Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nest

moj chlopak ma dziecko z inna kobieta ale nie chce dziecka ze mna

Polecane posty

witam wszystkich! to moj pierwszy wpis na jakimkolwiek forum. oto moj problem: jestem z chlopakiem juz ponad rok, uklada nam sie dobrze, milosc kwitnie ale...niestety zycie nie jest piekne jak byc powinno... przez 5 miesiecy staralam sie z chopakiem o dziecko niestety nie wychodzi. 2 tygodnie temu myslalam ze bylam w ciazy (opozniona miesiaczka o 10 dni jak nigdy!!!)wpadlam w panike, czy sobie poradze, a co z praca... moj chlopak mnie uspokajal, ze on jest przygotowany bo on juz ma 2-letnia coreczke z poprzedniego zwiazku. powtarzal mi ze bede wspaniala mama. niestety to by falszywy alarm... oboje bylismy rozczarowani ale nic tam, probowalismy dalej. 2 dni temu moj chlopak zrzucil na mnie bombe oznajmiajac ze on nie chce dziecka teraz a najlepiej to wogole bo dzieci do niego "nie przemawiaja". powiedzial tez ze on mnie kocha ale nie chce stac na drodze mojego szczescia...on mi nigdy nie da tego czego pragne najbardziej. dalej jestesmy razem... szok w jakim jestem jest nie do opisania. powiedzialam mu ze go kocham i bardzo wazne dla mnie jest ze mam go w swoim zyciu. prawda jest taka ze nie wyobrazam sobie nie miec dzieci. wydaje mi sie ze moze on po prostu spanikowal dlatego sie wycofal? jakby nie bylo juz jedne alimenty placi... jestem tak potwornie rozgoryczona ze tego nie da sie opisac!!! mam nadzieje ze on zmieni zdanie. niestety ja nie moge dlugo czekac bo mam juz 30 lat i nie mlodnieje. prosze o opinie na ten temat; poczekac na niego, moze zmieni zdanie czy dac sobie z nim spokoj? dodam tylko ze nie wyobrazam sobie zebym mogla go zostawic. pomozcie, prosze. moze ktos z was ma podobna sytuacje? co robic????

Gość Myslalam, ze jestes co najmnie
10 lat mlodsza z tego co piszesz. Pol roku znalas faceta i sie staralas o dziecko z osoba ktorej dobrze nie poznalas? Z tego co piszesz gosc jest infantylny, a dzieci miec nie musi, bo wiek faceta to nie przeszkoda, za 20 lat moze zmienic zdanie - no i on juz swoje dziecko ma

Gość jemnemnem
trudno powiedzieć co bym zrobiła na Twoim miejscu. Wszak im jesteś starsza, tym cieżej może być zajść ci w ciażę. Musisz się zastanowić czy wolisz być koniecznie z tym facetem i nie mieć dziecka, czy mieć dziecko ale nie z nim. Ja raczej wybrałabym dziecko, bo też sobie nie wyobrażam, że mogłabym go nie mieć. Porozmawiajcie jeszce raz na ten temat i wtedy podejmij decyzję.

Gość jemnemnem
Bo czas działa na Twoją niekorzyść.

Gość fggdfdddddddd
nest, zwykle jak facet ma juz dziecko z poprzedniego związku nie chce mieć kolejnych dzieci, znam wiele takich par, i może nie zauważasz wszystkiego ale gdyby pojawiło się 2 dziecko to jest mega skomplkowana sytuacja, znajdź sobie faceta z czystą kartą

no wlasnie ...on juz dziecko ma a ja nie. jestesmy razem troche ponad rok ale znamy sie ponad 2 lata. ciezko mi sobie wyobrazic zebym mogla szukac kogos innego. tak na prawde to nie chce go zostawic bo on jest dla mnie bardzo dobry szanuje mnie i kocha. problem polega na tym ze ktores z nas musi ustapic i to nie chce byc ja.