Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajfer

czy flirt to zdrada

Polecane posty

Gość Sajfer

Witam mam taki problem może mi pomożecie.Moja żona w pracy wraz ze swoim szefem kiedy jej koleżanka już poszła do domu przesiadywała na zapleczu i rozmawiała ze swoim szefem w taki sposób on do niej "kocurku chodz zgasimy światło i się trochę poganiamy na co moja żona do niego miauuuuuuuu" albo rozmowa ona"nie migę sobie kupić żadnej sukienki" on "dla mnie pięknie wyglądasz nago" ona jak będzie ciepło to zacznę chodzić w sukienkach on'jak przyjdziesz w sukience to Cię przytule żebyś nie zmarzła" i tak dalej moja żona powiedziała że to żarty ale ja te słowa mam ciągle w głowie pomóżcie co mam robić czóję się bardzo zdradzony jesteśmy małżeństwem od 10 lat i mamy wspaniałe dzieciaki.Do mnie nigdy tak nie mówiła

Gość jeszczenaiwna
Taa i sie tym pochwalila, jasne.... Az tak wielu naiwniakow tu nie ma.

Gość ręka w dżungli łona
hm... powiem ci szczerze, że nieciekawie to wygląda :/ Piszę to z autopsji; u mnie też zaczynało się niewinnie- flirtem z odrobiną pikanterii, z czasem było coraz ostrzej... bardziej namiętnie, bardziej dosadnie. Doszło to tego, że dostałam propozycję... żebyśmy zrealizowali swoje pragnienia i się przespali, zakazano owoc smakuje bardziej. Na szczęście ja w tym momencie przystopowałam. Powiedziałam dość, dziewczyno opanuj się... i na tym był koniec. Przemówił do mnie rozsądek, ale co by było gdyby był stłumiony...?

Gość Sajfer
nie pochwaliła się miała pecha kilka minut wcześniej dzwoniłem do niej i nie przwrwałem połączenia kiedy skończyła rozmawiać dlatego wszystko świetnie słyszałem a do tego nagrywałem rozmowe

Śliczne. :D Kocurku chodź się poganiamy. :D :D :D I żona Ci to wszystko opowiedziała?

Gość Sajfer
I przez dwie godziny to była naprawde ostra jazda słowna

Gość no tak własnie
To ona też jakimś dziwnym trafem nie rozłoączyłą telefonu?? Nie bardzo mi to pasuje do tego wszystkiego....

Gość Sajfer
Napisałem że miał pecha inaczej nigdy bym się nie dowiedział ale czegoś się domyślałem bo za każdym razem kiedy wchodziłem na sklep wychodziła z zaplecza i zawsze twierdziła że tylko rozmawia z szefem

Gość no tak własnie
a moze powiedz co ci na wątriobie leży chyba to jest najpelsze bo się zadręczysz a te twoje podejrzenia będą bezpodstawne dla mnie to żaden dowód flirtu i zdrady

Gość Sajfer
Nie wiem co mam myśleś dlatego pytam zraniło mnie to strasznie ja siedzę w domu z dzieciakami gotuje sprzątam przebieram pieluchy a kiedy ona przychodzi z pracy mówi że jest zmęczona i o 21 kładzie się spać jak to w końcu jest kiedy jesteś ok to chyba dostakesz po dupie najbardziej.

Gość no tak własnie
No popatrz - role obrócone - Ona pracuje a Ty gosposia domowa - a jak by tak było na odwrót?? przecież zazwycvzaj jest tak ze to żona siedzi w somu z pieluchami i garami a PAN przychodzi podano mu do stołu i jest zmęczony... ciekawe ;?

Gość Sajfer
Wiem że trudno to zrozumieć ale pytam gdyby to wam się coś takiego przytrafiło w związku i słyszelibyście to na własne uszy jaka by była wasza reakcja co byście pomyśleli

Gość Sajfer
Ja też pracuję tylko 3 godziny wcześniej jestem już w domu i weekeny mam wolne

Gość helmut żelaznyy
jakby moja powiedziała do jakiegoś faceta miuu to bym jej kurwa takie miauuu w domu urządził żeby się posrała:O:D ale śmieszne to prowo:D:D:D

że też chce ci sie to wszystko jeszcze ciągnąć ? :D oczywiście mowa o prowokacji :P

Gość Sajfer
REGRES Ciebie nikt chyba nie kochał w życiu

Gość Sajfer
Albo to REGRES nie zna pojęcia miłości

a jaki ma to związek z tym że założyłeś watek rodem z twórczości Lema :)

Gość Sajfer
Brak odpowiedzi to twierdząca odpowiedz a poza tym to forum mam problem i chciałem posłuchać co inni mają na ten temat do powiedzenia może szukam jakiejś rady?

Gość SHABEON
Poradzcie coś facetowi... a nie kuźwa ja bym przywalił , ja bym posrał

Gość SHABEON
facet się na zywca dobiera do kobiety... jak na to patrzeć! A jak ona jeszcze tego chce... to już przej....ne

może szukam jakiejś rady?" jak dopracujesz to pro to chętnie popiszę :) na razie w żonę która zostawia włączony telefon tak byś słyszał westchnienia i pedalskie i infantylne teksty jej szefa po prostu nie wierzę :D 0/10

Gość Sajfer
Więc nie posz na tym forum to proste.Jeśli się w coś nie wieży nie robi się tego to proste.

Gość Sajfer
Nie jest istotne w jaki sposób to usłyszałem istotne jest co robić dalej pro. doradz

Sajfer- czy Ciebie ciutkę nie pogniotło, chłopie? Bo jeśli wydaje Ci się, że przez 10lat związku żona nigdy z nikim nie flirtowała słownie/smsowo/wirtualnie, to chyba żyjesz w trochę innym świecie...Owszem, zdarzają się przypadki totalnie grzeczne w tej materii, ale jest ich bardzo niewiele.

istotne jest co robić dalej pro. doradz" rób dalej to pro , rób :)