Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrrr

ta tarcistka z alegro to jakas bezrobotna debilka

Polecane posty

Gość ewrrr

zamiast szukac normalnej pracy to naciaga ludzi.calymi dniami tu siedzi.Zawsze jak weide niewazne o ktorej porze to ta debilka atakuje kazdy topic..To jakach chora osoba...

Gość Marcin84w
może wykupimy kazdy po jednej aukcji u niej i negatywy wypiszemy że oszustka i spamerka.jak zjedzie do -3 punktów za kamentarze to na zawsze pożegna się z kontem na allegro

Gość cos tu chyba nie gra
ale ona nam wystawi tez

Gość ewrrr
my dostaniemy od niej po jednym negatywie a ona od nas znacznie wiecej bo sila nie tkwi wjednosce....ta laska mnie wkurwia wiec sie poswiece mimo tego jednego negatywa

* bo ich nie interesuje spamowanie na innych stronach ( tak powinno brzmieć to zdanie).

Gość cos tu chyba nie gra
to kupujecie? dajcie linkiem

Co z tego, że otrzyma kilkadziesiąt negatywów i zablokują jej konto na allegro? To nic nie da jeśli chodzi o spam na tym forum. Bo pomimo braku konta na allegro ona dalej tu będzie spamowała, tak jak wcześniej to robiła, tylko podając w poście maila na który można pisać pytania.

Gość gfreds
Allegro moze własnie zablokować jej konto za spam, to nie zgodne z regulaminem

Winę za to ponosi redakcja kafeterii. Na innych forach takie coś by się tej pindzie nie udało bo mają lepsze zabezpieczenia przeciwko botom.

''Allegro moze własnie zablokować jej konto za spam, to nie zgodne z regulaminem'' Nie prawda. Zacytuje ci urywek maila jaki otrzymałam z allegro ( bo oczywiście pofatygowałam się aby napisać prośbę o danie jej ostrzeżenia albo chociaż pouczenie): ''Allegro może podejmować działania przewidziane przez Regulamin i jedynie w przypadkach dotyczących naruszeń zasad w obrębie Serwisu. Nie jesteśmy instytucją uprawnioną do podejmowania działań w przypadku spamu poza Serwisem. Proponuję zgłosić sprawę moderatorom wspomnianego forum. ''

O rany... mp-30 nie chodzi o to że spamuje bo to normalne że nie zgłosisz tego na allegro. Chodzi o negatywy w sensie, że ona jest oszustką. Będzie miała dużo negatywów - będzie miała coraz mniej klientów i coraz mniejszy zysk aż być może całkowicie zaprzestanie działalności tarocistki.

Proponuję zgłosić sprawę moderatorom wspomnianego forum - to nic nie da. Szły już oficjalne zgłoszenia tej spamerki i bez rezultatu - nic to nie dało. Redakcja sobie nic z tego nie robi a być może nawet i sama zarabia na tym.

Gość gfreds
no to do bani :(

Naczelny, ja odpowiadałam na post osoby o nicku ''gfreds'' z godziny 19:04, która napisała, że allegro może zablokować ja za spam. Oczywiście, możecie kupować, dawać negatywy, sami otrzymywać od niej negatywy, nikt nie broni tego wam. Tylko moim zdaniem to nie jest wyjście.

Gość Marcin84w
allegro jej nie zablokuje za spamowanie na forum,ma w tym interes, prowizję pobiera od każdej transakcji.Dopiero jak wyjdzie jakas większa afera czyli jak posypią się negatywy to może uwalą tą oszustkę.

Gość gfreds
Ktoś zapytał jak ją znaleźć?? :) Mam pomysł, może weźmy udział w jej aukcji, po wygraniu na maila przyjdą nam jej dane....i już mamy ją w garści. Możemy tu ujawnić jej dane i jej nastukać? :D

Gość gfreds
ale za co negatyw??? Ja mówię o ujawnieniu danych przy udziale w jej aukcji, a pózniej dyskretnie mozna je przekazać osobie która jej nastuka :D

Gość Marcin84w
to jak robimy akcję? trochę odwagi ludzie, nie dajmy zrobić z naszej kafe śmietnika

Marcin84w, chcesz robić AKCJE ''nie dajmy zrobić z kafe śmietnika'' to pisz do administratora tego forum, do informatyka, moderatorów, pani dyrektor. To oni mają władze nad tym co tu dzieje się ( możliwość banowania, wysłanie maila upominającego itp).

Gość Marcin84w
przeciez ta spamerka pisze z anonimowego nicka.nie da sie jej zablokować. Chcialem trochę narobic jej strat na allegro.Niech sobie pomyśli potem zanim zaspamuje.

Wróżka zdenerwowała się i już podała ten topik do skasowania.

Gość odnośnie wróżki
Zauważyliście, że nie spamuje już? :D

Gość znikajoncy_punkt
jak zaspamuje znowu, opiszę jej historię po raz drugi :D nie opłaca się jej