Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 2012

Dziewczyna 2012 dla prawiczka - do startu, gotowi? start!

Polecane posty

Gość isdfjosdijfosijfsoidf
jedz... mysle ze bylibyscie cudowna para... :D:D:D

Brzydki jestem wg. mnie ale niektórym dziewczynom się podobam:classic_cool: Ciemnooki szatyn, szczupły, średniego wzrostu z dużym [brak części tekstu] :classic_cool:

Gość IMO13247
Szpileczka, aż puchnie od ilości uwagi poswięcanej jej w tym temacie. :P

na moja dziewczyne sie nie nadaje, jest zbyt grzeczna mimo ze pewnie bardzo ladna... :D

Gość IMO13247
Szpileczka -biegaj, biegaj, bo jak za bardzo spuchniesz od komplementów, to nie mogła bedziesz powiedzieć, że "wąska w pasie" :P

mysle ze jestes... do tego pewnie nigdy sie nie calowalas i jestes najmlodsza w rodzinie... :D :P mam racje mloda damo? :)

Gość IMO13247
Tylko się nie wzrusz, bo tusz Ci spłynie - a drogi jest. ;)

musze juz leciec ale powiem ci ze ja uwielbiam zimne suki... szkoda ze nia nie jestes... zabralbym cie zima nad morze zbierac muszelki a potem sprzedawala bys je w sklepie z pamiatkami... :D :P i tak dorobilbym sie mojego pierwszego bentleya... eh... gdzie te suki...? :)

Tylko jeden prawik chce czekać do 2012 roku. Reszta wolałaby zacząć znajomość do razu. Jednak niektórzy mają określone wymagania co do potencjalnej dziewczyny i nie wiadomo czy Ty je spełniasz:)

Gość tralaLOL
w 2012 ma być koniec świata węc sę nie opłaca :D aż się zrymowało ;P

Gość prawiczki robia to lepiej
offerma a Ty chcesz dziewczyne? jak tak, to kiedy bys ją chcial i jakie masz wymagania? :D

Gość tomuś aj low ju
będziemy razem w 2012😘

Gość prawiczele
zglaszam sie bo juz po terminie w sumie mam 23 lata wiec motywacji opisywac nie musze :D :D

witaj moze napisze cos o sobie !! Moją pasją jest kontakt z ludźmi i rozwiązywanie ludzkich problemów, niezależnie od pochwał i krytyk. Jako twoj chłopak bede wobec Ciebie postępował tak samo dodam jeszcze że jestem romantykiem. Mam juz za soba ćwierć wieku to jest kawałkiem mojego życia.Kocham życie cieszyc sie kazda chwila to Działa trochę jak uzależnienie, ale nie ma skutków ubocznych. Aktywne życie to dla mnie źródło wyzwań i satysfakcji. Lubię stawiać sobie ambitne cele i wytrwale dążyć do ich realizacji. Chcę doskonalić swoje umiejętności umyslowe i sprawnosci fizyczne nie tylko miłosne z osoba ktora tez pragnie rozwijajać się Zachęcam do zapoznania się z moim życiorysem, który przedstawie Ci w rozmowie na priv. szczegółowy opis moich cech i umiejetnosci ? mysle ze przekonasz sie juz w krótce . Chętnie odpowiem na Twoje pytania podczas bezpośredniego spotkania. Pozdrawiam Łukasz

Gość prawiczele
jak zawsze tyle pierdolisz to nic dziwnego ze nie moczysz :D

Cześć, jeżeli w dalszym ciągu jesteś zainteresowana, to możemy się spotkać. Mam 18 lat, mieszkam w Łodzi. Ważę 63, przy wzroście 1,71. Pozdrawiam.