Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harmid

Nie będę mieć wymarzonej sukni.

Polecane posty

Gość harmid

Jest pełno ślicznych sukienek w katalogach, w internecie, ale w sklepach nie ma takiej jaką chciałam, a brałam pod uwagę tylko wypozyczanie, bez szycia ani kupna. Tę co wybrałam jedst ładna, ale nie taka o jakiej marzyłam. Czy suknia jest taka ważna?

Gość jest nie tylko taka wazna
ale wrecz najwazniejsza! od pieknej sukni zalezy cale malzenstwo!!!!!

suknia powinna być ładnie dobrana do figury,ładnie leżeć i wiadomo powinna się też podobać. Przeglądaj katalogi, szukaj na necie,przeglądaj wypożyczalnie,może znajdziesz bardzo podobną do wymarzonej. No chyba że jesteś tak uparta i jak nie będzie tej jednej jedynej to ślubu też nie będzie :P

Gość dziewczyno, to tylko
ciuch. Naprawdę nie masz innych zmartwień?

Gość effy.
w internecie wszystkie są piękne bo zdjecia tak są zrobione, piękne modelki itd. Ja też nie będę mieć wymarzonej sukni dlatego że szkoda mi kasy, za 2 tysiaki to mogę pojechać gdzieś z narzeczonym na "miesiąc" poślubny - korzystniej. Będe miała suknie po kimś - nie używaną(panna się rozmysliła z tej sukni), plusem jest to że jest na mój wzrost, trzeba trochę zwężyć i jest ok. Nie jest brzydka, można zaliczyć je do ładniejszych. No ale sama sobie winnam :)

Gość ja też nie bd mieć wymarzonej
bo wiele mi się podoba a jakąś trzeba wybrać i znając mnie po miesiącu powiem fuu na tą suknię :D tak szczerze jakoś nie przywiązuję wagi do tego, najważniejsze jest zgrane małżeństwo :)

Gość vswfcwsfcsxfsxd
ja nie miałam wymarzonej, bo podobaly mi się koronkowa na ramiaczkach, ale wyglądałam w nich jak panienka komunijna poza tym nie chcialam wydawac duzo na kiecę, a niektóre z tych co mi sie podobały kosztowały i 4 tys. zł poza tym w miescie gdzie mieszkam w salonach niewiele sukien mogłam przymierzyc, owszem mogli mi sprowadzic każda suknie, ale co z tego jak nie wiadomo jak bym w danej wyglądała? no i miałam kiecę która mi się do końca nie podobała, ale wyglądałam w niej podobno pięknie

Gość ja też nie bd mieć wymarzonej
zresztą co innego na modelce w fotoshopowanych fotkach a co innego na żywo. Przeglądając zdjęcia w necie wzdychałam do niektórych kiecek na modelkach a jak zobaczyłam jak one wyglądają na żywo te sukienki to tak ni ziąbi ni grzeje ;) ale czym się przejmować

Gość ja miałam swoją wymarzoną
wypatrzoną w katalogu ale jak zadzwoniłam do salonu i uslyszałam jaka jest jej cena to się za głowę złapałam , doszłam do wniosku że chyba ich brzydko mówiąc popi......... , szyc takiej nie chciałam bo wiedziałam że to już nie będzie to więc zdecydowałam się na wypożyczalnię i tam znalazłam taką na którą w katalogu wogóle bym nie zwróciła uwagi , nie brałam pod uwagę wogóle takiego modelu ale za namową koleżanek ją przymierzyłam i bomba , nie łam się autorko , połaz , poprzymierzaj i na pewno coś znajdziesz

Gość Jasiek______
Sukienka jest bardzo ważna w tym sensie, że jeśli przyjdziesz bez sukienki, w samej halce do kościoła, to ksiądz może poczuć się urażony i poprosi, byś ubrała jakąś komżę (ministranci pożyczą). Poza tym na trwałość małżeństwa i na szczęście we wspólnym życiu sukienka wpływu nie ma. Przynajmniej ja nie słyszałem, by były w tym kierunku prowadzone jakiekolwiek wiarygodne badania.

właśnie w tym rzecz, żeby nie koncentrować sie na tym, co w katalogu czy na wieszaku, tylko pomierzyć różne modele...też tak często mam ze zwykłymi codziennym ubraniami, że na wieszaku nie robią wrażenia a jak założę to jestem zadowolona...teraz tak miałam szukając płaszcza na zimę...

Gość a ja wam powiem, że nie mam
wymarzonej :D przymierzałam już tyle i wszystkie ładne i w sumie chyba tylko ceną będę się kierowała bo każda ładna i jak ja się sobie w niej podobam to już jest ok. ale może jakaś jeszcze powali mnie na kolana :) ale ślub mam we wrześniu i mimo, ze już przymierzałam to z kupnem poczekam gdzieś do lipca, żeby potem nie żałować. suknia nie jest ważna ale jednak zdjęcia będę całe życie oglądać i chcę się sobie na nich podobać :)

Gość a ja ..
wyglądałam ładnie w takich co nawet bym na nie nie zwróciła uwagi :D a oczywiście w tych fajowych wyglądałam , hmmm jak panienka do 2 komunii. Moja jest ładna ale szału nie robi na mnie ogromnego :P ale jestem zadowolona i tak :)

Gość harmid
no chyba macie rację, nie ma się co przejmować. ładnie wyglądam w tej co wybrałam i niech już będzie. wypożyczam za 800zl ale sukienka jest nowa, nikt jej wczesniej nie wypożyczał.

Gość a ja ..
upsss do 1 komunii miało być :P autorko skoro ładnie wyglądasz w niej i nie jest dla ciebie najgorsza to weź.