Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyna1288

Czy revit-age działa ?

Polecane posty

Gość Blondyna1288

Witam, Chcialam się dowiedziec czy ktoras z Was stosowala REVIT-AGE??? Czy są po tym efekty i czy utrzymują się na stałe. Piszę, bo nie chce wydawac na marne tylu pieniędzy i nie chce łudzic się, że będą jakies rezultaty, a mam mały biust i bardzo mi na tym zalezy.pozdrawiam:)

Gość Blondyna1288
W/W produkt ma niby powiększać biust i nie wiem czy to prawda czy kolejny produkt na którym firma chce zarobić

Cześć dziewczyny, ja testowałam te plastry na sobie , po karmieniu syna miałam strasznie zmieniony biust(obwisły, cienki naskórek itd) zastosowałam kurację 3 opakowań tzn 1 opakowanie 6 tyg przerwy i kolejne... efekt jak dla mnie rewelacja , moje piersi stały się jędrniejsze, pełniejsze itd. nie wiem co do efektu powiększenia...? ale polecam jak dla mnie preparat jest super i łatwy w użyciu nie trzeba wcierać - dla leniwych... pozdrawiam

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Kutfa, wy naprawdę pisząc te brednie myślicie, że ktoś wam uwierzy?? :O

preparat ma bardzo dobry skład, wszystko to co zatrzymuje wodę w organizmie i powoduje,że skóra staje się jędrna . skóra , skórze nierówna jest ja jestem bardzo zadowolona i podzieliłam się swoją opinią .....

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
jasne słonko, oczywiscie, i nikt ci za to nie płaci... taaaak...

tak oczywiście , strzał w dziesiątkę ... pozdrawiam

Gość patppppppppppppppppp
Wg mnie nie działa. Kupiłam preparat na gruperze za 199 zł, a efektów żadnych. Już po Bust-Up miałam większe piersi, choć zaprzestałam łykania bo bałam się o wątrobę, a efekty nie były aż tak spektakularne :/ (zresztą mój facet jak się dowiedział, że coś łykam nakrzyczał na mnie i skwitował, że piersi mam takie jak wcześniej! Heh, nie ma to jak szczerość i podtrzymanie na duchu, co nie? ;) ale przynajmniej pieniążki mam w kieszeni :)) Wracając do R-A. Dziewczyny, jak dla mnie to lekka ściema. Cieszę się, że nie wydałam na ten specyfik 599 zł (regularna cena). Może tylko na mnie to nie działało (mam jędrne A/B, więc niewiele było do roboty w zakresie ujędrniania, natomiast powiększanie ŻADNE :( ... ). Możecie się same przekonać, ale kupujcie tylko w promocji, bo za większe wydane pieniądze będziecie sobie tylko "pluły w brodę". Ogólnie niestety nie polecam...