Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloryfer7

problem z wypróżnianiem

Polecane posty

Gość kaloryfer7

Witam .mam dziwny problem od roku mam codziennie luźne stolce tzn takie nie uformowane wypróżniam się do 4 razy dziennie i ostatnio zauważyłam na papierze ślady jasno czerwonej krwi. Chociaż czasami tzn ze 3 dni jest ok robię kupę twarda 2 razy dziennie a później ze 3 dni znowu te luźne stolce. wiem na pewno ze nie jest to od jakiegoś konkretnego jedzenia bo czasami zjem i jest ok a czasami nie .Co to może być czy to hemoroidy czy coś innego może ktoś ma podobny problem

Gość paulana
przejdz sie do lekarza ale nie takiego co cie odprawi ze setka recept do faszerowania lekami. Przyczyn moze byc wiele, hemoroidy tak ale czy przy tym luzne stolce sa tego nie wiem, hemoroidy a raczej przyczyna dluzszego przetrzymywania stolca, zle zywienie, brak ruchu itp. przy hemoroidach takze mozna dotykowo zobaczyc czy cos sie dzieje, przynajmniej u mnie tak bylo;) krwawienie z odbytu ma tez wiele innych podlozy i to czasem bardzo powaznych. Mowisz ze masz to od roku, nie bagatelizuje tego idz do lekarza i powiedz o objawach i czasie jakie je masz.

Gość kaloryfer7
co prawda ta kupa nie wygląda apetycznie, ale w rzeczywistości jest całkiem smaczna:classic_cool:

Gość interesujące
w centrum miasta powinna być szubienica ,i takie jak ty miały by gdzie zaciągać sobie stryczek.a jle by było chentnych na kawałek sznurka po wisielcu- dla szcześcia.

Gość paulana
no...kazdy ma inny problem, wy swoje znacie :)

jak najszybciej do lekarza musisz mieć zrobioną kolonoskopię.To bardzo niepokojące.

Gość kaloryfer7
co wysram to zjadam:classic_cool:

Gość pestka28
więcej probiotyków, np lactoral, który rozpuszcza się wodzie, poprawiają one pracę jelit, wpływają na ich mikroflorę co jest bardzo ważne, przydałaby się także opinia lekarza, zwłaszcza, że widzisz krew

Gość MałgosiaPoznan
Zioła Tybetańskie przy okazji odchudzania i zmiany szybkości przemiany materii bardzo dobrze czyszczą i mocno gonią do toalety. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony sposób na łatwe wypróżnianie i pozbycie się zbędnych kilogramów. Polecam wszystkim szczerze z autopsji...