Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoodDexter

Pogadam z dziewczynami o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość GoodDexter
zoryka Zgadzam sie z toba porządne z nas ludziska:D

Gość halo dolaczam
skoro juz to moze ja was to wybudze bo chyba ja najmniej spiaca jestem a zoryka po dawce alko moze odpasc w kazdej chwili wiec trzeba ja sprawdzac heheh :P , a tak w ogole zem ciekawska bestia to zapytam , co porabiacie na codzien ?

Gość zoryka
To się nie spotykać na żywo :P po co tracić bohaterów? :classic_cool: wszak w dzisiejszych czasach na wagę złota :D :D a ty takie czarne proroctwa to z autopsji? odważyłaś się kiedyś na kontakt fejs tu fejs? ;) :D

Gość GoodDexter
Wiec ja na codzien pracuje sobie w budowlance i jestem singlem:P czuje sie jak na czacie teraz:]

Gość zoryka
Halo - a Ty? :)

Gość zoryka
... bo ja tak niekoniecznie chcę szczegóły zdradzać :classic_cool: wiesz - kobieta jdnak powiina być owiana tajemnicą .... :D :D

Gość GoodDexter
ja tam nie widze problemu moge sie spotykac co mi szkodzi :P

Gość zoryka
łał - jaki otwart człowiek :classic_cool: :D

Gość zoryka
tak sobie - znie z gruszki ni z pietruszki .... myślisz, że madii się doczołgała???? ;) :D bo przez chwilę, oczami wyobraźni, ją w przedpokoju widziałam ... :D

Gość halo dolaczam
haha jesli chodzi o spotkania to zalezy, jesli chodzi o kafe to nikogo nie znam , mam swoj czarny nick tu ale nie ujawniam- jak to wspomnialas, wole jednak ten rabek tajemnicy ;), ale nie powiem ze mi sie nie zdarzylo nie spotkac kogos z internetu bo tu bym klamala ;), no przestran mozesz nam zdradzic co porabiasz , przeciez nie mowie o numerze telefonu albo adresie , hehe jest 40 mln ludzi w polsce spoko nie ma sie czego bac ;) Dex to jest taki mini kafe czat buahhaha a jesli o mnie chodzi to , pracuje , studiuje ale mysle nad zmiana kierunkow bo cos mi sie w glowie poprzewracalo hehe, i zmienilam zdanie i jakos tak ogolnie leci , ale serio ze mi sie spac nie chce to sie sobie sama dziwie...

Gość zoryka
No halo? co z Tobą? co porabiasz? :)

Gość GoodDexter
pewnie juz dobrze w poduche wtulona i sni sobie czym kaca z rana leczyc:P

Gość zoryka
a nie, takie to mogę :) ja też pracuję, już po studiach :) na kafe spotkałam świetną koleżankę i wciąż jesteśmy w kontakcie :) czyli generalnie pozytywne emocje :)

Gość GoodDexter
a drogie panie wiek zdradzicie?:D

Gość zoryka
myślisz, że takie rzeczy, jak kac, się śnią??? weź nie strasz .... no to mam PRZERĄBANE ;) :D :D

Gość halo dolaczam
z tego co pamietam za moich czasow ze tak powiem jak kiedys jeszcze pilam a teraz sporadycznie to ze nie lubilam wlasnie sie klasc spac bo wtedy tak wszytsko wirowalo hehehe

Gość zoryka
chyba nie :D :D tzn ja wolałabym nie :D :D no bo nie wiem co rozumiesz pod hasłem: dziewczyna :D

Gość GoodDexter
Tak ogolnikowo "dziewczyny " pisze :D:D zoryka nie pękaj:P

Gość zoryka
dobra - ty pierwszy :D ja się zastanowię :D

Gość halo dolaczam
zoryka moim glownym problemem jest ze nie moge skonczyc studiow, buhaha, nie w sensie ze nie umiem, ni potrafie lub jestem malo inteligentna tu powiem lekko nie skromnie ze wrecz to nie to buhaha ale to moje niezdecydowanie i ogolnie takie poglady ze np. nie chce mi sie siedziec w biurzeczy cos... w takiej zwyklej pracy odrana do popoludnia .. bo widzisz mi jest potrzebna przygoda ..., cos ciekawego i mysle ze do tego daze wlasnie hihi, powoli niestety, bo te studia to juz mialam dziekanke i inne sprawy teraz mi sie marzy zmiana kierunku buaha, oj mam nadzieje ze sie uspokoje z tym a moze wrecz pzeciwnie moze nie powinnam ;) dex wiek .. no podpowiem nie za mloda nie za stara , po 20 ale przed 30 hehe ;)

Gość GoodDexter
ja mam 24:D:D

Gość zoryka
kobieto :) skończ jedno i zacznij drugie - nic nie stoi na przeszkodzie ( o ile nie masz rodziny na utrzymaniu) żebyś kilka fakultetów robiła :) zresztą - dziś im więcej tym lepiej :) ALE COŚ SKOŃCZ! no i tu mądrością życiową;) zdradziła, że jestem nieco starsza :D

Gość GoodDexter
echhhh ty cykorze:P

Gość zoryka
co cykorze, co? ;) nie chcę żebyście mnie od 30-tek zwyzywali :P:D :D

Gość halo dolaczam
dex ja tez mam 24 , zoryka no powiem ci ze mam w planie tylko wiesz jak to jest jak najpierw idzie sie na to co sie musi , z musu a pozniej i tak wszytsko wraca na te sama sciezke ze chcesz robic cos innego i i tak do tego dazysz... wiec wychodzi jak by podwojny czas na to poswiecony bo mimo ze robisz co musisz to pozniej tak czy siak kombinujesz zeby robic to co chcesz - o ile to ma jakis sens dla Ciebie hehe ;) to ile zoryka ma lat ;)?

Gość GoodDexter
zoryka powiedz jakie znaczenie ma wiec? bo dla mnie zadneho

Gość zoryka
:D :D dobra zostawmy to .... :P :D czy to ważne ile? :P dziś dwadzieścia :D pierniki stare Wy :P ;) :D :D

Gość GoodDexter
i Kolezanko"halo dolaczam" jak ma sie do ciebie zwracac:D?

Gość halo dolaczam
no to zoryka moze 29 i pol bedzie dobrze :)? jak cos :D a jeszcze powiem jedno , wierze wlasnie ze np na kafe tak jak ty mowisz zoryka , (ze utrzymujesz z kims tam kontakt)mozna pogadac z kims wartym pogadania ze tak powiem - i to jest w tym dobre - internet= 0 ograniczen - niby ;) w przenosni hehe, a rodziny nie nie mam na utrzymaniu co ty za mloda jestem choc moje kolezanki bynajmniej wiekszosc maja po 1 a nawet 2 dzieci! hehe dlatego studia jeszcze zdaze zrobic ;)

Gość zoryka
halo - co to znaczy mus? nie daj się! ważne co ty chcesz! i jeżli nikogo to nie krzywdzi - dąż do realizacji :)