Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatanka 0 Napisano Luty 12, 2011 nie znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladniejsza byla przed Napisano Luty 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MjgQLEZ6vjY chcesz filmik zareklamować, czy co ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladniejsza byla przed Napisano Luty 12, 2011 Feeder - Feeling the Moment jakby ktoś w mojego linka nie zajrzał :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2011 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2011 możecie mi jeszcze powiedzieć jak odzyskać pasek na dole i na górze? :( bo mi wsiąkły... nie wrzucam filmów na youtube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladniejsza byla przed Napisano Luty 12, 2011 luśka a tak na przyszłość, to auor napisał to w podpisie filmiku :P tam patrz najpierw :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość henryka uszko Napisano Luty 12, 2011 Lusesita czy ty jestes ta Lusesita, ktora tu od dawna siedzi? :) Czy jakas marna kopia? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2011 tak to ja, ta stara :O wystarczy kliknąć na mój nick zeby się zorientować że tu siedzę od 100 lat... to co z tymi paskami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość henryka uszko Napisano Luty 12, 2011 Ja tez tu siedze od stu lat :) Chyba dawno cie tu nie bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladniejsza byla przed Napisano Luty 12, 2011 aaale jakie paski ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2011 miałam przerwe ;) paski już odzyskałam na monitorze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach