Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ona jest szalona

mój sąsiad z którym jestem w ciąży

Polecane posty

mój sąsiad z którym jestem w ciąży sprowadza sobie jakied dupy .. wali go to ze bedziemy mieli dziecko . dodam ze jestem samotna no i on tez mieszkamy w tym samym bloku w tej samej klatce tylko ja na 4 on na 2 pietrze . nie wiem co robic nie moge na to patrzeć ze tak sie zachowuje , czuje cos do niego . ale boje sie nawet z nim gadać powiedzial ze on nie chce miec z tym dzieckiem nic wspolnego.

Gość Samotny Radosław
Przykro mi ale trafiłas na nieodpowiedzialnego gówniarza. Z tego związku raczej nic nie bedzie

on ma 29 lat

Gość Samotny Radosław
a Ty ile masz ?? Dam ci dobra rade poszukaj sobie kogos bardziej odpowiedzialnego kto pokocha Ciebie i Twoje dziecko

24 lata mam . nie potrafię .. jak mam to zrobic skoro codzien widuje ojca mojego dziecka . nie ma opcji zebym sie wyprowadziloa z tego bloku

Gość Samotny Radosław
Jesli on nie jest Tobą zainteresowany to co bedziesz mu sie narzucała na siłę ??

Gość alicee3e
Bardzo Ci współczuję... Ale byliście razem czy tylko się spotkyaliscie?

Gość kaRinKa_
już samo to w jaki sposób o nim piszesz - "sąsiad" a nie np "facet z którym będę miała dziecko i jest moim sąsiadem jednocześnie" świadczy o tym że nie było między wami żadnej bliskości ot numerek i wpadka - więc co się dziwisz "sąsiadowi"

Gość adaaadasdasdads
powiedz mu ze ze jest dupek, i tyle ,a dziecko jest twoje i jego nazwiska nie bedzie mialo,ale on alimenty bedzie placil,heee zobaczysz jak dotrze to do niego, ale mialas komu duupy dac,soory juz po ,ale dziecko twoje , a nie jego,

dzieki. nie nie bylismy razem raz sie zdarzylo pod naszym blokiem i akurat od razu dziecko

ja nie urodze , usune chyba a raczej napewno. nie chce sobie zycia marnowac , jeszcze chce kariere zrobic. wpadka nie moze mi popsuc moich planow