Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkabozameee

gdyby Niemcy w XIX wieku byli TROCHĘ mądrzejsi to

Polecane posty

by nie było dwóch wojen światowych w XX wieku. trochę lepiej mieli żyć z Anglią i tyle. A oni? To bym się musiała dowiedzieć jeszcze, ale oni też byli tacy durni i zamiast stac o magazyn to stali o wygląd i tyle... tam chyba poszło o wegiel drzewny i tyle. Że z całości nic i tyle... A mieli nastawiać magazynów, ale sie bali o pożary i tyle. I wiecie - wychodzi mi na to, że NAJWIĘKSZE magazyny teraz stoją w Anglii i nie ma co tam dawać. CIUCHY. Tylko to im zostaje już. CIUCHY. No i chyba, że mają drewno w tych magazynach jeszcze ze swoich lasów. Ale ile lat to może leżeć. Akacja to 1000 lat, a co oni tam mieli? Mieli mieć LASY AKACJOWE żeby miało sens to wyciąć i tyle. A oprócz tego nic nie miało sensu tylko wsadzać do kicia MASOWO za pożary lasów i magazynów w lasach. A w tych lasach... pełno wisielców i tak sie stało jak sie stało :( Tak myślę. A wy jak myslicie? I zwalili wszystko na Hitlera i wszystko olali. Teraz mają wielce filmy O strażaku SAMIE ale to tylko bajeczki dla dzieci. A naprawdę... straż pożarną mają tylko Niemcy. i USA. Ale tam jest żarcie, a tu? Tu nie ma niczego. I tak sie wszystko rozleciało i na największą potęgę wyszły... Chiny. Przez SKARBKA. Naprawdę. A on? Ciekawe czy dalej nadużywa alkoholu? To sie jeszcze okaże.

No to Angliki powinny słuchajcie mieć najlepsze materiały budowlane na świecie. Ale na to też nie mają szans bo cóż... Niemcy jednak robią wrażenie jak się odbudowali, nie? Zostaje im stały arbajt KWIATKI bo nie mają lasów i tyle. I wiecie - w parkach nie wolno niczego wyciąć , a lasy wycięli sobie całe i tyle. No nie moja sprawa, ale powinni to sadzić z powrotem. 40 lat to już by mieli niezły lasek dziś, a tak? Widocznie tego nie potrzebują. Mają tylko więcej i więcej banków i co dalej?

Gdyby nie wybuchła I wojna światowa, to Polska nie odzyskał by niepodległości.

Jakby mieli POŁOWĘ odsadzone obecnie to by mieli znaczenie wiecie 51% mieli mieć już obsadzone TERAZ, a oni? Nic. Dlatego nie mają znaczenia mimo tego, ze PODOBNO tak kochają przyrodę... a wiecie - wszyscy myślą, że oni je wycięli,żeby się ludzie masowo nie wieszali bo tak ciężko po wojnie. OTÓZ NIE. Oni je wycięli żeby nie stawiać magazynów w lesie... I ŻLE ZROBILI. Trochę mieli wyciąć , ale nie za dużo. Połowę mogli wyciąć. A oni wszystko - jak matoły. Dlatego MUSZĘ stać o Niemcy bo przecież jak ja bym mogła być ochroną przyrody inaczej, nie? Bez lasu to ja bez ręki. No bez ręki da się żyć, a bez płuc? Nad morze wszystko wywieje - powiedzą. No też prawda, ale np. taki pył wulkaniczny by zatrzymały, nie? A tak? Wszystko na ludzi, a to tak blisko - jednak zawsze by jakiś hamulec był i gdzieś by sie UPŁYNNIŁY. Wiecie kiedy oni by mieli rację? Gdyby umieli wywoływać WIATR. A nie umieją. Są próby, ale tego nikt nie umie. Regulować wiatru. To tylko Pan Jezus umiał jak uciszył burzę na jeziorze. Może tak sie trzeba modlić? Nie wiadomo , nie?

No najważniejsza jest NIEPOdLEGŁOŚĆ POLSKI i tyle. A mitologia? Najlepsza jest brytyjska. Nikt nie ma takiej. No ale to dobre dla filologów i tyle. Przez tę mitologię jeszcze lata świetlne nie da się ich tknąć. No ale Pan Jezus ich oleje na koniec bo mieli Rzym najechać. Lepiej by było im Rzym najechać niż lasy wycinać - lepiej by na tym wyszli. I że i tak woli Rzym bo stały arbajt WOJNY. On tylko takich lubi i tyle. Normalnych nie. Zawsze się trzeba bić i walić , żeby miec u niego uznanie. Kobiety nie, ale faceci tak. A zresztą kto wie - ja tez się lałam z bratem strasznie i chciałam go zabić. Ale za to uznania nie zyskałam. Dopiero jak mu pomogłam. A warto to było? Pewnie wcale, ale przynajmniej jakoś wygląda. Natomiast ja wcale. Bo nie mam stałej pracy od 10 lat - przez liceum. Dlatego ich skreslam jako zera i tyle. I wszystko przez pomówienie , że jestem z Rosji. A uczciwość w zyciu? Dajcie spokoj :( Jak ta szkoła może mieć dobrą opinię tego nikt normalny nie pojmnie nigdy. MIAŁA bo już nie ma mi powiedzą. No wiecie - święty czas 35 lat i 22 osoby na sumieniu. Wszystko przez ich dobrą opinię - no ale to po co im psuć tę opinie. I tak byli lepsi niż moje studia. Po co to zmieniać. No studia jak studia, ale piętro w akademiku na pewno. I tyle.

Wiecie co - mam nadziję, ze Pan Bóg jak mojej babci wielu nauczycielom policzy STAŁY ARbAJT PLOTKI i tyle. Bo wiele ludzi uważa, że ma Stały Arbajt a to wszystko jest jedna wielka PLOTA. I ich potępi. Stały arbajt zaliczony to w sumie tylko ten kto ma swój własny biznes reszta to tylko POMÓWIENIA. PLoty za pieniądze i tyle :( :(

Stay arbajt nauczycieli w Polsce - PLOTA I INTRYGA. I te dwie moje przyrodnie to miały być nauczycielki - ANGLISTKI dwie. Matematyczki? Dzięki mnie i tyle. Dzięki rodzicom mi powiedzą, że miały na korki bo taka mata... no dobra. A ja nie miałam i tez zdałam. Bo miałaś ściągi a im by nikt nie podał. To miały być grzeczne i by ściągi miały, a mieć takie prace i się zabić to trzeba rozumu nie mieć. I przez całość ja nie mam 10 lat pracy. I tak nie chciałaś być biologiem po polsku mi powiedzą. No to prawda, ale mimo wszystko. Gdybym wiedziała, że ta szkoła taka durna to bym poszła tej bioli uczyć i tyle. I ktoś mi miał powiedzieć do cholery o 20 samobójcach. A kto jak nie one? - A rodowód? -A to tym się żyje? - A czym. - Korki mogły dawać w wolnym czasie zamiast się rodowodem zajmować. takie uczciwe obydwie - dwa kryształy wiecie, ale wszystko na mnie. Bo sie NAGO powiesiły a tak było zimno. Biedne. To zmarzły. No zwłaszcza jak sie schlały na amen i tyle :( Bo przeze mnie nigdy nie poznaja swego rodowodu a tylko to im zostało - tak było, a zrobiły cyrk, że opluły wszystko co istnieje i każdy myślał, że do diabła poszły, ale one rodowód i rodowód, ta kretynka na pewno wie, ale nic nie powie bo po co - czy ona w ogóle ma stałą pracę? Po tylu wisielcach? Wątpliwe. Za mąż nie wyszła. Dokotrorat robi. Po co jej to? Ona zawsze była nienormalna. I tyle. I taki cyrk. Jeszcze im kiedyś dojebam wiecie - i tyle wam napiszę. Bo po studiach już powinno mi iść dobrze - w 2004. A tu ciągle nie. Bo stara panna. Czemu? BO RODOWÓD. tak bym mogła być, ja wiedziałam , że mogę być. Nie. A to sobie zeżryjcie tę całą pierdolniętą Polskę i tyle mnie to obchodzi. taka niesprawiedliowść po takiej ciężkiej pracy. I wiecie - czy to warto otwierać tę ksiązkę? Czy z książką czy bez to samo. Naprawdę. tak pokazało moje życie i tyle :( Tylko jakieś BZDURY i tyle i dobry humor - ale każdy tylko nie mój :(

