Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cesarzowa Bona

kolejne samotne i smutne walentynki przed mną:(:( mam dosc tego

Polecane posty

Gość cesarzowa Bona

powaznie ilez mozna...które to juz z kolei walentynki i nie tylko zresztą......jest mi tak smutno ze szok

Gość IMO13247
Ojej. Aż się wzruszyłem.

Gość nie lam sie i nie
przejmuj walentynki to jest glupi wymysl producentow,zeby sprzedac jak najwiecej serduszek i innych bzdur

Gość rrrtrttert
bona ja tez sam spedzam , moze razem?

Gość Przeterminowana Fanta
Rozumiem cię. Może to tylko święto marketingowców ale wszyscy "zajęci" świętują tego dnia. A jak co roku siedzisz w domu i zazdrościsz innym to się robi smutno:-( znam to

Gość przegrałam życie z kredensem
witaj w klubie. chociaż ja już się powoli godzę z tym, że wszystkie przyszłe walentynki spędzę w ten sam sposób 🖐️

Gość Van Horn
Zadziwiające jak święto stworzone by zarobić na "miłosnych" akcesoriach może wpływać na ludzkie samopoczucie. Ja też jestem sama, ale jakoś ten dzień nie będzie dla mnie bardziej dołujący. Życie nie składa się tylko z miłości. Zacznijcie inwestować w siebie, bo marudzenie niczego nie zmieni

Gość antywalentynka..
mi to w swieta jest smutno jak wszyscy razem.. i takie tam ale walentynki???? :O no proszeee cie, przykro ci ze nie dostaniesz pluszaka? glupie swieto - nawet jak bylam w zwiazku to nie uznawalam :O

Gość cesarzowa Bona
tak naprawde to mi smutno w kazdy wieczór ze nie mam sie do kogo przytulic......nikt nie daje mi usmiechu a na nikomu......nie budze sie rankiem i nie wtulam w niego:((:(:(:( jest mi smutno strasznie i tyle

Gość Van Horn
Ja teraz ćwiczę, stosuję dietę, dbam o siebie by w lato polować na facetów. Wam dziewczyny radzę to samo, chociaż może nie, bo będzie więcej konkurencji :D