Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnaprawde

w co się ubrać na parapetówkę?

Polecane posty

Gość niewiemnaprawde

nie wiem w co się ubrać na parapetowke u chlopaka... :o bedzie troche ludzi, laski, ktore lubia blyszczec, a ja nie wiem co zalozyc zeby nie wygladac jak szara mysza... :o

Gość adaaadasdasdads
WLOSY UFARBUJ NA CZERWONO i czerwona sukienka mini, bedzie cool

Gość jaki temat
leginsy, fajna tunike, ewentualnie "bolerkowa kurteczka ktora mozna zdjac w kazdej chwili. lub rurki+ plus fajna tunika jesli jestes szczupla to waska:D do tego akies fajne kolczyki + pomalowane pazurki. bedzie dobrze, zreszta to parapetowka twojego faceta co sie inne laski obchodza:D

tak zeby zwrocic na siebie uwage i bys za kilka dni nie zakladala tematu na kafe , ze bylas na parapetowie i zaden z chlopakow nawet po pijaku nie chcial Cie przeleciec

Gość niewiemnaprawde
kacza wez no... powaznie pytam co moge zalozyc zeby bylo ok...

czy to jest naprawdę aż taki problem że trzeba temat zakładać? zastanów się w czym się czujesz dobrze i co z Twojej garderoby nadaje się na takie właśnie nieformalne wyjście. Weź pod uwagę porę roku, ale również to że impreza jest w mieszkaniu czy tam w domu. Na pewno nie będzie pasowała ani suknia balowa ani dres...no także sama zadecyduj i już.

Gość niewiemnaprawde
zakladaja glupsze tematy i wtedy wszyscy odpowiadaja, a ja zalozylam bo chce sie poradzic, skoro to taki problem to nie odpowiadajcie.. 🖐️