Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowitek.

Choroba, tylko jaka?

Polecane posty

Gość chorowitek.

Witam serdecznie od ponad 24h boli mnie brzuch. początkowo myślałam, że może mam chwilową kolkę nerkową, bo odczuwałam ból, któremu towarzyszył ucisk prawego boku brzucha, później ból nasilił się w okolicy wyrostka robaczkowego, a teraz odczuwam go we wszystkich miejscach na brzuchu. cały czas towarzyszy mi ból jaki towarzyszy nam podczas głodu i lekki ucisk wyrostka robaczkowego. jak myślicie, co to może być? byłabym wdzięczna, gdyby ktoś udzielił mi sensownej odpowiedzi, a nie coś typu: idź do lekarza. planuję wybrać się jutro, ponieważ dzisiaj nie zdążyłam do mojej przychodzi, a nie uśmiecha mi się ze względu na wiele czynników udać do szpitala. co do mojego stylu życia określam go jako dobry, moje bmi: 20.5, mam 17 lat.

Gość tak sobie mysleeeeee
bierze cie na wymioty???

Gość chorowitek.
nie, nie bierze mnie na wymioty, ani nic takiego. mam po prostu boleści.

Gość salmonella albo grypa
do lekarza zamiast do forumowych wróżek

Gość idz do lekarza jak juz tu ci k
tos poradzil.

Gość chorowitek.
moja pani wyslała mnie na badanie krwi i moczu. i dalej nic z tego nie wiem. przepisała coś, co w ogóle nie pomaga.. mam się zgłosić w poniedziałek po odbiór wyników.

" [zgłoś do usunięcia] salmonella albo grypa do lekarza zamiast do forumowych wróżek" Pewnie żeby ją wygnał z gabinetu jak mnie:P. I nie ufajcie konowałom-leczcie się sami jak ja:classic_cool:.Co prawda jeszcze sie nie wykurowałem z najbardziej problematycznych chorób ale część problemów znacznie sie zmniejszyła-np. z prostatą i kręgosłupem:classic_cool:.No i radzę zacząć zapobiegać bo czasami jest za późno na leczenie:O.A tu przykładowa zdrowa dieta: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# :classic_cool:.Myślę że nawet gdyby była nie tak rygorystyczna jak polecana na filmie mogłaby sporo pomóc:classic_cool:.Np. jeżeli nie ma się nowotworu i zbyt wysokiego ciśnienia to nie powinno przeszkadzać solenie:classic_cool:.A tą lewatywę tez polecam-ale nie musi to być kilkanascie razy dziennie:D.Aby sie przeczyścić solidnie wystarczą 2 dziennie przez tydzień albo 1 dziennie przez 3 tygodnie:classic_cool:.