Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotozrobic

wazne doradzcie!!!

Polecane posty

Gość cotozrobic

CZeść leczę się na serce musze brać leki,myślałam że mam jeszcze opakowanie,ale teraz patrzę i nie mam ....... Mam ostatnia tabletke.......dziś sobota i nie ma gdzie isc do lekarza po recepte czy moge isc do szpitala na izbe albo pogotowie zeby lekarz zapisał mi recepte na mój lek??????? i jeszcze kłopot bo nie mam w tej chwili ubezpieczenia a recepte potrzebuje juz dzisiaj bez tabletek nie jestem w stanie funkcjonowac...... czy wypisuja w takich sytuacjach w szpitalu recepty? no i czy beda chciec kase za to............doradzcie.......

Gość omnnmnxkks
Jak nie masz ubezpieczenia, to raczej będą chcieli kasę, chyba że trafisz na kogoś z ludzką twarzą. może jedno pominięcie dawki nie zrobi różnicy- zależy jaką masz chorobę...(ja też się leczę na serce)

Gość cotozrobic
moja choroba to spermoplazmowza musze co chwile łykać sperme bo umre, a dzięki tym tabletką nie musiałam... ;/

Gość cotozrobic
Leczę się na tachykardie bez tabletki serce wali jak młot i tętno dochodzi do 100..... może dozyję do poniedziałku..... dzięki i życzę zdrowia wszystkim

Gość 7737643
Jak się będziesz źle czuła, to spróbuj iść na to pogotowie...

Gość w doraźnej pomocy nie
przepisują leków na przewlekłe choroby, przynajmniej u mnie tak jest.....