Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhtuhj

co myslicie o sobach ktore na nk wklejają foto z obrony

Polecane posty

Gość yhtuhj

n rac magisterskich pod uniwersytetami zeby bylo widac nais jaki uniwersytet u wydział???:O

Gość taa jassnneneee
ze sa pojebane i zakompleksione :D

Gość lepsze takie niz
te co sie chwalą swoimi dziecmi zrobionymi w wieku 19 lat albo te co pokazują cycki. mysle ze dla tych osob wazna jest edukacja i wyksztalcenie.Dla tych co pokazuja cyski wazne jest ile facetow ich przerucha.A te co pokazuja dzieci w wieku lat 20 dowartosciowuja sie tym ze nic im w zycu nie wyszlo tylko bachory:O

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuu
i

lepsze takie niz - racja gowniara i 20 latka z fotkami bachorów nie ma nic innego do zaproponowania ,tylko swoją marną osobe i dziecko :O najczesciej brzydkie

ja myslę że to nic takiego że ktos chce sie pochwalic swoim sukcesem, dla mnie to jest to samo co wklejanie zdjęć w stroju kąpielowym czy ze ślubu juz taka ludzka natura że chcemy sie chwalic i żeby inni nam zazdrościli

Gość fan metalu norweskiego
ja nie mam żadnego zdjęcia z obrony i w życiu by mi nie przyszło by takie coś upubliczniać. mimo, że skończonej uczelni nie muszę się wstydzić. lans ponad wszystko... niech spadają takie mentalne dzieci - "patrzcie jaka jestem wykształcona" - a pisząc pismo do urzędu zrobi tuzin błędów ortograficznych

Gość julkka2332
ja kończyłam finanse i rachunkowość na uniwersytecie szczecińskim i dosłownie KAZDY z moich znajomych wklejał zdjęcia z obrony właśnie pod uczelnią.I nie odbieram tego negatywnie,po prostu tak sie cieszyliśmy ze to juz konie ze zapragnęliśmy oznajmić o tym całemu światu:)

Gość spór rozstrzygnięty
prawda jest taka że chwalą się ci co gówno mają, ktoś kto jest ambitny zna swoją wartość i nie musi sie dowartościowywać

Gość fan metalu norweskiego
ale zdjęć z pracy podjętej po tej obronie mało kto chce upublicznić, by nie stracić w oczach znajomych. tutaj już nie jest tak różowo. nie mówię już nic o osobach które zapłaciły komuś za napisanie magisterki, a potem dumnie prężą się do zdjęć po obronie. żenada

Gość a wg mnie nie chwalą
nie chwalą się tylko Ci co nie mają czym:):):):):):):):):) Ok są jednostki maks dowartosciowane ktore nie potrzebuja lansu ale ludzkie jest sie czasem pochwalić:) Zwlaszcza jak sie zawsze bylo kipeskimz matmy a nagle wszytsko sie odmienilo i ukonczylo sie np budownictwo:) Ja sie pochwalilam:)I dobrze mi z tym:)

Gość ytututu
ututut

Gość hjkhkhkh
hkhk

Gość ghhhhhhhhhhhhhfh
fh

Gość kjljkll
p;