Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DO MEZCZYZN.

Polecane posty

Wwalentynki wpadnę do mojego mężczyzny w płaszczu, pod którym będę miała tylko sexi gorsecik i pończochy. Moje pytanie jest więc takie - co robić dalej. Czy Go związać, czy nie, co polecacie do obsmarowania się - mało klejącego. Jakie macie fantazje, co chcielibyście aby zrobiła kobieta stojąc przed Wami w sexi stroju?

załóż mu opaske na oczy i drażnij się z nim, oczywiście nie zapomnij o erotycznych odgłosach

klękła na kolanach i rozchylila ladnie nogi, ręce trzymała splecione z tyłu lub podtrzymywala obcasy, wsadzila calego do ust i gleboko coraz glebiej zrobila mi dobrze, potem ladnie polknela i podziekowala

Myślałam o tym żeby nie zawiązywać mu oczu - żeby patrzył na mnie i się podniecał. Rozchylając płaszcz pogładzić Jego ręką swój pośladek, po czym je związać. Zaprowadzić Go na łóżko, krzeszło, stół, gdziekolwiek, i bawić się Nim właśnie. Całować szyję, zniżać się do penisa i pieścić oralnie. Ale tak żeby nie doszedł. Co dalej?

Up.

Gość Pani na włosach
Delikatnie go uderzaj. Zlapie cie, to zabierz mu dlon mowiac zalotnie: Gdzie brutalu" jak go to krecic bedzie to cfnm, a jak nie to dolej probuj. Daj mu powachac sie, kucajac nad jego ustami, aby lekko polizal i to wszystko. niech czeka, a ty dzialaj dalej i dalej. Im dluzej go przetrzymasz to wieksza rozkosz bedzie mial za ktorą bedzie tobie wdzieczny. zakoncz wszystko dlonia tak bardzo agresywnie i szybko. obficie Go poslin, albo nasmaruj olejkiem. Uwazaj na oczy.

Gość prawdomówny
skoro jesteś w płaszczu, to wynieś od razu śmieci.....

Nie dam Mu się polizać, bo nie przepada za sexem oralnym. Tzn mam wrażenie, że nie lubi robić mi minetki. Ręką mam kończyć? W gorsecie to robić? Kiedy dać Mu się rozebrać? Związać Go, zaprowadzić na łóżko, związanego wypieścić ale bez finału, rozwiązać ręce, dać się rozebrać i kochać się z Nim. Może czymś nasmarować, jakieś piórko, albo coś? Czy nie?

Gość babcia kaczanowska
pomazej go gansim smalcem, dziołcha

Gość Pani na włosach
I tak dalej. Facet nie lubi lizac? Dobrze wyszoruj. Moze jeszcz nie smakowal lub popros go o to i obserwuj zaangazowanie. powodzenia.

Zawsze jestem czyściutka, pachnąca, wydepilowana (próbowałam w paseczek i bez włosków). Gdy wychodzę z toalety używam chusteczek nawilżanych, także nie chodzi o higienę. Może o to, że woli takie schowane, a ja mam motylka. Nie wiem, w każdym razie jest, jak jest.

Gość Pani na włosach
Kaz mu motylka delikatnie zassac i obserwuj. Może ten typ tak ma. Wiekszosc juz doswiadczonych lubi motylki. Moze jakas wspolna lektura? Powodzenia.

Już tyle razy mi napisałaś powodzenia. ;) Oglądaliśmy filmy erotyczne, Jemu lektury niepotrzebne, jest świetny w łóżku. Czasem owszem zajmie się moim motylkiem, ale trwa to chwilkę i nie jest zbyt częste. ;)

...a w ogóle są tu takowi ? Nie chcę zgadywać ale odnoszę wrażenie, że po za mamejami to nic słodkiego tu się nie znajdzie. :O

Szybka klacz - jest wieczór, a ja wstałam dzisiaj o 5, w związku z tym słabo kontaktuje, napisz swój komentarz innymi słowami, bo nie rozumiem o co Ci chodzi. ;)

Gość lolek80
ale Wy kobietki macie fajny temat, siedze sobie przed kompem daleko od PL i rozmyslam jakby tak moja kobiea mogla miec taki problem jak Wy i moc go rozwiazac bedac w walentynki razem. No coz moze przelozymy sobie takie igraszki na "po powrocie" Ale piszcie dalej, moja wyobraznia zaczyna dzialac :) A myslalem ze juz "dziading" mnie dopadl. Sorki za brak PL znakow,Win nie PL. Pozdrawiam wszystkie kobietki z podobnym "problemem" :)

