Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XterOG

Galerianki z Krakowa...

Polecane posty

A więc, szukam licealistki, która nie wstydzi się tego co potrafi... ...do 46 kg ...głębokie gardło Kontakt: suki.z.galerii / gmail.com

Prawde ty aby piszesz dziewcze? Dupka ma byc mala i zgrabna, celulitu nie chce widziec ;-)

Gość malaona929292
szukasz anorektyczek? czy 12 letnich dziewczyek??

...nie nie szukam 12 letnich dziewczynek, 13, 14, 15 i innych dzieci tez nie... wyobraz sobie ze dzieci ani mnie nie kreca, ani nie rozbudzaja fantazji zdecydowanie szukam anorektyczek, chyba napisalem to... a ze w wyobrazni niektorych szczupla dziewczyna musi byc dzieckiem, to chyba trzeba leczyc swoja wyobraznie... znam i biusciaste 30 latki, ktore waza ponizej 50 kg... tu tez jest pedofilia, ogarnijcie sie wszyscy

Gość hardsuxxxxxxyeeeaaaaaa
kreca cie anorektyczki??

Ech... no kreca mnie szczuplutkie dziewczeta i co mam poradzic, nic szkodliwego, tak mam juz i jak bym sie nie staral to psychiki nie przestawie... ja bym na stale taka najchetniej ukradl i juz nie oddal :-)

Ale coz moja droga ja na to moge poradzic skoro mnie to podnieca... niektorych podnieca homoseksualizm, nie popieramnale niech sobie zyja...

Gość XterOG5555556
...więc?

Gość fajny22lata
witam szukam kobiety na sex moze byc za kase pisz na gg33626055

Ciekawy tytuł tej starej dyskusji, jak by co... :-) Ale żarty na bok: Szukam przyjaciółki - jesli mieszkasz w Krakowie lub okolicach i nie masz pomysłu jak spędzić wolny czas po szkole/pracy a chcesz poznać ciekawego faceta o nietypowych zainterestowaniach i nietuzinkowych poglądach to napisz - pogadamy i zobaczymy co dalej.

Gość gość
Witam, szukam 15 letniej galerianki z Krakowa, wysokiej możesz być trochę grubsza, mieć masywne nogi, pełna kultura może nawet stały układ.