Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

W poniedziałek jest święto pojebanych !!!!!

Polecane posty

Gość dfshdsfgsjg
święto dla dzieci z gimnazjum :o

Gość Przecież ty Angel from
hell jesteś facetem.

Staszku ale dlaczego frustracje ? Mnie poprostu to świeto nie interesuje, a inni jak chca to niech świetuja :)

Najlepsze jest gorączkowe poszukiwanie prezentów:D W sklepach pełno zakochanych dziewcząt z koleżankami- doradczyniami. Jakby nie było prościej zrobić striptizu czy czegoś podobnego:D

Gość lkjhgfdsopiuytrecd
Niech żyje nam święto zakochanych!!!!Jutro będe dosiadał Angell from Hella-Moją Helę Angelę:D:D:D:D

Gość Hellka Andżelka...
14:58 [zgłoś do usunięcia] Chrupek Najlepsze jest gorączkowe poszukiwanie prezentów W sklepach pełno zakochanych dziewcząt z koleżankami- doradczyniami. Jakby nie było prościej zrobić striptizu czy czegoś podobnego Chrupek...pomarzyć....ludzka rzecz:D:D.....ale nie dla psa kiełbaska i dla świnki miód:D:D także szykuj rączkę na poniedziałek a nie sforsuj jej przy niedzieli!!!!:D:D

deadman- to nie było do Ciebie, bo mam takie samo zdanie, ale chodzi mi o samotne osoby, tak jak wyżej ktoś napisał, że to święto dla gimnazjalistów. A to że ktoś jeszcze oczekuje cudów na kiju w ten dzień to jego problem, a Ty angel powinnas pogadać o tym z facetem, że takie okazywanie zainteresowania w ten dzień masz głęboko w dupie, skoro na codzień Cię nie zauważa

Gość lkjhgfdiuytr
15:03 [zgłoś do usunięcia] Malutka_w_szpileczkach90 Też nie znoszę walentynek Bo wszyscy się bawią a ty wtedy cięzko pracujesz choć wszyscy myslą,że to właśnie ty obchodzisz te Walwntynki najgłośniej:D:D:D:D

Spoko, rozumiem...zwracam honor🖐️, nie no kazdy ma prawo do swojego zdania :)

Gość korektor kaffe cxz
15:07 [zgłoś do usunięcia] dyrektore pewnie znowu dostanę aniołki ps. mam już ich jakieś 15 sztuk A miało być-----[patrz na dół] 15:07 [zgłoś do usunięcia] dyrektore pewnie znowu dostanę wibratorki(z miejskiego ośrodka interwencji kryzysowej) ps. mam już ich jakieś 15 sztuk PRZEPRASZAMY ZA USTERKI!!!!

Staszek nie dobijaj Jestem świeżo po rozstaniu byłam w związku ponad 7 lat tak,że zrozum nie chce już wracać do niego zakończyłam o bo chciałam,ale i tak jest ciężko

Gość okokokokokoko cool
15:15 [zgłoś do usunięcia] Malutka_w_szpileczkach90 Chyba sobie znajdę chwilowego partnera na walentynki a potem go kopne w d** Poproś o takiego Dyrktore...ma już ich piętnastu:classic_cool::classic_cool: