Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiktoriaVikiWiktoria

marnotrawna Magda Gesler ?

Polecane posty

Gość hdef fgvb
Czyli mam zmuszac się do jedzenia szynki choć jej nie lubię, bo "mam docenić to co mam"? teraz nie mam problemu, bo szynki nie kupuję, ale jako dziecko byłem zmuszany, bo babcia uważała, że to zdrowe. Wyobraź sobie, że tobie każą zjeśc np. naleśniki z płuckami albo zupę z byczych jąder, zjadłabyś? W ramach "doceniania" tego co masz?

docenia się docenia, to nie o to chodzi widać że nie kumasz

Obawiam sie, że efektem dania jedzenia na dom dziecka były by pełne lodówki w domach opiekunów :)

Gość kkkiiikkkaaa
O matko, co za kretynka z tej autorki:D Akurat dzieci w domach dziecka masło mają, bo za to płaci państwo. Brakuje im artykułów "luksusowych" takich jak słodycze, czy wspomniany przez kogos majonez, lepsze szynki, sery, herbaty, itp. Więc może autorko zrób czystkę w lodówce i szafkach i przekaż potrzebującym dzieciom?

Gość Jak widze ohydną spasioną
Gesler z kudłami w żarciu to mi sie odechciewa jeść

Gesslerka jest super moim zdaniem, lubię jej program...dajcie już spokój z tymi domami dziecka na każdym kroku

Gość WiktoriaVikiWiktoria
Ja też bardzo lubię Ją oglądać ;-) tylko z tym masłem pojechała po bandzie.Nie sprzeciwiła się głupiej i tak naprawdę zbędnej promocji. Mogła na przykład zrobić baranka z czegoś innego np. smalcu ze skwarkami ale potem iść w teren i smarować tym ciepły chlebek i częstować przechodniów itd. Taki stojący niemy baran niczemu nie posłużył jak tylko krytyce jej poczynań.

Gość kkkiiikkkaaa
jakoś tylko tobie ten baran przeszkadza.

Obawiam sie, ze dopóki to TVN jej płaci a nie TY to ona ta krytyke ma w dupie.

Ganja gdyby jej wszystko smakowalo to by była niepotrzebna ;)

Gość Gessler to niech sobie
robi koszerne rewolucje w izraelu

Gość maślany maślak
no licząc maslo po 4 zeta (na kg wchodza 4 kostki po 25 g) czyli 4x4 zł=16/kg , 26 kg x16 zl=416 zeta , baran za 4 paki ,zeżarlbym go w calosci

Gość Jaromira232
a ja wolę GESLER !!!

Gość Baran ze smalcu
a jak to by sie niby utrzymalo w kupie? Na wielkanoc tez robi sie baranki dla dekoracji, czesto stoja w sklepach i restauracjach, niekoniecznie z masla ale np. masy cukrowej i sluza tylko ozdobie, nikt tego nie zjada. Ogolem w restauracjach duzo jedzenia sie marnuje, wspomniane juz dekoracje dan, chleb, przystawki. Rzadko kto zjada wszystko do konca i trafia to do smieci... A w programie Gessler to nie pierwsza taka sytuacja. Ona sama w swoich restauracjach robi dekoracje z jedzenia, np. chleba, faworkow, swiezych warzyw. Wapie ze jest to pozniej zjadane, po tym jak polezy sobie 2-3 dni na jakims stoliku, zeschnie sie i okurzy.

Gość Jaromira232
Lubie Ją choć słyszałam, że jest sknerowatym szefem i nie płaci za dużo swoim pracownikom.