Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa28

Śliczna Prawie Nowa sukieneczka dla dziewczynki na wiosnę!

Polecane posty

Gość zapytam jak czlowiek
prawie nowa???albo NOWA albo UZYWANA no ludzie!!

Prawie nowa.. jeśli dwa razy założona to prawie nowa

poza tym nigdzie nie napisałam, ze jest prawie nowa... zaznaczone jest jako uzywana w stanie bardzo dobrym.. jeśli nie jestes zainteresowana to proszę sobie darować głupie komentarze

sprzedam tampon prawie nowy, użyty tylko raz :o a, że prawie nowa napisałaś w tytule topicu :o

Kochana nie umieszczaj tutaj linków do allegro bo Cię zjedzą nie wiem czy robią to z zazdrości czy co...Lepiej idz na inne forum, zaraz Ci będą wmawiać że szmaty sprzedajesz...

Gość a mnie się podoba ta sukienka
śliczna jest. Szkoda ze taka malutka :(

z tymi tamponami to ktos sie pode mnie podszyl.co nie zmienia faktu,ze nie ma rzeczy prawie nowych. sukienka ladna,no ale....uzywana.czy prawie uzywana??

Gość jak raz
czy dwa razy zalozona a ma rozmiar 68 to praktycznie nowa - taki niemowlaczek jeszcze nie chodzi, nie raczkuje nie pelza , wiec to parktycznie jaby na manekina zalozona i uprana - czyli w zasadzie nowa. Sukieneczka sliczna, ale tak naprawde w tym wieku tego typu sukieneczki sa niewygodne i sie nie sprawdzaja, dlatego pewnie i auorka ja tylko 2 razy zalozyla.

Jest do duża rozmiarówka - sukienka kupiona w Smyku. Córka ma 8 miesięcy a bluzeczka jest jeszcze prawie dobra na nią, ;) już troszeczkę obcisła, ale półroczne dziecko spokojnie się zmieści do tej sukieneczki. Kupiłam ją, bo musiałyśmy ładnie wyglądać na rodzinnej imprezie, fakt do codziennego noszenia się nie nadaje, ale na jakieś okazje jak najbardziej, np na zbliżające się Święta Wielkanocne. Jeśli kogoś interesuje mogę jutro zmierzyć długość i podać.

Gość gość
Ja najczęściej dla swoich pociech kupuję ubrania ze stronki allinside.pl. Prócz tego, że te ubrania są bardzo fajne to dodatkowo są modne i tanie