Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdvdfbgfrhns

NIE MA NIC GORSZEGO NIZ ZAKOCHAC SIE W PIEKIELNIE INTELGENTNYM FACECIE KTÓRY

Polecane posty

Gość sdvdfbgfrhns

jest jednocześnie zajebistym skurwysynem i potrafi zamącić w głowie swoimi psychologicznymi gadkami:-O jak to dobrze,ze takich jest niewielu

Gość a niby dlaczego dobrze
zakochujesz się we wszystkich takich? :D

Gość sdvdfbgfrhns
nie, no co Ty. Raz się zakochałam tak i czuje to w sobie do dzisiaj:-O A raczej tą słabość do niego:-O Jak chce do mnie zagadac to spieprzam gdzie pieprz rosnie

może tylko filozofuje, a nie jest aż tak inteligentny...znam takich wielu :o

Gość tego nie rozumiem
może ty jesteś za głupia, żeby zrozumieć?

Gość motto dnia
ja mam slabosc do takich

Gość sdvdfbgfrhns
Dajcie spokój, nie jestem głupia, rozumiem jego słowa. Nie chodzi też o sama rozmowę. Gra słów z nim jest bardzo ciekawa, choiaż czasem przesadza. Najgorszy jest jego sposób patrzenia. Nie jestem głupia, lecz niesmiała. Nie zawsze patrzę rozmówcom w oczy. A on wierci mnie wzrokiem i nawet na chwile nie przenosi spojrzenia gdzie indziej.

A on wierci mnie wzrokiem i nawet na chwile nie przenosi spojrzenia gdzie indziej. To ciekawe. Nie patrzy na nogi, dekolt itp? Muszę Cię rozczarować, to nie jest mężczyzna.

Gość i tak oto upadl mit
ze faceci lubia glupiutkie laski, a kobiety inteligentnych facetow :D 🖐️

Gość sdvdfbgfrhns
kiedy ze mna rozmawia CAŁY CZAS patrzy sie w oczy z takim lekkim usmiechem. Kolezanka mówiła,że owaszem gapił sie na mój tyłek , ale jak byłam odwrócona do niego plecami i rozmawiałam z kims.

Gość drewniana pałeczka
No, jeśli jest tak, jak piszesz, to jest Tobą ewidentnie zainteresowany :)

Gość oomajgat
to, ze sie na ciebie gapi, jescze nic nie znaczy

Gość sdvdfbgfrhns
wiem,ze to nic nie znacz jejku przeciez nie mowie ze go kocham:-O ale ma takie spojrzenie, ze czasami sie go boje:-O

Gość Znam takich
czesto piernicza bzdury, ale dziewczyny sa tak oniesmielone, ze lykaja to jak bocian zaby. Az smiac sie chce, kiedy patrzy sie na to wszystko z boku.

Gość Ma się rozumieć
chce cię tylko nadziac na swoją naprężona pałę a ty tak to przeżywasz :D

Gość Znam takich
Moj kolega z liceum np. bardzo lubil pozowac na intelektualiste i w pamieci utkwila mi taka sytuacja - idziemy wieksza grupka ludzi przez miasto, a on recytuje dziewczynie jakies historie o bogach indyjskich, ktore uslyszal tego samego dnia na wykladzie, mieszajac watki i postacie az milo, ale panna cala oczarowana robi wielkie oczy i wzdycha, jaki to on nie jest uczony (studiowalismy razem i chodzilismy na te same wyklady, niestety kolega, choc inteligentny, mial ogromne braki w wiedzy, czasami w natchnieniu wyglaszal rozne nielogiczne stwierdzenia, ale ktora zadurzona w nim niunia zwrocilaby na to uwage :P). Mialam tez innego kolege, ten z kolei udawal "uduchowionego". Bral dziewczyny za rece, bredzil cos o przeplywajacej energii ("Czy czujesz to cieplo, kochanie, ktore przenosi sie z mojej dloni na twoja? Przekazuje ci dobra energie" - ten tekst byl powodem do smiechu w naszej paczce przez dobrych kilka miesiecy, wszystko oczywiscie wygloszone z pelna powaga, odpowiednia mina i intonacja glosu). Mnie generalnie zawsze bawili tacy faceci, ale dziewczyny ciagnely do nich jak pszczoly do miodu. Ze niby tacy oryginalni i wyjatkowi. ;-)

Gość Znam takich
Kiedys tez spotykalam sie z oryginalem, to byl z kolei niespelniony artysta i spolecznik. Zalozyli z kolegami zespol i planowali wielka kariere, o czym mi zreszta czesto opowiadal, ale zapomnial dodac, ze tylko on jako tako gra na gitarze, zaden z nich nie umie spiewac, a perkusista dopiero tydzien wczesniej kupil sobie paleczki (perkusje mieli wypozyczona z domu kultury). Tak samo bylo z jego dzialalnoscia charytatywna. Stale powtarzal, ze chce pomagac ludziom, zostac wolontariuszem, ze chcialby w przyszlosci studiowac pedagogike specjalna albo resocjalizacje. Na gadaniu sie skonczylo, poszedl na historie :P I obecnie zasila szeregi bezrobotnych.

Gość sdvdfbgfrhns
Znam takich- ten mi nie recytuje żadnych wierszy itp.... Studiował budownictwo, teraz pracuje w firmie swojego ojca. Łeb do nauki to on zawsze miał.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj,,,,,,,,,,,
moze to psychol jakis

Gość mookih
ten top potwierdza tylko wazsza niczym nieograniczona glupote i to, ze jak tylko zobaczycie faceta zaczynacie myscle C I P Ą!!!!! :o