Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanti coffin

Wkurzył mnie facet totalnie, przeczytajcie!

Polecane posty

Gość chanti coffin

Mój facet od jakichs 2 tyg pracuje jako ochroniarz na nocnej zmianie.W dzień śpi. Z początku wchodziłam do pokoju w którym on spał i go budziłam gadaniem, nie byłam przyzwyczajona do jego nowego trybu, ale jak mi zwrócił uwagę przestałam go budzić, do pokoju wchodziłam tylko jak musiałam.Wczoraj miał wolne, w weekendy zawsze ma, i siedział w nocy na kompie i chlał piwo.O godz 1:30 budzi mnie żebym zrobiła mu jeść. Wkurzyłam się strasznie bo mam tak, że jak mnie ktoś obudzi w nocy juz potem nie usnę, i mówię mu żeby szedł sobie sam zrobić, że wie gdzie jest lodówka. On oczywiscie urażony położył się spać.Ja na to wtsałam przyniosłam mu to jedzenie i mówię, żeby sobie w takim razie nie marzył, że wstanę mu z rana i polece do sklepu po zakupy skoro on mnie budzi w nocy i nie da spać. On sie wściekł i gada, że mu łaski nie robie że idę do sklepu, ja, że nie o sklep mi chodzi tylko o budzenie w nocy i czy wyobraża sobie, że jestem jego służącą. Ten na to, że jak chce to moge nic nie robić, żeżarł i poszedł spać bez słowa a ja do rana nie zmrużyłam oka. Wkurza mnie ten facet, zawsze jak wypije więcej to sie kłóci ze mną o byle gówno i zawsze twierdzi, że to ja mam niby problem.Ostatnio też , chciał sie pakować bo stwierdził, że mam do niego jakis problem i on w takim związku nie może być.

Gość chanti coffin
i jeszcze mi poiedział, że ja to go mogę w dzień budzić a przecież juz go nie budzę....

Gość roladinia
faceci tacy są , mój jak wypije to zaczyna coś robić obojetnie która godzina , coś skleja , układa , szykuje , czasem o 2w nocy śmieci wynosi itp, nauczyłam się z tym żyć ,od psiapsiółek wiem ze ich faceci też mają odchyły po wypiciu ,,,

Gość sadffasdfsafasf
roladinia A kobiety to może nie mają odchyłów po wypiciu :P ??

Gość i ty mu podałaś te kanapki????
zwariowałaś? Chyba faceta zabiłabym śmiechem.Szanuj się kobieto, bo później może być tylko gorzej jeśli będziesz robić tak jak on sobie życzy.

Gość roladinia
kobiety sa w porząsiu ,czasem nam odbija ale to jest chyba miłe !!!!

Gość sadffasdfsafasf
roladinia Wszystko zależy do tego w jaki sposób wam odbija :P

Gość roladinia
myslę że w elegancki i zmysłowy , przecież Bóg stworzył najpierw kobietę i dał jej raj ,

Gość sadffasdfsafasf
roladinia Ja znam inną wersję :P W której to kobieta stworzona jest z żebra mężczyzny i później kusząc go odbiera mu raj :( I to przez was jest jak jest :P

Gość roladinia
up ,podtrzymuje moją wersję , to nam brakuje jednego żebra ,Wy macie jedno za duzo

Gość sadffasdfsafasf
Niech stracę i uznam twoją wersję :P Ale to nie zmienia faktu że to kobieta pozbawiła nas raju :( I teraz autorce jest ciężko w nocy swojemu facetowi kanapki zrobić-na jak tak można :P

Gość roladinia
dziękuje w takim razie idę do garów ! jak niewiele potrzeba nam ,tylko racji i uwielbienia , wtedy dajemy siebie

Gość everew
nie wyobrazam sobie żeby facet budził mnie w środku nocy i wołał naszykowania jedzenia 16 lat jestem w małżeństwie i NIC takiego nie miało miejsca widocznie sama sobie tak chłopa wychowałaś że wie że może tak żądać

Gość everew
osz te kobiety to wszystko zrobią byleby chłop z nimi był dziwi mnie to ja bym sobie na takie coś nie pozwoliła a jak sie nie podoba to von szukać szczęścia gdzie indziej kobiety polki - wernie oddane męzczyznom , na zawołanie gotują, robią laskę,współczuję

Gość sadffasdfsafasf
everew Tak jest rola kobiety :P

Gość everew
widocznie ja nie spełniam roli kobiety jako podnóżek faceta :) i jestem z tego dumna

Gość Wróżka Esmeraldzia
sadffasdfsafasf Może w Twojej rodzinie jest taka rola kobiety, ale nie mierz wszystkich miarą swojej mamy.

Gość sadffasdfsafasf
Wróżka Esmeraldzia Widzę że twój nick to tylko przypadek bo jednak wizji to Ty nie masz :P Ja tak się tylko zgrywam tutaj :P

Gość everew
no mam nadzieje że są kobiety wolne żyjące tak jak chcą mające swoje hobby,pasje że ich życie nie polega na usługiwaniu panu i władcy ,robienie mu obiadu w środku nocy mam nadzieje że są jeszcze kobiety na poziomie :)

Gość sadffasdfsafasf
everew No mam też mam nadziej że są kobiety które z pasją gotują swoim facetom :P

Gość Wróżka Esmeraldzia
everew Są , są :) JA wstawałam w nocy ale jak mój facet miał gorączkę, a on wstawał dla mnie, jak okres dostałam i gotował mi wrzątek. Nie ma takiej opcji w ogóle, żeby budził mnie w środku nocy dla jakiś głupot.

Gość _centurion_
ochroniarze i policjanci to palanci :P

Gość roladinia
jest niedziela i mam dobry humor, trochę luzu , odpuście sobie ,każdy wie czego chce , pożartujmy !! sadffasd..... gotuję z pasją i gary już stoją ! Eve.. dajmy im pomarzyć

Gość jemunicniepotrzeba...
Mój jak zaczynał pić też robił takie malutkie jazdy :) ale te jazdy z czasem stawały się większe... nie mogłam wychodzić do znajomych, nie mogłam pracować, codziennie słyszałam wyzwiska i jakieś głupie problemy.. więc autorko jeżeli chcesz tkwić w takim czymś to powodzenia. Ochrona to też stresująca praca, mój pracował w straży miejskiej...

Gość jemunicniepotrzeba...
Kobieta pozbawiła was raju? Tiaa... na siłę wam to jabłko wciskała chyba... dławił się jęczał, bronił nogami i reńcami.. :P

Gość sadffasdfsafasf
jemunicniepotrzeba... Liczy się kto zerwał i kto namawiał :P Więc teraz wszystkie kobiety muszą odpokutować za to zesłanie na ziemię :P

Gość everew
męzczyzna ma harować i przynosić kase do domu taka jego powinność boża :)

Gość sadffasdfsafasf
everew A jak przyniesie tą kasę to kobieta musi mu służyć sobą i swoimi czynami :P

Gość everew
kobieta ma pachnieć i wyglądać ewentualne gotowanie to już wg własnego uznania :P

Gość co za gość
Jak nie umie pić i się dziwnie zachowuje to niech nie pije. Następnym razem nie rób za służącą i tak jak wytrzeźwieje to ci nie podziękuje, że mu zrobiłaś. Ma dwie ręce to może sam sobie zrobić i jeszcze tobie.