Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvdbdx

dostalam smsa ze mam zrobic testy na obecnosc wirusa hiv

Polecane posty

Gość fvdbdx

"bardzo Cie prosze Cie zrob test na obecnosc hiv" podpisane :byly partner boje sie bardzo...ale z drugiej strony wiem ze z moimi bylymi rozstawalam sie e nienawisci i mialam duzo wrogow wsrod mezczyzn wiec moze ktos chce mi zrobic po prostu na zlosc...co bscie o tym pomyslaly??

Gość superbitch
no to jestes zalatwiona 🖐️

Gość madiii:)
chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zrobić ten test przynajmniej pozbędziesz się wątpliwości.

Gość Seorita
niee no lepiej zrób testy .... co ci szkodzi .... lepiej żebyś była pewna

Gość lepiej zrob badanie
twoj eks to babiarz?

Gość policeman
Zrób sobie badania, jeśli wyjdzie pozytywny wynik - sprawę przekaż Policji. Nie kasuj tej wiadomości, jeśli okaże się najgorsze to przynajmniej będziesz wiedziała kto był nosicielem. To jest do ustalenia.

Gość fvdbdx
to byli faceci poznani przez net(sympatie)wiec samio wiecie ze mogli miec wiele partnerek internet jest rezykowny tam bzyka sie kazdy z kazdym..:(dopiero po jakims czasie to zrozumialam:(

Gość fvdbdx
dokladna tresc wiadomosci brzmiala tak "bardzo Cie proszę to nie żart zrób sobie jak najszybciej test na obecność wirusa HIV i tu podany szpital w moim miescie gdzie moge zrobic test i godziny przyjęć" podpisane:byly partner

Gość do policeman
I co niby policja pocznie z ta sprawa? Jesli nie zarazil jej swiadomie, to nie podpada pod zaden paragraf.

Gość fvdbdx
ja nie dopuszczam mysli ze to moze byc prawda!!przestancie zakladac ze mnie zarazil!!!:(:(chce wam powiedziec ze mialam wielu facetow szalencow i manipulantow ktorzy mnie nachodzili nie moglam uwolnic sie od nich i to moze byc celowy zabieg zeby mnei zalamac!!chcialabym wytoczyc proces ale jak okaze sie to nieprawdą za to ze ktos mnie narazil na nerwy

Gość lepiej zrob badanie
ktos kogos zarazil swiadomie brzmi powaznie, lepiej idz na pobranie krwi. bzykalas sie z ktoryms bez zabezpieczenia?

Gość fvdbdx
nie,ale seks oralny byl bez zabezpieczenia.w smsie nie ma mojego imienia moze to pomylka??jak dzwonie na ten numer to jest nieaktwny

Gość do policeman
Ale nie jest powiedziane, ze ona w ogole zostala zarazona, ani tym bardziej, ze ktos to zrobil swiadomie. Jesli ta informacja w ogole jest prawdziwa, to rownie dobrze moze pochodzic od osoby, ktora sama niedawno dowiedziala sie, ze jest nosicielem.

Jak sie nie mysli glowa tylko dupa to takie sa skutki. Zrob ten test chociazby po to zeby miec swiadomosc ze nie zarazasz innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wkręca Cię. Gdyby naprawdę był nosicielem i podejrzewał, że Cię zaraził, to chyba pod takim tekstem by się podpisał. Zadzwoń pod numer, z kt przyszedł sms. Jak nie odbierze-to znaczy, że Cię wkręca. A test warto zrobić, skoro miałaś kilku partnerów, tak dla świętego spokoju

Gość fvdbdx
moja przyjaciolka mowi ze moze sie wstydzi albo boj..jak ja okaze sie zdrowa to moze nie chce zebym wiedziala kto byl nosicielem:(:(:( nie wiem....ale chyba umre...numer jest wylaczony

Gość do policeman
Zrob test i tyle.

Gość Tristan123
kobieto - po pierwsze nie panikuj- nie każdy seks z zarażonym natychmiast zaraża musza być stworzone ku temu warunki, po drugie zrób ten cholerny test( możesz w innym mieście- jest anonimowy a poza tym wszyscy studenci medycyny muszą go sobie robić więc to żaden obciach) po trzecie kobieto pracuj nad sobą potrzebujesz pomocy- jak Ci się wydaje DLACZEGO AKURAT TY trafiałaś na takich gnoi? Przyciągasz ich swoją osobowością - pozwalasz się krzywdzić. Nawet jesli to okrutny żart to zrób ten test.Może być też tak , ze jakiś pojeb sam boi się iśc zrobić test a wyskoczył mu pryszcz na zadzie a Ciebie ma za szmatę i chce byś ty zrobiła i poinformowała go o tym , że jest zdrowy. Zrób badania dla siebie, dla przyszłego partnera i dla spokoju. A tego od sms jak wynik byłby negatywny wcale nie informuj. Teraz on niech trzęsie porami.

Gość TV TV TV TV ......
Takie testy są bezpłatne i nie Ty jedna byś to zrobiła, nawet pielęgniarka jak ukuje się igłą w szpitalu robi coś takiego. Co za problem ?

eee, no kurcze miał czelność wysłać Ci takiego newsa, a teraz się wstydzi albo boi?Tekst ze szpitalem też jest z dupy, bo sama wpadłabyśna to, gdzie się badać. Po prostu chciał wzmocnić newsa, żeby Cię walnęło. Bo to brzmi tak "ja ttam byłem, zrobiłem, już wiem" Wkręt jak nic. Wyśli sms na ten nr i sprawdź raport doreczenia. Jak dotrze, dzwoń natychmiast. A swoją drogą napisałabym, że dzięki za troskę, badałam się, jestem ok.

Gość Tristan123
a moim zdaniem nie należy odpisywać ,niech teraz on się martwi. Zrobić test bezwzględnie- zresztą, mając więcej niż jednego partnera w dzisiejszych czasach powinno być normą. I wiesz co- następnym razem uważaj z seksem- upewnij się, że facet jest zdrowy .Dbaj o swoją wartość- jak Ty tego nie zrobisz to nikt tego nie zrobi.

Gość albo mógł ciebie zarazić
albo sobie żartuje albo nowa znalazła adres byłej w komórce :classic_cool: lepiej zrób test i w razie czego powiadom wszystkich partnerów seksualnych

Gość z iloma facetami
spalas autorko?