Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo sika

niemowlak malo sika

Polecane posty

Gość malo sika

moja 7 tyg corka malo sika ostatnio. tzn tak mi sie wydaje, bo pampersy nie sa wcale ciezkie. ktos wie, jak sparwdzic czy jest powod do zmartwien? boje sie, ze sie odwadnia

Może za mało je i pije, moja jak mało sikała i byłam u lekarza na szczepione i spytałam przy okazji to właśnie tak mi powiedziała, że albo za mało je albo za mało pije.

Gość szalona wariatka
mieszkania są ogrzewane, powietrze wysuszone - dawaj więcej pić a jaki kolor ma mocz dziecka? jasny czy ciemny? jak było wcześniej? poczekaj z rok, a gwarantuje, że po nocy pampers będzie pełny:))

Gość malo sika
karmie piersia, wiec nie ma jak dawac wiecej pic :), a sie drze w nieboglosy jak ja za czesto przystawiam. moze woda dopajac czy cos? nawet nie wiem jak zmierzyc ile sika, bo moze panikuje. przy kazdej zmianie pieluchy jest kupa, wiec nie moge sprawdzic ile w tym plynow.

7 -tygodniowemu dziecku wystarcza piers i nie ma potrzeby dopajac najpierw leci takie mleko ze dziecko zaspokaja pragnienie a potem zasyca tak ze sie najada moze poradz sie lekarza bo tutaj beda przerozne odpwiedzi i nadal nie bedziesz wiedziala co zrobic:)

Gość zatroskana Ania
Autorko - wszystko jest w porządku:)) Jak karmisz piersią, to nie masz co sie martwić i na siłe nie zmuszaj do jedzenia:)) A z tym sikaniem, to może ci sie tylko tak wydaje, że mało? W pieluszke dużo wsiąka. Zawsze możesz założyć tetrówkę i zobaczyć jak szybko i często namięka:)) ale nie ma potrzeby! nie szukaj dziury w całym:))

Gość do to ja mussa30
czy ja sie nie myle? przy wzroście 177 cm chcesz z 73 kg schudnąć na 60?

Gość do to ja mussa30
no nie, ALE JA BYM CHCIAŁA TYLE WAŻYĆ, CO TY TERAZ:) KURDE A TY SIE JESZCZE CHCESZ ODCHUDZAĆ :( :( :( :9

ty chcesz przytyc czy sie odchudzic????????????????? przed ciaza wazylam 60 i dobrze sie czulam z taka waga a teraz mam za duzo tu i gtam wiec dlatego chce schudnac :)

Gość szalona wariatka
odchudzić:)