Wiecie - teraz mi tak strasznie ciężko w życiu bo Zachód mnie skasował za brak świadectwa z paskiem i tyle. Tak bym ze szkoły średniej miała prawo stać o stałą pracę na Zachodzie za oceny ( świadectwo z wyróżnieniem) ale za dostateczny z matmy znowu się mnie pozbywają. i tyle. I tyle warte SCHUJAŁE liceum bo tak trzeba mieć świadectwo z paskiem żeby to miało sens a jak ktoś się tak sobie uczy to się idzie DO TECHNIKUM i stoi o stała pracę. I ja tak miałam robić i moi przybrani rodzice to wiedzieli, dlatego im tego NIE WYBACZĘ NIGDY że zrobili ze mnie DEBILKE i tyle. I nic mnie wiecie więcej nie obchodzi. I tyle. Ani grosza, wszystko rozkradli, a teraz? Co te dwa ZGNITE CHUJE sobie nie wyobrażają wiecie - że ja ich będę sponsorawać zapierdalając w pracy fizycznej? I cała ta polska SCHUJAŁA oświata. Bo tam nic nie ma tylko gwałty CHUJASÓW polskich i tyle. Jak mój stary do góry - ten pojeb. Trochę ode mnie torchę od nich, tak? Nie - wszystko od nich i koniec. Co za zero śmierdzące i schlane. Koscielne zero i gówno i chuj niedomyty i tyle. Zwykły morderca i śmeirdziel. Trudno wiecie - może i nieumyślnie zabił, ale jednak morderca, miał siedzieć i koniec. On by taka karierę zrobił ten chuj jebany - nigdy. A ja tyle pracy i żadnego szacunku. Za dużo byś kurwo chciała - mi powie. Zdupiaj chuju jabny w ciula mu powiem i sie do mnie nie odzywaj. Se wsadz ciula do ryja i się zamknij bo przeze mnie nikt nigdy o mnie nie stał jak należało, a teraz mogą mi wszyscy wsadzić gdzie chcą - bo mnie nie zależy już na nikim. taka krzywda mi się stała w życiu i tyle. I oby CHUICĘ POSLKĄ CIUL ZEŻRAŁ ruski i tak wam życze wy zera i niczego więcej. Za moją krzywdę życiowa. OBY WAS CHUJE RUSKIE POŻARŁY. Nie niedziedz. CHUJE oby was napadły i zezarły i tyle mnie obchodzicie i stały arbajt w tym CHUJSTWIE niedorobionym w łeb. I tyle. Nawet lasów nie umiecie se wyciąc niedzwiedzie przeklęte. Niczego - tylko gnoić. I tyle :( I jedyne co mogliście dla mnie zrobić to mi nastawiać piątek za nic i się mnie na zawsze pozbyć, ale nie. A ja nigdy nie rozumiałam o co chodzi. O tę waszą pierdoloną w chuja matmę. No to se liczcie co chcecie już - chmury na niebie bo ja was mam dokumentnie w dupie i wasze chujstwo leśne też - WY CIULE I GÓWNA LUDZKIE - amen :(