Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszyw nr1

GDZIE JESTEŚ INFORMATYKU ILEŚTAM UŚMIECHÓW!!! HAhaha!!!

Polecane posty

Gość podszyw nr1

Ja i moi "bracia" inne podszywy znowu chcielibyśmy po tobie jeździć, a gdzieś zniknąłeś! Pewnie wstydzisz się teraz pedalstwa i małego chujka i dlatego uciekłeś! Nie dość, że pedał to jeszcze tchórz! Jestem zawiedziona. Chwalisz się zarobkami, a i tak jesteś ŻAŁOSNY MIĘCZAK i już o tym wiesz!

Gość informatyk;))))))))
chuj ci w dupe lafiryndo własnie wzywam zrzut napalmu na twoja chete i zjaram ci starą

Gość Informatyk00222
Hmm też jestem informatykiem i dużo zarabiam, ale czy to powód do tego aby nas obrażać?..nie sądzę.

Gość zigzag98
informatyk to daj troche kasy

Gość zmył się
a tak fajnie się pod niego podszywalo :D

Gość do Informatyk00222
Ty nie wiesz co to jest za popierdolony gościu ten informatyk o którym piszemy.

Gość zmył się
ide wachac jajka mamy

Gość Informatyk00222
a więc dlaczego jest taki ?

Gość hmmmmmmn
Jak dla mnie to prawiczek z gimnazjum był. Mamusia zorientowała się co robi i odcięła mu dostęp do neta.

Gość niby nic takiego
Dlaczego jest taki? Mogę napisać co pamiętam o informatyku. Najpierw pocieszał facetów z małymi fiutkami i było ok., ale potem się zaczęło pisanie jak to zostawił dziewczynę bo nie lubiła jak jej wkładał penisa do odbytu, wyśmiewanie się z preferencji innych, wyzywanie każdego kto nie praktykuje wszystkich form seksu od prawików. Potem nabijał się, że jakiś facet pracuje za tysiąc złotych, a on informatyk czego to nie ma i nazwał go standardowo prawiczkiem. Na koniec nie dał rady z podszywami nawet z zaczernionym nickiem i zniknął. Hehe.

Gość Informatyk wielki powrot
Chuja o mnie wiecie pasztety. Wypierdalac mi stad hahahah prawiczki jebane. Jestescie szmaty i tyle. Co do autora fajnie3 to napisales ze jezdzicie po mnie. Kurwa ja pierdole ja mam wieksza polewke z was debile i nieudacznicy niz wy ze mnie. do piet mi nie dorastacie kurwiszony. Mozecie tutaj pisac co chcecie mozecie sie podszywac zakladac nowe topicy w moim imieniu a mnie to jebie. Jeszcze bardziej sie bede smial z was frajerzy. Ale co tam wazne ze lubicie tracic czas na takie pierdolenie i obrazanie mnie itp. a mnie to wali poprostu. NIczym mi nie mozecie zaszkodzic hahahaha zalosni jestescie. Kurwa nawet gimnazjum nie skonczyliscie, umiecie tylko besztac i kozaczyc w necie bo w realu jestescie nikim. hahahah To moj pierwszy i ostatni komentarz tutaj. Narka frajerzy i trolle. chuj wam w dupe pedaly.

Gość Informatyk wielki powrot
Chuja o mnie wiecie pasztety. Wypierdalac mi stad hahahah prawiczki jebane. Jestescie szmaty i tyle. Co do autora fajnie3 to napisales ze jezdzicie po mnie. Kurwa ja pierdole ja mam wieksza polewke z was debile i nieudacznicy niz wy ze mnie. do piet mi nie dorastacie kurwiszony. Mozecie tutaj pisac co chcecie mozecie sie podszywac zakladac nowe topicy w moim imieniu a mnie to jebie. Jeszcze bardziej sie bede smial z was frajerzy. Ale co tam wazne ze lubicie tracic czas na takie pierdolenie i obrazanie mnie itp. a mnie to wali poprostu. NIczym mi nie mozecie zaszkodzic hahahaha zalosni jestescie. Kurwa nawet gimnazjum nie skonczyliscie, umiecie tylko besztac i kozaczyc w necie bo w realu jestescie nikim. hahahah To moj pierwszy i ostatni komentarz tutaj. Narka frajerzy i trolle. chuj wam w dupe pedaly.

Gość dfgfghjkryhmnfgbndfsgvb
adfbadfb

Gość informatyk;)))))
hałhałhał jestem psem i ide ogolić 2 cm fujare

Gość informatyk;)))))
a teraz jak już sie ogoliłem pod stopami ide wąchać majtki mamy a wy nie hahaha.