Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja kobieta123

Kto jeszcze czeka na męża ??

Polecane posty

Gość ja kobieta123

Jak w temacie :(

Gość hjjkhgkjhhgh
natepna:O

Gość ja kobieta123
co następna ?? Ty też czekasz ??

Gość zazuziaziuza
ja czekam :) pojechał do roboty wróci nad ranem

Gość ja kobieta123
a moj poszedł na impreze i nie wiem kiedy wróci :( najlepiej zeby dzisiaj nie wracal :(

Gość ja kobieta123
z perspektywy czasu moge powiedzieć ,że jezeli mozna by było cofnąć czas to napewno bym tego nie zrobiła :(

Gość ja kobieta123
Dobre wychowanie wraca na śniadadnie :( wrócił sukin syn o 7 rano !

Gość i co? sprawdziłaś go jakoś?
wiesz chociaż gdzie i z kim był? może Cie zdradza?

Gość ergolivve
U mnie by to nie przeszlo. Jestesmy malzenstwem to chodzimy na imprezy razem. Co to w ogole ma byc, ze maz wychodzi sobie w sobote wieczorem sam na impreze i wraca rano. I nie piszcie mi, ze nie wolno odbierac wolnosci drugiej osobie. Ja uwazam, ze jezeli ktos chce byc wolny i imprezowac jak nastolatek to nie powinien w ogole sie zenic i zakladac rodziny.

Gość no bez przesady ludzie
Jak się ożenił to już nie może iść sam na imprezę? Mój czasami, ale bardzo rzadko wychodzi sam na męskie wyjścia i tez potrafi wrócić 3-4 nad ranem. Nigdy później. Jakoś nie wyobrażam sobie, że miałabym mu zabronić, albo co gorsza chodzić z nim na te imprezy :D Ja od czasu do czasu też spotykam się sama z koleżankami i nawet czasami u jednej z nich nocuję :p

Gość ergolivve
To w takim razie ty jestes jedna z nielicznych, ktorym to nie przeszkadza. Ja mam inne zdanie i moj maz ma podobne. Wychodzimy na imprezy razem ze znajomymi i wszyscy dobrze sie bawimy. A czemu w ogole maja sluzyc takie nocne wypady facetow?

Gość pinesssssska
moj maz rowniez wychodzi sam z innymi zonatymi i dzieciatymi kolegami, ale to zdarza sie ''raz na ruski rok'' , to samo w druga strone,

Gość pinesssssska
ergolive, to wlasnie ty jestes jedna z nielicznych, jak wspomnialam wczesniej koledzy mojego meza maja zony, dzieci, i te zony pozwalaja na tego typu wyjscia np. wczoraj chlopcy oblewali urodziny tylko w gronie meskim, moj maz nie poszedl, bo mamy 8 tyg dziecko ale wczesniej na pewno bym go sama zachecila do wyjscia,

Hmm, czemu mają służyć. Temu samemu co moje nocne "wypady", czyli spotkania z koleżankami w babskim gronie - przede wszystkim pogadaniu. Wyjście wieczorem nie musi oznaczać najebania się w trzy dupy w klubie i przygód seksualnych. Myślisz, że facet nie potrzebuje czasami się trochę oderwać? Pobyć z kumplami? Mój akurat nie może sobie wyjechać na weekend z kumplami, bo jest uwiązany pracą, więc takie spotkania to dla niego często jedyny czas beze mnie. I nie mówię, że na tych wypadach łażą tylko po klubach, czasami siedzą w jednej knajpie, czasami u któregoś w domu. Zupełnie jak ja i moje koleżanki. Ty się nie umawiasz z koleżankami na babskie wyjścia?

Gość ja kobieta123
ide mu zrobić lodzika, może już nie będzie późno wracał :o

Pinesssska - widzę, że myślimy podobnie. Mój też spotyka się ze znajomymi, którzy są w większości żonaci i dzieciaci, chociaż nie wszyscy. I to nie jest tak, że ja mu ŁASKAWIE pozwalam, tylko wręcz często sama go przekonuję, żeby poszedł.

Gość ergolivve
Ale ja w zaden sposob nie ograniczam meza. Ma swoje hobby, uprawia rozne sporty i ma swoich znajomych, z ktorymi sie spotyka. Ja podobnie. Ale nie wyobrazam sobie, zeby moj maz wychodzil w sobote wieczorem na imreze i przychodzil w niedziele rano. Moj maz ma podobne zdanie. I nie sadzie, ze wszyscy sie na to godza. Sa osoby, ktore sie godza, a potem sie denerwuja i czekaja cala noc. A imprezy meskie wygladaja zupelnie inaczej niz te babskie.

Gość nie wszyscy tak piszą
tia, chyba tylko naiwniary myślą, że najebani kolesie na tzw. męskim wieczorze siedzą i plotują jak baby :D Najpierw knajpa/pub ew. disco i walenie piwska i drinów ew. macanie i zarywanie doop, potem klub go go, a na koniec, bywa, że i rajd po burdelach. Ile niby można siedzieć na dupie i gadać ? 2, 3 godziny...tak, ale chyba nikt normalny nie wierzy, że całą noc do rana :O

A ja współczuję tym, którzy myślą, że facet nie umie się bawić bez macania dup i chlania piwska na umór. Współczuję wam facetów z którymi jesteście. Mój jak napisałam, wraca najpóźniej 3-4 i jakoś nigdy nie jest zalany. Ale ja wam mogę mówić swoje, a wam wasze smutne życie i tak mówi co innego :)

A po klubach gogo mój mąż się nachodził za kawalerskich czasów, i teraz to dla niego żadna atrakcja :)

jak się robi ten znaczek z ręką na do widzenia?

Gość nie wszyscy tak piszą
oczywiście, przekonuj się dalej. I to nie chodzi o to, że ja sobie nie umiem wyobrazić, chodzi o to, że jakieś 99% bawiących się w męskim gronie mężulków i ojców, nie potrafi :D Ale oczywiście, twój nie, twój nigdy, twój jest inny...siedzi na dupie 7-8 godzin i rozmawia z kolegami o tym jak bardzo cie kocha :D :D

Nie wiem czy siedzi na dupie, może i wisi głową w dół.Wkurza mnie to, że jak żona twierdzi, że jej mąż nie upija się, nie chodzi na dziwki i nie robi bóg wie czego jak ona nie widzi, to jest to postrzegane jako niemożliwe... Nie wiem, gdzie wyście się wszyscy wychowywali :o Ja wiem że faceci zdradzają, kobiety zresztą też, ale nie widzę powodu doszukiwać się tych zdrad wszędzie. Ja wiem, że jak mój mąż idzie sobie z kumplami do klubu, to tańczy i bawi się (tańczy nawet z nieznajomymi kobietami!!!!), ale wiem też że nie wywija mi świństw. Ja nie mam problemu z tym, żeby on z kimś innym zatańczył, przecież nie lądują potem w kiblu na przygodnym seksie :o

Gość pinesssssska
nie wszyscy tak pisza- skoro tak piszesz musisz opierac sie na wlasnym doswiadczeniu, gratuluje wybranka.. ergolivve, alez oczywiscie, ''wolnosc Tomku w swoim domku'' :) kazdy ma swoje wlasne zasady, najwazniejszy jest szacunek do drugiej osoby, skoro oboje na to przystajcie jestem jak najbardziej za i nie ma co negowac opinii innych

"Jestesmy malzenstwem to chodzimy na imprezy razem." O kurde, jeśli miałabym żyć w takiej symbiozie to wolę już byś na zawsze sama :D