Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTWE MORZE 09

IMIE DLA SYNKA... PO TACIE

Polecane posty

Gość MARTWE MORZE 09

bardzo podoba mi sie imie Krzyś i od zawsze chcialam tak nazwac swoje dziecko. okazalao sie ze wyszlam za maz za Krzysztofa i jestem w 5 miesiacu ciazy i wiem ze to bedzie chlopiec. i tak sie zastanawiam.... nazwac tak synka? czy to nie bedzie zbyt dziwne? a moze ktos z was tak zrobil? mojemu mezowi to imie tez sie podoba ( co sie dziwic w koncu jego :p) doradzcie mi bo sie gryze juz dlugi czas.

Gość Magnetica55
To nawet fajny pomysł.

Gość nieeeeeeeeeeeeee
trochę głupie :O Nazwij go jakoś normalnie i nie po ojcu, bo jeżeli ojciec się rozpije itp. to będzie miał wrażenie, że musi być taki jak on.

Gość agggaaaaaaaa
może być

Krzys junior hehe dziwnie tak ale co jak nazwiecie tak będzie :) Ja mam meża Krzysia imie sympatyczne

Gość anaste
kiedyś nikogo to nie dziwiło przed tobą jeszcze 4 miesiące na decyzje osobiście w takiej sytuacji dałabym tak dziecku na drugie imię

Gość MARTWE MORZE 09
zabawnie by bylo troche np taka sytuacja: -Krzysiu kochanie chodz tu na chwile! -ktory? ja czy mlody? :D

Gość kjhh
ja mam corke co ma na imie tak samo jak ja :D :)

Gość ona98437543
okropne imie krzysiek

Gość Phoebe20
haha chyba wszystkie krzyski lubia swoje imie ;P mi sie podoba, a czy tak nazwac... mozesz, czemu nie. albo na 2

Gość regres to uczuciowy gej
moja byla szefowa swojego synusia nazwala tak samo jak maz ma na imie. okropne a i tak wszyscy mowia a jak tam junior??

Gość MARTWE MORZE 09
po prostu bardzo mi sie podoba to imie :) no coz, oczywiscie nie kazdemu sie musi podobac, niektory wola nazwac swoje dziecko brajan czy dzejson ;) eh... chyba jedna tak zrobie, beda 2 Krzyśki :)

Gość stuknij w kufel
"trochę głupie Nazwij go jakoś normalnie i nie po ojcu, bo jeżeli ojciec się rozpije itp. to będzie miał wrażenie, że musi być taki jak on." matko co za brednie.Bez wzgledu na imie jak sie ojciec rozpije to dziecko bedzie mialo wiksze prawdopodobienstwo uzaleznienia od czegos w przyszlosci:P imie to jest tylko imie.Mozesz go nazwac krzysztof tylko jak bedziesz ich wtedy wolac/:)

Gość tez mozna by bylo...
hehe dokladnie wszyscy beda na malego mowic junior :)