Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roli

Konkurs na najalepsza cipeczke roku

Polecane posty

Trochę się obawiam, że nas bezlitośnie skrytykują. :D

No wiesz... Słowa to słowa a wizerunek to jednak już zupełnie coś innego. :D Co robisz jak się wściekasz?

ja nie potrafię przestać :) chociaż mam tak że nie pale nawet cały dzień albo i dwa :) a najgorzej mi tak się przed małym z tym papieroskiem gdzieś skitrać na balkonie np, bo przy nim nie palę

A tero krótki poradnik jak przekrztołcić zwykły wyroz na wyroz ślonski (DEJCIE SIE POZÓR! tworzynie tych wyrazów je o wiela trudniyjsze * Większość lityr „A zamiyń na inksze samogłoski, najczyńściyj na „O, „Y, „E. * Jyśli samogłoska „E wystympuje przyd lub po literce „I, to nia zjydz („E zjydz, „I łostow!) lub zastomp jom samogłoskom Y lub, ywyntualnie, O. Jak literka E wystympuje zaś na końcu wyrazu, to jom łostow w spokoju! Wyjontkim je wyroz „nie. * Najlypi aby w wyrozach było nojwiyncej literek „O. * Ino niy przysadzej z tom wymianom! Czyńść literek se łostow! * A tera sporóbuj cały tyn tykst przeczytoć no głos! * Ale z akcyntem! Wsodź se kartofla do gymby i tero godej! No... już lepij! * Niy szpanuj tym, że umisz cokolwiek pedzieć po ślonsku... łoni i tak cie ino wyśmiejom! * Suchejcie tyroz, jak chcecie dopożontku godać po ślonsku to niy możecie tyż przesadzać z akcyntowaniym!

Witam, wyślijcie może zdjęcia swoich cipek :) POZDRAWIAM