Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idjedkjlwkl

smutno mi od dawna

Polecane posty

Gość idjedkjlwkl

z malymi przerwami od urodzenia :(

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość me too :(
:(

Gość Nie smutna kobieta
...smutaski usmiech prosze :)

Gość idjedkjlwkl
kurde nic mi sie w zyciu nie udaje, nie mam zadnejh bliskiej osoby, nie ma z kim wyjsc do kina czy na spoacer poza mama :O tesknie za bylym, ktory mi podziekowal za znajomoc smsem

Gość Nie smutna kobieta
...nie tesknij nie wart zachodu jesli milosc i jej koniec potraktowal w taki sposob.Bedzie kolejny :)

Gość idjedkjlwkl
w sumie milosci nawet nie bylo, bo to byly 4mce... chyba olal mnie przez moj brak doswiadczenia, on mial duze... :(

Gość Nie smutna kobieta
...nie przejmuj sie,nie byl wart zachodu jak olal Cie w taki sposob-ile macie lat?mam wrazenie ze bardzo mlodzi ludzie.

Gość idjetkjkakajak
ja 27w tym roku 28 on 31 :(

Nie badz smutna prosze. Wiem, ze moze byc Ci ciezko. Sam mam taka sytuacje. Niedlugo 33 lata, pokochalem bardzo jedna dziewczyne, ona tez cos do mnie zaczynala czuc, ale wtracila sie jej rodzina i dziewczyne tak przerobili, ze zaczela mnie ranic miesiacami i cieszyla sie jak cierpialem, wiedzac, ze ja caly czas bardzo kocham i przez to te rany bolaly 100 razy bardziej i mnie wyniszcaly. Bolalo, ze robila to jedyna osoba na swiecie z ktora bylem tak blisko i ktora kochalem. A pozniej wystawila mnie niespodziewanie smsem. Akurat tak mi sie w zyciu poukladalo, ze rodzina mi sie rozpadla, stary nas zostawil, czesc rodziny poumierala, siostra i kuzynki rozjechaly sie po swiecie, mame widuje moze 2-3 razy w roku. Nie mam przyjaciol typowych, jedynie luznych znajomych. Mialem tylko ja jedna na swiecie. Teraz kiedy jej nie ma bardzo boli i smutno. Nie potrafie myslec o innych dziewczynach. W sercu jest ona. Czasem siedze sam dlugo w pracy, a jak przychodze w nocy do domu leca mi lzy. Tak bardzo chcialbym sie moc z nia przytulic, spojrzec jej w oczy, poczuc jej cieply dotyk, uslyszec jej delikatny szept, isc z nia na spacer...

Gość Nie smutna kobieta
Jaki dziwny ten swiat ...smsy rozpoczynaja i koncza milosc:O

Tez od mlodych lat bylo mi czesto smutno. Inne dzieci mialy normalne rodziny,a ja nie. Inne dzieci jezdzily z rodzicami na wakacje,a ja tak nie mialem. Sporadycznie gdzies do rodziny, ale nigdy na typowe wakacje. Bylo mi smutno bardzo jak akurat ta dziewczyna ktora pokochalem, wiedziala o tym bo opowiedzialem jej jak wygladalo moje zycie, a pozniej wysmiewala mnie nawet przy jej rodzicach, ze nigdy nigdzie nie bylem i niczego nie skorzystalem z zycia... Sama byla z dobrego domu i z nia rodzice od malego jezdzili po swiecie, uczyli ja roznych rzeczy. Moi mieli takie sprawy wiekszosc czasu gdzies. Czesto od malego slyszalem 'radz sobie sam'. Bylo mi bardzo smutno. Ale staralem sie radzic sobie sam. I pewnego dnia pokochalem ja jedna, a ona wbila mi takie kolki.w serce, ze kilkakrotnie bylem na granicy skonczenia ze soba. Teraz sie zmienilem. Nie mam juz w sobie tej radosci. Wstajac rano i idac spac odczuwam glownie bol i smutek. Tak bardzo poranila... Glupio nadal w sercu ja kocham i mysle o niej kazdego dnia...

Gość idjetkjkakajak
eh...wspolczuje zycie nie ejst latwe

Gość Nie smutna kobieta
W zyciu trzeba uronic lzy by potem sie usmiechac i wspominac,moze za rogiem czeka na Was milosc.Nie rozpamietujcie dlugo czegos co juz nie powroci.Trzeba zaczac od nowa szukac szczescia :)

Gość idjetkjkakajak
nie smutna kobieta nie ma we mnie sil wewnatrz, dda, zero wparcia w rodzinie,brak znajomych to chyba moj problem,m dobra nie marudze juz

Gość Nie smutna kobieta
...alez marudz wyrzuc wszystkie smutki,wiem,ze nie masz teraz sily,wiem ,ze nie jest latwo ja odnalezc...ale czy warto rozpamietywac cos co sie skonczylo?Czy warto zyc przeszloscia ktora do niczego nie prowadzi i nie ma nadzieji na powrot?NIE WARTO:)

Gość idjetkjkakajak
wiem, ze zyje przeszloscia, ale to z braku terazniejszosci, zycie mija przez palce, z 2 str. nie mam co facetowi zaoferowac,

Gość orzech tw
tu jest topik dorosle dzieci alkoholikow na ogolnym.

Gość cokolwiekcokolwiek
spoko, też tak się czuję.