Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanti coffin

Wkurzył mnie facet totalnie, przeczytajcie!

Polecane posty

Gość chanti coffin

Mój facet od jakichs 2 tyg pracuje jako ochroniarz na nocnej zmianie.W dzień śpi. Z początku wchodziłam do pokoju w którym on spał i go budziłam gadaniem, nie byłam przyzwyczajona do jego nowego trybu, ale jak mi zwrócił uwagę przestałam go budzić, do pokoju wchodziłam tylko jak musiałam.Wczoraj miał wolne, w weekendy zawsze ma, i siedział w nocy na kompie i chlał piwo.O godz 1:30 budzi mnie żebym zrobiła mu jeść. Wkurzyłam się strasznie bo mam tak, że jak mnie ktoś obudzi w nocy juz potem nie usnę, i mówię mu żeby szedł sobie sam zrobić, że wie gdzie jest lodówka. On oczywiscie urażony położył się spać.Ja na to wtsałam przyniosłam mu to jedzenie i mówię, żeby sobie w takim razie nie marzył, że wstanę mu z rana i polece do sklepu po zakupy skoro on mnie budzi w nocy i nie da spać. On sie wściekł i gada, że mu łaski nie robie że idę do sklepu, ja, że nie o sklep mi chodzi tylko o budzenie w nocy i czy wyobraża sobie, że jestem jego służącą. Ten na to, że jak chce to moge nic nie robić, żeżarł i poszedł spać bez słowa a ja do rana nie zmrużyłam oka. Wkurza mnie ten facet, zawsze jak wypije więcej to sie kłóci ze mną o byle gówno i zawsze twierdzi, że to ja mam niby problem.Ostatnio też , chciał sie pakować bo stwierdził, że mam do niego jakis problem i on w takim związku nie może być.

Gość chanti coffin
i jeszcze mi poiedział, że ja to go mogę w dzień budzić a przecież juz go nie budzę....

Gość uciekaj póki czas
z takim typem i tak długo sie nie da...

Gość soniaSuri
ja nie wiem jak mogłaś zgodzić się na to, by przynieść mu to jedzenie- szok, serio! nie powtarzaj tego błędu niż nigdy więcej! to tylko świadczy o tym jaki on ma stosunek do Ciebie... a Ty co? boisz się, że jak nie spełnisz jego różnych zachcianek i oczekiwań, to Cię zostawi? Powiem Ci, że nawet jeśli, to może nie byłoby to takie najgorsze rozwiązanie.

Gość roladinia
up....przed chwilą wypociłam się w tym topiku na stronie ogólnej , podtrzymuję moje zeznanie...

Gość chanti coffin
obciagne mu z rana

Gość dsadsadsadsa
masz problem jak dziecko.

no a nie jesteś służąca skoro on foch ty szybciutko po jedzonko :O on ma ręce by zrobić sobie posiłek

Gość _centurion_
no a nie jesteś służąca skoro on foch ty szybciutko po jedzonko on ma ręce by zrobić sobie posiłek myszka ręce to on ma do trzymania pały i dlatego je oszczędza :P

Gość dsfaaaa
podsumujmy czyli ktoś zachował się zgodnie ze swoimi zachciankami olewając twoje prawo do snu. czujesz się wykorzystana i skrzywdzona, i chcesz by druga strona ci to zrekompensowała. zauważ jeszcze że sama sobie to prawo dałaś odebrać robiąc to jedzenie. a on najpewniej zrobił to bezmyślnie, tak samo zresztą jak ty wchodząc wcześniej do pokoju i gadając. nie chodzi mi o wytykanie, tylko chcę powiedzieć że w takim razie wiesz jak to jest. czy teraz jest sens się kłócić i dochodzić kto pierwszy przestał kogo budzić, kto komu więcej szkody narobił, itd.? takie oko za oko :D to właśnie jest dziecinne. przecież nie sprawi to że lepiej się poczujesz? nawet jeśli 100 ludzi tutaj napisze że cham z niego i że to ty masz rację, nie będziesz się czuła lepiej, nie? bo nie chodzi o to kto ma rację.. racji obiektywnej nie ma :) ty masz swoją a on swoją może porozmawiaj powiedz że chyba oboje macie zamotanie przez te jego godziny pracy, np ty go budzisz w dzień a on ciebie w nocy, i że ty już ostatnio to zrozumiałaś i się pilnujesz, i było ci przykro jak cię obudził bo się poczułaś tak i tak (nie wiem jak się dokładnie poczułaś więc nie będę pisać).. w każdym bądź razie jeśli zrozumie o co ci chodzi to chyba przeprosi? wydaje mi się że to wystarczy żeby o sprawie zapomnieć.. nie nakręcaj się, bo to szkodzi tylko tobie

Gość 222222222222222
nie szanujesz sie i tyle

jedno warte drugiego. pan i jego służąca. ostatnia myśl, jaka by mi do głowy przyszła, to obudzić kogoś kogo kocham, żeby mi zrobiła coś do jedzenia. a Ty jesteś dla mnie głupia, że wstałaś, poszłaś i mu zrobiłaś to jedzenie. takie jak Ty, faceci maja w dupie. jesteś od przynieś, podaj, pozamiataj.

uszykuj mu jedzenie wieczorem zanim położysz sie spać i bedzie po problemie, przyjdzie i sobie odgrzeje :) nie ma po co sobie robić takie głupkowate problemy lepiej sie pogódźcie :)