK
Mozes zostac skierowana ekhm no tak ale szczerze nie lic na to ja slysze ciagl tylko ze brak pieniedzy na staze

Gość oooooooooooo
podbijam bo też mam podobną sytuację.

no to ja właśnie chce tam zdobyć doświadczenie bo żadna matka nie chce przyjąć 19-nastolatki na nianie bez żadnego doświadczenia....a,moja koleżanka dostała staż w przedszkolu więc jak to jest?!!!

Gość POCZATKUJACY MUZYK
Jest tak: idziesz i mowisz ze chcesz staz i co bys chciala oni sprawdzaja i podaja ci adekwatna oferte... a w praktycze mowia ci ze nie ma na to kasy i nic nie masz

Gość smiech przez łzy!
no wlasnie idziesz do urzedu pracy rejestrujesz sie i pytasz czy sa jakies staze, i oni Cie ewentualnie jakis daja jak maja, watpie zeby byly staze w zlobkach niestety...:O

Gość Ewa tu była
w tym roku jest podobno dużo mniej pieniędzy na staże i trzeba mieć szczęście, by znaleźć miejsce na staż i dostać z urzędu na niego pieniądze coraz gorzej się dzieje...

Gość POCZATKUJACY MUZYK
Watpie zeby jakiekolwiek byly... ja we wrzesniu uslyszalem ze w grudniu! w grudniu ze w nowym roku! Po nowym roku ze do marca! dzis ze W marcu! Co najciekawsze znajoma zlalazla staz i to w samym urzedzie pracy a podobno ich nie ma...

Gość Ewa tu była
"no to ja właśnie chce tam zdobyć doświadczenie bo żadna matka nie chce przyjąć 19-nastolatki na nianie bez żadnego doświadczenia....a,moja koleżanka dostała staż w przedszkolu więc jak to jest?!!!" Jeśli nie po znajomości, to najprawdopodobniej przedszkole akurat potrzebowało kogoś na staż (czyt. podaj, przynieś, pozamiataj) i akurat też urząd maił jeszcze na to pieniądze. Tu gdzie mieszkam pieniądze miały być dopiero w lutym, ale nie wiem czy faktycznie są, bo znalazłam pracę i się już przestałam tym interesować. Wiem tylko, że ma być krucho w tym roku.

Gość POCZATKUJACY MUZYK
Ewa widac masz jak u mnie... No z tym wyjatkiem ze ciagle bez pracy jeszcze do tego nieznosni rodzice mnie wkur**** ;/

Gość smiech przez łzy!
okropne czasy nastaly!! az sie wszystkiego odechciewa!!

Gość całkiem do rzeczy
jesli w ogóle beda staze, bo chyba jeszcze nie maja urzedy ustalonego budzetu na rok 2011. Miał byc ustalony na przełomie lutego i marca a potem dopiero maszynka sie zacznie krecic czyli tak od około kwietnia

Gość POCZATKUJACY MUZYK
Lilka njeszcze mozesz pokladac nadzieja tak jak ja w tym ze jak szwaby otworza granice to polowa ludzi tam ucieknie i poprostu bedzie praca na miejscu