Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastrelaaa

To Faceci wpedzaja sliczne Polki w kompleksy !! Za granica nas zauwazaja

Polecane posty

Gość mastrelaaa

Joanna Krupa w jednym z wywiadow zastanawiala sie czemu ladne Polki maja az tyle kompeksow. Nie mogla uwierzyc, ze atrakcyjne modelki patrzyly na siebie w lustrze z obrzydzeniem.Zastanawiala sie czy przypadkiem to Polacy nie wpedzaja dziewczyn w takie czarne mysli. I to prawda. Polacy lubia typ tandetnej dziuni, nie cenia oryginalnej urody, wybieraja zawsze to co tanie. Ile Polek do poznych lat swego zycia cierpi na zlamane serce, olewanie a nagle po wyjezdzie zagranice wszystko sie zmienia. I nie mowie tu o Arabach, Turkach itp..tylko np o Szwajcarii gdzie moja znajoma nie mogla opedzic sie od adoratorow a jej maz Szwajcar nie mogl uwierzyc, ze do 25 roku zycia nikt w Polsce jej nie zauwazal.Niestety ale nie byla ordynarna z zachowania, nie nosila szpilek ani mini, nie robila loda facetowi na 3 randce to wiadomo ze nie miala powodzenia owszem zdarzaja sie panowie ktorzy cenia elegancje, kulture, oryginalen piekno ale tacy juz dawno zajeci

Gość taaaa jaaassnneee
oryginalna uroda? Waskie usta i kartoflane nosy :O nie piperz glupot bo u nas jest tyle samo brzydul co w tej zasanej szwajcarii pelnej pedałow :O Wiesz czemu tamci faceci leca na was? Bo nie macie charakterów jak one , glupie babsztyle ktore by chcialy rzadzic , to samo w niemczech i tak dalej... polki nie są az tak zepsute... Joanna krupa? Tez mi przyklad... tandetna laska z silikonowymi ustami ,cyckami i nieudaną operacją nosa :D wiesz ile takich na dyskotekach ? Co druga tak wyglada A za granicą was zauwazaja bo lubicie prowadzic zycie rodzinne : pranie ,gotowanie,sprzatanie czego nie lubią kobiety tam..

coś w tym jest, ale nie można wrzucać wszystkich do jednego worka. Racja, ze niektórzy faceci lubią to, co tanie i tandetne, ale są to przeważnie nic nie reprezentujący faceci, mało inteligentni, bez wykształcenia. Ale mam wielu znajomych, po znakomitych uczelniach, prowadzą własne działalności, pracują na odpowiedzialnych stanowiskach, wykształconych i mających coś mądrego do powiedzenia, którzy mają ładne dziewczyny, ale nie wystrojone i tandetne, raczej skromne, bez makijażu...

Gość taaaa jaaassnneee
tak podszywaj sie :D ja zadnej Polki w kompleksy nie wpedzilem , umiem docenić to co ładne ale paszczury wmawiają sobie ,ze to faceci wpedzają je w kompleksy :O Skoro jakas jest pasztetem to sie nie dziwie :D Ładna Polka nie musi tego udowadniac na kafe wylewając gorzkie żale :D

Gość mastrelaaa
mam wiejską twarz chłopsko robotniczą 💤

Gość hyjy
cos w tym jest

Gość ja waże 50 kg a mój były
facet mi wmawiał, ze jestem gruba i powinnam schudnac i jak tu nie mówic, ze wpędzacie nas w kompleksy

Gość IMO13247
Zauważaja Was bo jestescie jednymi z najłatwiejszych kobiet w europie.

Gość twój przyjaciel kleszcz
Polki za granicą uchodzą za łatwe, więc się tutaj tak nie podniecajcie, kobietki.

Gość tttra jjaa
Racja :D Takie samo zdanie mają o Litwinkach , ukrainkach i Rumunkach :D

Gość awetat
Joanna Krupa - co to ma być za autorytet? :o

Wybierają to co tanie i kurewskie, bo fajne, porządne i śliczne Polski na takich przeciętniaków, którzy głównie myślą... ch*jem przecież nie polecą. Polki mają lepszy gust.

