Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitowa

życiowa rozterka

Polecane posty

Gość hitowa

zastanawiam się czy naprawde sa faceci, ktorzy potrafia i chca kochac? i Jest to dla nich najwazniejszy aspekt? oprocz oczywiscie pasji i hobby.... Jestem atrakcyjna i iteligentna 22 latka i trafiam kurde na sam chłam... Niedawno rozstalam sie z gosciem, ktory okazal sie kompletnym oszustem a wszystko maskowal pieknymi slowkami... I mam nauczke, ze od takich z daleka. zastanawiam sie poprostu, tak sobie mysle, czy moze mi akurat nie jest to dane poznac normalnego fajnego faceta. nie musi byc przystojny, wazne zeby byl inteligentny i mial zainteresowania no i najwazniejsze - zeby mial w zyciu WARTOŚCI. Czemu ludzie nie doceniaja tych wszystkich dobrych rzeczy, ktore robi dla nich druga osoba? Ja tego nie rozumiem. Jak dostalam w dupe od zycia, to tym bardziej doceniam dobro i milosc, a ludzie poprostu wciaz sie nudza i szukaja wrazen... Najgorsze jest kiedy klamia w zywe oczy, ze jest inaczej... Eh :( No i te glupie walentynki;p niby mam je w dupie a jednak smutno troche.

Gość hitowa
a moze powinnam obrac inny cel w zyciu? studiuje 2 kierunki, gram na instrumencie.. moze powinnam w tym sie rozwijac i olac wszystkie te milosci, bo porzadnych zwiazkow to jest moze 1%... Przez chwile jest fajnie, a pozniej rozczarowanie... Ile mozna tak zyc?

Gość hitowa
A widzisz, ja mam w sobie duzo ciepla i milosci, ktora chcialabym obdarowac druga osobe. Brakuje mi bliskosci tej psychicznej zwlaszcza, z druga osoba, partnerem. Budowania jakiejs wiezi, czegos wyjatkowego...

nie szukaj miłości na siłę, a ona sama Cię znajdzie, póki co zajmij się w życiu swoimi pasjami

Gość hitowa
nie mam zamiaru szukac na sile, poprostu jak sie rozejrze wokol to nie widze dla siebie perspektywy. spotkalam kogos komu zaufalam a niestety okazal sie wilkiem w owczej skorze. Juz mnie to nie boli, bo wiem ze zylam w klamstwie i obludzie, ale jak obserwuje zwiazki i facetow, to mam ochote zlapac sie za glowe...

Gość hitowa
poza tym mam 21 lat a rocznikowo 22, takze hmmm moi znajomi juz sie zareczaja a ja mam zwatpienie czy w oogle jest ktos odpowiedni dla mnie.

Gość hitowa
nie, mam w dupie zareczyny, ale nie jestem tez za tym zeby zyc bez slubu cale zycie. i nie mowie tu o slubie i weselu z pompą, tylko poprostu o formalizacji związku.

staszek, nie są najważniejsze, ale są potwierdzeniem miłości, uczciwych zamiarów

Gość hitowa
nie wiem czy kobiety sa bez winy staszku. Ale ja wiem czego chce i jaka jestem i chcialabym , moze to zabrzmi mega nieskromnie, znalezc kogos takiego jak ja, tylko odmiennej płci. Kogos kto mialby pasje, hobby, owszem, ale kto chcialby zbudowac rodzine i jakas przyszlosc.

Gość rzadko kto ma szczescie trafia
od razu na wlasciwa osobe:) ja swoje tez przeszlam i dopiero teraz czuje, ze jestem w dojrzalym zwiazku:)

hitowa tez mi sie kiedys wydawalo, ze nie ma juz porzadnych facetów na świecie, a jednak po długim, toksycznym związku poznalam cudownego faceta, obecnego męża

Gość hitowa
honey ile mialas lat jak poznalas swojego meza? i gdzie, jesli mozna z ciekawosci zapytac?

Gość rzadko kto ma szczescie trafia
zareczyny sa najfajniejsze:p wiesz, ze ktos traktuje Cie powaznie a nie jestes dla seksu czy z dla zabicia czasu i rownoczesnie nie ma sie zadnych zobowiazan!

poznaliśmy sie na studiach zwyczajnie, na początku nie chciałam sie pakować w żadne związki (po moich wcześniejszych doświadczeniach), ale tak długo zabiegał, urzekł mnie swoją skomną ale jakże silną osobą. Byłam wtedy na 1 roku studiów właściwie pod koniec 1 roku

Gość mychaaaa
doskonale Cie rozumiem. Mialam taki okres w zyciu kiedy chlopak po 3 latach mnie zdradzil, potem bylam z jednym ale okazal sie tym ktory bawi sie uczuciem i wcale nie traktuje mnie powaznie i pododnie jak TY czule slowka itp itd i nie wiem jak moglam byc AZ tak naiwna. Potem spotykalam sie z kilkoma ale z kazdym nowo poznanym utweirdzialam sie w przekonaniu ze chyba nigdy nie znajde dla siebie faceta. Rowniez wazne dla mnie bylo by byl inteligentny, zabawny myslal powaznij o przyszlosci i mial w sobie pewne piorytety ktoymi by sie kierowal z 2iej strony balam sie komus zaufac by znow sie nie rozczarowac... tak minal rok az poznalam Jego :) wiedzial ze potrzebuje czasu bym mogla sie przekonac ale ja juz tego nie potrzebowalam tak naprawde. Juz wtedy pokazal mi swa czulosc, opieke i ze moge mu ufac. Widzialam to w jego oczach, w jego czynach bo to jest wazne... CZYNY nie slowa .... i dzis juz to wiem. Dla mnie jest on moim malym idealem, nagroda od zycia i jest przy mnie zawsze gdy go potrzebuje, potrafi rzucic wszystko by tylko moc byc przy mnie i usunac z mej drogi troski i zmartwienia. Pragnie mego szczescia ... i nie jest tak ze jest facetem na zawolanie:) podoba mi sie z nim to ze ma swoje zdanie :) swoj czas. A tak bardzo sie cieszyl ze wkoncu pozna mnie ze swoimi znajomymi... Tak wiec radze Ci nie poddawac sie :) oczywiscue ze jak piszesz nic na sile i uwierz mi nie szukaj tego uczucia i nie prejmuj sie tym ze inni juz zareczyny cos :) kazdy z nas jest inny, kazdy ma swoje zycie, jego bieg. Od tego zalezy Twoje szczescie. Ale najwaznijesze bys nie zaczela myslec ze milosc to uczuce nie dla Ciebie :) dla Ciebie tez jest ktos :):) tylko jeszcze go nie poznalas ... i uwierz mi ze sa tacy faceci jeszcze. Co prawda nie ma ich wielu ale wg badan moge Ci powiedizec ze co 20sty jest tym normalnym :P:):)

Gość hitowa
honey_> no widzisz, ja juz jestem na 3ecim roku wiec moj czas plynie sobie :D mycha--> bardzo podnosilas mnie na duchu, chyba sobie wydrukuje Twoje slowa i bede czytac codziennie przed zasnieciem :)

Gość mychaaaa
ciesze sie :P

Gość hitowa
wiem ze kazdy jest inny i wlasciwie mam niecale 22 lata, wiec niewiele, ale juz nie mam sily przezywac kolejnych rozczarowan :(( strasznie mnie zawiodl ten dupek

Gość mychaaaa
ciesze sie :P