Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaskakankakk

kto zdaje niedługo na prawo jazdy?

Polecane posty

Gość ankaskakankakk

ja mam wyjeżdżone już wszystkie godziny, muszę sobie dokupić bo nie dam rady inaczej. Czy ktoś też ta ma?

Gość camasutrra
ja tak miałam, dojeździłam jeszcze ze 20h i zdałam za 1!!!

Gość ankaskakankakk
o kurde na 20 h to mnie nie stać. Ale z miłą chęcią bym sobie też tyle kupiła. Z 10 może wezmę. Nie do końa jeszcze panuję nad autem, na skrzyżowaniach nie umiem oszacować odległości innych samochodów. Albo wymuszam albo czekam za długo. Masakra

Gość Tadi tadi
Koleżanko zdawałam już 3 razy 1 raz oblał mnie na skrzyżowaniu zrobiłam głupi błąd bo wjazdy mi się pomylily i zapomniałam do tego kierunku wyłączyć a pojechałam prosto 2raz luk 3raz linia ciągłą niedługo pisze się na 4 tylko modle się żeby pogoda mi się nie popsuła. Trzymaj kciuki;*będzie dobrze

Gość Adam Szechter
oo kurrwa, 30h to dla ciebie za malo? Normalny czlowiek po 10h juz jezdzi w miare dobrze. Lepiej sobie odpusc, bo tylko bedziesz stwarzac zagrozenie na drodze 🖐️

Ja też zrobiłam głupi błąd, na rondzie pojechałam pod prąd :classic_cool: Głupi kutas oblał mnie a przecież każdemu moze się zdarzyć, nie? :classic_cool: :D

Gość ankaskakankakk
Tadi tadi - plus z tych egzaminów jest taki że masz już doświadczenie, wiesz co i jak i pewnie stres mniejszy. Szkoda tylko kasy na kolejne egzaminy i dodatkowe.