Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliboo.........

Przeglądam NK i tam znlazłem żonę od kolegi i widać jej przez strój kąpielowy

Polecane posty

Gość maliboo.........
będziemy teraz tak rozmawiać-A według ciebie ten co dobrze pisze to jest patriotą?Komuniści też niektórzy z nich kończyli polonistykę,ale trudno komunistę nazwać patriotą,bo to zaprzeczenie.Ale jak ze ty patriotyzm postrzegasz po przez pisownię to widać żeś zdrowo szurnięta.

Gość całkowicie czarny kot
wstyd maliboo! taki obcy nick! zamiast promować polskie lokalizacje i alkohole, to promujesz obce marki! wstyd!

Gość maliboo.........
A co ma nick wspólnego z patriotyzmem?Zresztą samo słowo nick też nie jest Polskie,wiec i nick też Polski nie musi być.Po za tym prawie wszystko tu już jest pozajmowane,a jakieś cyferki mi się nie chce pisać

Gość maliboo.........
Po za tym temat był całkiem inny.Tak to jest jak jakaś idiotka zwiąże się z jakimś arabusem czy turasem,to i cały temat rozpierdoli.Po prost na nerwy wszystkim takie coś działa.Nie nawidzę patrzeć jak świadomie ten kraj jest niszczony przesz takie Polskie szmaty.Kiedyś to nasi królowie i ojcowie walczyli z arabami i turkami,po to żeby Polki nie były przez nich zapładniane i żeby Polacy byli biali a teraz one dobrowolnie niszczą swój kraj.To już jest szczyt głupoty u Polek i kompletny brak wartości.Kompletne dno i degeneracja narodu

Gość całkowicie czarny kot
Tak się tylko zaczyna... Najpierw niepolski pseudnim na forum, a potem to kto wie - można nawet i dziewczyna z korzeniami dalekimi od słowiańskich i aryjskich. Ty się pilnuj! Jak czystość, to w każdym względzie!

Gość do krakków
wiesz czym od Ciebie zawiewa? jakas teoria rasowa ktora kojarzy mi sie z hitlerowskim "rasa czysta i jedyna to aryjska",uwazaj bo od tego sie zaczyna.Moja rodzina jest "czysto" polska z herbem i kilkuset letnia historia a nie ma w niej nikogo o cechach fizycznych slowiańskich...ale co tymozesz wiedziec o uwarunkowaniach genetyczych.o tym ze spowodowane jest to czesto tym ze np moja rodzina stworzyla sie jeszcze na terenach ktorejuz od bardzo dawna do nas nie naleza...na poludniowym wschodzie,gdzie panowal nny klimat itp itd..........poczytaj sobie o pochodzeniu slowian to sie zdziwisz!

Gość maliboo.........
do krakków-To ty sobie poczytaj o Słowianach,pomogę ci: http://www.tworca.org/slowianie.html A czy jak ktoś nie pali,nie pije i nie je mięsa to też jest Hitlerowcem?Przypominam że Hitler nie pił i nie palił oraz był wegetarianinem,więc czy należy promować alkohol,papierosy i mięso,po to żeby być inny niż był Hitler?Jest chyba logiczne że natura inaczej ukształtowała Polaka a inaczej Murzyna i żyją w innych środowiskach.To tak jak by do Polski wypuścić na wolność słonie czy tygrysy.Po prostu skrajna głupota by to była,tak samo jak sprowadzać do Polski obcych ludzi