Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaneczkomam

co kobietom podoba sie w pakerach gangsterach dresach?

Polecane posty

Gość pytaneczkomam

bo nie rozumiem?? Podnieca was klata jak u pudziana? Wyglad? Charakter?

Gość thfghfgh
pociaga ich ryzyko i dostanie po gebie

Tacy napakowani panowie nie są w moim typie, ale myślę, ze moze tu chodzic o poczucie bezpieczenstwa

Gość LKJH 29 lat
ja nie wiem, bo mi się podobają zupełnie inni mężczyźni :) nie lubię wielkich przepakowanych klat, ani łysych głów :) wolę szczupłych (NIE wychudzonych) facetówz jakimiś tam włosami, takimi chociaż 5 cm długości... mój mąż ma włosy do połowy pleców :D

Gość Mocarz
Baby lubia byc brane siła

Gość izia87
mnie to pociągało jak iałm 15,16 lat miałam takich chłopków ale na szczescie mam 23 lata i mi sie odmieniło:)

Gość pytaneczkomam
czytajac niektore fora kobiece,nie mowiac o tych dla facetow mam wrazenie ze branie ma wlasnie ktorys z ww wymienionych. Szczuply facet z zadbanymi poldlugimi wlosami nie jest godny wg facetow okreslenia 'samiec' tylko pedal,ciota,pomylka genetyczna. Kobiety mowia taaak fajny a ida do tych ktorych wymienilem. No coz ,zostaje mi ogolenie sie na 5mm jak na 1roku studiow...

Gość Mocarz
Brak karku, przepakowane klaty, lyse łby ... a pozniej panie, ktore najglosniej krzyczaly jaki to on oblesny, siedza pakerom na kolanach

"Szczuply facet z zadbanymi poldlugimi wlosami " ale co to są tylko 2 skrajności? ciota i paker ? :O

Gość LKJH 29 lat
facet z (pół)długimi włosami to ciota, haha dobre :D to ciekawe jak dobrze mój mąż od tylu lat udaje w łóżku, że mu ze mną (w końcu babą, bleee) dobrze :D

Gość ja lubię takich złych chłopców
ale nie pakerów, czy ogolonych, lubię właśnie szczupłych, trochę umięśnionych, ale nie po sterydach, włoski krótko przycięte, nie łysy i nie długie, takie w sam raz, ale to fakt, pociągają mnie faceci, którzy potrafią się napier.., miałam facetów, którzy mieli konflikt z prawem, taki mam charakter dziwny....

Gość Mocarz
"lubię właśnie szczupłych, trochę umięśnionych, ale nie po sterydach" A jak Ty to stwierdzisz, ze facet nie wali sterydów ?

Gość LKJH 29 lat
renatka jeśli pytasz mnie, to moim zdaniem półdługie to takie do ramion, troszkę za ramiona , potem już długie

Gość dolczebanana
po koksie miesnie sa bardziej 'pociete' wyglada taki koles jak gumowa lala ,kobiety roznicy nie zobacza. Jej podobaja sie techno-boje, kaloryfer,zel na lbie ,luz skora fura komora. Na takich leca kobiety slabe,bez wlasnego zdania,charakteru . Lubia byc zdominowane i nazywaja to'poczuciem bezpieczenstwa'.

nie ma nic złego z odrobiną żelu na łbie :D pakerzy raczej nie mają na co żelu nakładać ;)

Gość suczkaaaaa
a ja jestem dziewczyna gangstera i mam na wzystko kase,jest dla mnie kochany i podnieca mnie to że jest tajemniczy,wysportowany a na ulicach wzbudza respek

Gość Makusz..
izia87 mnie to pociągało jak iałm 15,16 lat miałam takich chłopków ale na szczescie mam 23 lata i mi sie odmieniło" ale szpary zdazylas im popuscic?

Gość dolczebanana
tak...osiedlowy gangsta ,takich kozakow jest pelno,sprzeda malolacie dzialke fety i nazywa sie gangsterem. Mafia pruszkowska,wolominska,mokotowska i osmiornica zostaly rozbite. Reszta ktora jest na wolnosci dziala dla gangow z rosji,ukrainy i wloch. Zastanow sie dziecko o nicku suczkaaaa co piszesz ,mitomanie sie leczy. A nastolatce kazda glupote mozna wmowic.

Gość 84marika
Nie podnieca.

Gość sterydy walą na łeb
tym co je biorą

nie wiem dlaczego tacy mają największe branie ale skoro tak jest to musi byc jakis powód np naoglądają sie mtv albo innych gówien i mają krzywy obraz tych koksów albo poprostu chcą takiego poznac i myslą ze dla nich sie zmieni

Gość dolczebanana
cream- w mtv pokazuja inny typ , chlopca z okladki. A na dresow leca wlasnie te ktore lubia kiedy facet rzadzi a one nie maja nic do gadania. Pozatym swoj przyciaga swego. Lysy sterydziarz to najczesciej debil ,przyciaga podobne sobie panienki. probuje podbudowac swoje meskie ego wyzywajac kogos od ciot + co drugie slowo 'kurva'. I nie probujcie mi wmowic ze ktos taki jest inteligentny madry bla bla zakochana kobieta zawsze chwali swojego faceta i uwaza go za ideal. Tyle w temacie

niepeawda czesto jest tak ze mądra ładna dziewczyna wiąże sie z dresem mało widac takich par?

Gość Mocarz
"Pozatym swoj przyciaga swego. Lysy sterydziarz to najczesciej debil ,przyciaga podobne sobie panienki." Nawet nie wiesz ilu ludzi nie wygladajacych jak Michelin, co jakis czas kluje du.pe