Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka89:*

dojrzały partner

Polecane posty

Witam! Mam 22 lata i zakochana w dwóch facetach... Mianowicie mój chłopak z którym jestem ma 27 lat,natomiast jestem zakochana w mężczyźnie który ma 39lat,ale nic miedzy nami nie zaszło,czujemy coś do siebie. Z moim chłopakiem jestem dopiero 2 miesiace i nie zdążyłam sie jeszcze w nim zakochać. Nie wiem co robić czy taki zwiazek ze starszym ma szanse...???

Gość całkiem do rzeczy
jeśli ten starszy jest po przejściach, to trzeba sprawdzić jego przeszłość i dojrzałość.Moze sie udać.Jeśli jest kawalerem w tym wieku to coś z nim nie halo.Jeśli to ma być twój 1 związek poważny, to spróbuj.Młodszego bym nie dyskwalifikował ale raczej dojrzały do związku nie będzie.Za mało podałaś danych o nich.Zachowanie, reakcje na sytuacje skrajne.Potestuj ich i wybierz po tych testach

"Mam 22 lata i zakochana w dwóch facetach.." "Z moim chłopakiem jestem dopiero 2 miesiace i nie zdążyłam sie jeszcze w nim zakochać" zdecyduj się wreszcie bo to dosyć istotna kwestia.

Gość partnerzy obaj sa dojrzali
a ty jestes zwykla goffniara:)

Gość całkiem do rzeczy
no fakt...przedmówcy mają rację.Ja podszedłem jak do człowieka a to przecież kobieta, która sama nie wie co pisze

Chcialam poznac tylko wasze opinie.