Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zakupemmmmmmmmmm

kupilam dzisiaj perfumy davidoff w rosmanie i jestem zalamana pomozcie

Polecane posty

Gość zalamana zakupemmmmmmmmmm

uzywam ich juz kilka lat, dzis w rosmann byla promocja, kupilam, gdy przyszlam do domu otworzylam to sie okazalo ze te perfumy pachna inaczej, jakby byly rozcienczny , czuc mocno alkohol, zapach o ile tak to mozna nazwac jest niewyczuwalny jestem zalamana 120zl dalam i jakies gowno mi sprzedali co mam teraz zrobic?

Gość załamana zakupemmmmmmmmmmmm
kupowalam te perfumy w Uk w Pl kupilam 1 raz czy az taka roznica by byla? czy zwyczajnie trafilam na zly produkt?

Gość hmmm zawsze mozesz
zareklamowac ;/ wyjasnij cala sytuacje. ja ostatnio pisalam reklamacje w seforze bo gnoje sprzedali mi jakies zwietrzale perfumy ! Pewnie zle je przetrzymywali. Mialam wczesniej oryginal, zapach trzymal sie nawet tydzien, te zakupione w seforze nawet dnia sie nie trzymaly!

Gość CCC ...
podaj dalej :-P ktos moze sie ucieszy

Gość smrodek
w takich syt. sklada sie reklamację. niestety w renomowanych perfumeriach tez zdarzaja sie podrobki, ale przewaznie przy reklamacji bardzo szybko i dyskretnie sprawe zalatwiaja....

Gość AromaGroup
Szczerze polecam perfumy z AromaGroup - są trwałe i super ! Aroma Group To nowoczesna firma, w której każdy dystrybutor otrzymuje swój partnerski sklep internetowy oraz wiele praktycznych narzędzi do promowania swojego e-biznesu. Dzięki temu nie musisz już biegać ze swoją ofertą do znajomych ani zadręczać nią rodziny i przyjaciół. Współpracując z AromaGroup i wykorzystując internet dotrzesz do ludzi z pasją, do osób kreatywnych, które potrafią nadarzającą się okazję zamienić w sukces. Dołącz do naszego zespołu i rozpocznij przygodę z e- biznesem. To Twoja szansa na dochód pasywny. Właśnie czekamy na Ciebie ! Zapraszamy. www.twoje.aromagroup.pl

Gość bergamotka35
Wejdź sobie na www.pogrosiku.eu tam są na pewno oryginalne i taniej, można sobie zaówić na życzenie, mam stamtad depilator, śliczny, nowy.

te z UK napewno pachna inaczej niz polskie nasze to podroby pracowalam w rosmanie wiec co nieco wiem a co do reklamacji to nie wiem sprobuj...u mnie kierowniczka napewno by ich nie przyjela ale to wredna baba nie wiem wiec jak bedzie w rosmanie w Twoim miescie?:)

" [zgłoś do usunięcia] załamana zakupemmmmmmmmmmmm kupowalam te perfumy w Uk w Pl kupilam 1 raz czy az taka roznica by byla? czy zwyczajnie trafilam na zly produkt?" Tam też jest syf:O.Jak nie wiesz co tam są za trucizny to nawet nie kupuj:P.