Wiem, że to nie jest prawdziwy problem, ale szczerze mówiąc... ja nie mam żadnych problemów. :) Chciałąm usłyszeć rady mężczyzn - co chcielibyście aby zrobiła w miarę sexowna kobieta, która zna się na rzeczy, gdy przyjedzie w gorseciku. ;)

Gość lolek80
problem- tak w przenosni napisalem,ale z ta minetka to masz przerabane, bo dla mnie to moj "plac zabaw" jak kidsplay dla dzieci :) Hmm, no widze ze to moze byc ciezki przypadeczek, uwielbiam jak moja kobietka przejmuje stery, wciska sobie moja glowe miedzy nozki,dozuje ilosc i czestotliwosc pieszczot i wtedy jestem taki napalony ze jak ja finalnie dopadam,mam chec jej cipeczke rozerwac,jednoczesnie piescic jezyczkiem. Ale moze juz zaprzestane bo to sie zrobi temat "nie na temat"

Już się zrobił. Ale za to możesz napisać na temat - jaki scenariusz byś sobie życzył. Może coś zaczerpnę. No niestety, też ubolewam strasznie nad tym, że mój mężczyzna za tym nie przepada. ;)

Gość lolek80
No wiec, od czego tu zaczac?? Moze od tego ze jestem bardzo wyglodnialy, nie moge sie doczekac powrotu do domku :) Wszystko co napisze, moze nie swiadczyc o mnie, tylko o braku seksu :) Nie bede pisac co ja bym "jej" zrobil ale co bym od niej oczekiwal. Wiec, chcialbym aby moja partnerka odwiedzila mnie w slicznej bielusienkiej bieliznie,aby pachniala kapiela sprzed 5min. Moze z racji na dzien 14.02 zapewne wypilibysmy lampeczke wina lub szampana. Po czym ona weszla na mnie, calujac po szyji ocierajac sie swoja swiezytka,jedrna pupa i wilgotna cipka o mojego penisa. Zapewne moglaby zaczac zjezdzac jezyczkiem ku dolu, wziac go w swoje rece i zaczac ssac, muskac delikatnie obicagajac. Pieszczota moglaby chwile potrfac, nastepnie bylaby zmiana i ona mialaby przez dluzsza chwile dobrze,zazwyczaj praktukuje i uwielbiam "69". Po czym,ona delkiatnie nadziewa sie na mojego kut.. i zaczyna delikatnie ale tylko glowke wsuwac do swojej wilgotnej cipki. Przepraszam, rozpedzilem sie :) znow wale nie na temat, fantazja mnie ponosi,chyba zmienie forum bo zaczynam sie rozgrzewac :)

Ja wiem jak ma wyglądać sam stosunek. ;) Pytałam bardziej o oprawę. :P

Moim zdaniem jeśli rozchylisz płaszczyk a on jest facetem to nic więcej nie zrobisz tylko westchniesz... :)

Moze uda mi się związać Jego ręce, zanim się dopadnie. ;)

Jak tylko zrobić aby uniknąć sexu w weekend, mam dużą ochotę, ale chcę Go przez te 3 dni wygłodzić. ;) Nigdy żadne z nas nie odmówiło sexu, zawsze mamy ochotę, więc to byłoby podejrzane, zwietrzyłby podstęp. ;)

może wystarczy spóźnić się troszkę umówiwszy się na godzinę i w trakcie dnia kilka pikantnych smsów ...

I to ma mi pomoc w tym aby się na Niego nie rzucić w weekend i nie wykorzystać sexualnie? :D Tylko zaczekać do poniedziałku?

Gość lolek80
hmm, no zawsze mozesz byc "niedysponowana" :) albo sciemnic ze masz jakies problemy menstuacyje, oo wiem powiedz "ze Cie boli glowa" :)

On dobrze wie kiedy mam okres, Jego ostatnio bolala i powiedzialam, ze znam lekarstwo. ;) Po tym przeszlo jak reka odjal ;)

jeśli jest z nim ok to nie powinno być problemu, no chyba że od piątku do poniedziałku rano nie dasz mu odetchnąć :P