Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenie nie do spelnienia

moja wymarzona suknia slubna

Polecane posty

Gość taka to można
kupić w pierwszym lepszym sklepie z odzieżą, bez obrazy....

Gość marzenie nie do spelnienia
w ktorym?? podaj namiary, to pojde sobie z bliska zobaczyc ;(

Gość taka to można
;) ale dlaczego uważasz, że nie będziesz jej nigdy miała? suknia na tyle prosta w uszyciu, że bez problemu ci ją uszyją no chyba, że chcesz jakieś materiały które nie łatwo dostać.

Gość taka to można
upsss z woalu.. w każdym razie nie trudno dostępny materiał

Gość pelno takich jest poszukaj na
necie w firmowych salonach potem pojedz i zmierz albo uszyj u krawcowej pozatym co ty w niej widzisz ?? zakrywa kobieca figure :( suknia dla tych co sa w ciazy albo chca cos ukryc

http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=24.eco a dalej szukac mi sie nie chce bo i widac tobie sie nie chce wystarczy poswiecic na to jeden wieczor ja szukalam az swoja znalazlam a za ciebie roboty nikt odwalac nie bedzie chyba poklikanie na necie nie jest dla ciebie zbyt trudnym zadaniem

chyba znalezienie na necie salonu ktory bylby najblizej twojego mieszja zamieszkania i ktory mialby suknie z danej firmy tez nie jest trudne ??

Gość Śliczne te sukienki z Madonny
nie orietnujecie się jakie mają ceny ? nie chcę wyjść na głupka i bezsensu tam iść

Gość sorry ale jest okropna
worek prosty facet byłby załamany

madonna to salon w ktorym sa suknie rozniych firm w zaleznosci od firmy suknie maja rozne ceny sadze ze ok 3.5 - 4 tys ale zadzwon do salonu i zapytaj o model i cene ja szukalam sukni i zrezygnowalam z firmowej bo wiedzialam jakie maja ceny ale szukajac wzoru dla krawcowej przypadkiem udalo mi sie znalezc firmowa za 2 tys i ja kupilam Niczym sie nie rozni od drozyszch nawet tej samej firmy w tym samym salonie

Gość darka12
Suknia bardzo ladna , nie wszystkie chcemy w dniu slubu wygladac jak bezy. Nie wiem ile kosztuje suknia w tym stylu w Madonnie ale mysle ze ze 3000 .

Gość już lepiej załóż
no nie każda chce być bezą ale faktycznie ta suknia maskuje za dużo. Te z madonny lepsze ale ceny kosmiczne

Moja suknia w oryginale kosztuje 1.500-2000e. W Zyciu nie wydalabym takiej kasy na suknie dlatego znalazlam tanio w ebayu szyta na miare...

klarak20 piekna ta sukieneczka ;):):):):) a sukienka z linku autorki... o ile to wgle mozna sukienka nazwac... beznadziejna. dla mnie moglaby to byc koszula nocna ;/;/;/