Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Błyskotka_

Księża strasznie mącą w głowie...:(

Polecane posty

Mam 21 lat on 42 jest KSIĘDZEM:( Jest to dla mnie straszne ponieważ zawrócił mi w głowie ogólnie wszystko co z nim jest związane jest dziwne... Podczas mszy patrzy na mnie widzę to czuje na sobie jego wzrok kiedy idę do zachrysti ( moja młodsza siostra idzie do komunii) i chodzimy po podpis po mszy on wtedy patrzy mi prosto w oczy usmiecha sie do mnie ostatnio był on i jeszcze jeden ksiądz i coś sie sprzeczałam z ksiedzem o coś a ten drugi ksiądz powiedział "kto sie czubi ten się lubi" i popatrzył na mnie i na niego i się uśmiechnął. niekiedy go widze jak jedzie autem to macha mi trąbi.... Jest to wszystko dziwne i chciałabym sie uwolnić do tego zauroczenia chociaż z drugiej strony chciałabym wiedzieć o co mu chodzi....

Gość waaren
Ksiądz też człowiek i facet więc ma ciągoty. Jeden silniejsze drugi wcale. Mimo to uważam ze chodzi mu albo o pobajerowanie po prostu lub może chcieć seksu. No przeciez nie założyć z Tobą kochającą rodzinę. Odradzam się pchać w tę znajomość

Ależ ja nie chcę z nim zakładać rodziny tylko po prostu jest jakiś dziwny w stosunku do mnie zresztą i jeden ksiądz i drugi....

Gość waaren
Wiem, że nie chcesz :) a gdyby on nie był księdzem to jego zachowanie też by Cię dziwiło?

Nie dziwiło by mnie bo to jest chore jedzie samochodem zatrzymuje sie i macha ale krzyczy czesc;/ to moze zacznijmy ze on sie nie zachowuje jak ksiądz a so tego jeszcze cały czas słysze jak on mnie lubi oczywiscie nie mówi mi tego tylko ten drugi ksiądz ostatnio albo sie wygadał albo nie wiem juz:(

Gość waaren
Czego tu nie rozumieć, leci na Ciebie i tyle. Ile masz lat?

Gość Profii
waaren ty ślepa/y jesteś? Mam 21 lat on 42 jest KSIĘDZEM Jest to dla mnie straszne ponieważ zawrócił mi w głowie ogólnie wszystko co z nim jest związane jest dziwne...

Gość waaren
On leci na Ciebie, a Ty na niego?

Gość waaren
Profii - Nie zwróciłem uwagi, czy coś się stało takiego, wyluzuj

Chociaż prawde mówiąc podoba mi sie cały jest zabawny potrafi pocieszyć i rozśmieszyć do łez....