Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaneczkomam

co kobietom podoba sie w pakerach gangsterach dresach?

Polecane posty

Ja nie znam żadnej mądrej dziewczyny z debilem w dresie u boku. A te karki mają tyle lasek bo na świecie jest więcej głupich niż mądrych kobiet

Gość dolczebanana
nie wiem,rzadko z domu wychodze :P predzej czy pozniej to ona pozaluje. Dresiarnie mialem w szkole , 3/4 skonczylo gimnazjum/zawodowke i stoja pod klatka z piwem albo wykonuja prace bez kwalifikacji. Tylko jeden studiuje. Ale one wiedza swoje :O

Gość abababa
Kolejne stereotypy rządzą. Łysy, który chodzi na siłownię musi być głupi, tępy? Ja tak nie sądzę. Mój facet jest tego przykładem, goli się na zero, chodzi na siłownie, ale jego ukochanym zajęciem nie jest jeżdżenie po mieście z kuplami samochodem, szpan itd. Tak samo nie uważam, że szczupły facet o półdługich włosach musi być "pedałkiem". Może być równie męski jak każdy inny, choć i w jednym i w drugim przypadku zdarzają się mężczyźni zgodni ze stereotypami. :-/

czesto zas te kobiety są samotnymi matkami a nikt normalny nie bedzie chciał wychowywac obcego dziecka

Gość pustaki leca na dresy
j

Gość dolczebanana
abababa- napisalem wiekszosc, a nie wszyscy. Tu nie tylko o wyglad chodzi ale i charkter. Ale widze czytac ze zrozumieniem nie potrafisz....jak 90 proc.ludzi tutaj... Cream zgadzam sie z toba. Na szczescie jest coraz wiecaej facetow ktorzy nie sa imbecylami i nie daja sie wrobic w bachora .