Gość mastrelaaa
jestem dżoanna kłupa kocham polska i polskie kobiety , maj fejs is grejt ,sillicone mouth ❤️

Gość kornelll
"ja waże 50 kg a mój były facet mi wmawiał, ze jestem gruba i powinnam schudnac i jak tu nie mówic, ze wpędzacie nas w kompleksy" jezeli przy wzroscie 175 to faktycznie pacan, ale jak mniej to mu sie nie dziwie...

Gość ajajajaj
hehhe dobre to powyzej.ja mam 168 i waze 55 kilo i chuda jestem

Gość Może jak by patrzyły na
innych facetów niż tych "macho" to by tak nie było. No ale typowy polski szaraczek to nie zostanie przez taką księżniczkę zauważony. Szwajcarski szaraczek to co innego.... :P

przepraszam, ale Wy same wprowadzacie się w kompleksy. stoicie w lustrze, oglądacie z każdej strony i pytacie retorycznie - co ze mną nie tak? ta gruba Jolka ma takiego faceta, a ja? ktoś Wam coś powie, że macie tu za mało, tam za dużo a Wy już popadacie w kompleksy. pieprzyć to. nikt nie jest doskonały. Polki są ładne, ale nie u każdej uroda idzie w parze z rozumem.

Gość taaaa
za granicą to wy dajecie dupy i dlatego was zauważają. A czemu - bo lecicie na kasę jakiegoś turka-kebabiarza lub Arabusa

Gość wielu polskich facetow jest
zakompleksionych i swoje frustracje, wlasne kompleksy wyladowuja na partnerce. sami sa dalecy od idealu a jada po innych. na zachodzie cenia polskie dziewczyny takze na stale partnerki i zony, Polki sa ogolnie uwazane za ladne i fajne kobiety.Zanm wiele takich mieszanych zwiazkow i malzenstw (Hiszpanie, Francuzi, Niemcy i inni)

Gość troll majtol
Ja tam te nieszczęsne polki rozumiem bo co ją z takim Polakiem czeka? Sam se szukam jakiejś angielki czy Amerykanki do omotania, nawet nie musi być stuprocentowo najpiękniejsza ale zawsze to szansa na ożenek a wtedy obywatelstwo murowane. a co za tym idzie lepsze zycie albo przynajmniej szansa na nie niż w tym polski Klechistanie.

Gość Wydaje mi się, że
A ja myślę, że np Francuzki są ładne :) Tak samo jak Ukrainki, ładniejsze niż Polki nawet. żeby nie być gołosłownym to Ukrainki czy Rosjanki, Czeszki : - bardziej kolorowo i odważnie się ubierają - częściej się uśmiechają - są mniej mało szablonowe, nie myślą jak Polki "co o mnie pomyśli sąsiad/sąsiadka itp." - wolniej się starzeją (nie ścinają po 30tce włosów na krótko i nie zakładają garsonek) - mają więcej kolczyków :)

Gość pytajnik_
Dlaczego Polki za granicą tak łatwo dają pupy?

Gość upapappaaaaaaaaaaa
aaaaaaa

Polki są generalnie ładne tak uważam . Może są ładniejsze nacje np Rosjanki , Ukrainki ,ale jednak Polki stoją wysoko pod względem urody.ładna dziewczyna i wśrod Polaków będzie miała powodzenie ( wiem po sobie a tandetna nie jestem ;) ) ale prawda jest taka ,że Polacy się troche,, rozbestwili" bo otaczają ich ładne dziewczyny i mają wysokie wymagania. Dla nich ładna to jest ta co za granicą będzie uważana za piękna. A za granicą w zachodniej europie kobiety urodą nie grzeszą tak generalnie więc dla nich przecietna Polka będzie bardzo ładna, której nikt w Polsce nie zauważył. Albo dla południowców ,którzy lubią jasną karnację Polki będą piekne... Poza tym włoszki ,hiszpanki czy greczynki najpiękniejsze zwykle nie są z tego co widziałam

np co Polacy sądzą o Angielkach , Niemkach , Francuzkach czy Szwedkach? że są brzydkie..

Gość Zmień się
Joanna Krupa w jednym z wywiadow zastanawiala sie czemu ladne Polki maja az tyle kompeksow. Nie mogla uwierzyc, ze atrakcyjne modelki patrzyly na siebie w lustrze z obrzydzeniem.Zastanawiala sie czy przypadkiem to Polacy nie wpedzaja dziewczyn w takie czarne mysli. Jak dla mnie Krupa jest +4/6