Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biaałaamagia

JAK TO ZROBIC????????????FACET

Polecane posty

Gość biaałaamagia

jestem z nim ponad 2 lata wiem,że mnie kocha, akceptuje, podobam mu się, ale oglądamy czasem moje zdjecie sprzed 3 lat, gdzie byłam sporo chudsza i on mówi : TUTAJ BYŁAŚ BARDZO CHUDA, ALE CHUDZINKA.. itp.. wiem,że mu się podobam, bo mówi to non stop, ale nie tylko dla niego, ale dla siebie chciałabym to zrobic.. założyc fajną mini w lecie, bikini i byc pewniejsza, tylko jak się zmoblizowac???

Gość wuj eustachy
znajdź mu kochankę

Gość spóźniona ona
te jego teksty powinny Cię mobilizować ;] ja co roku mniej więcej w tej porze też mam takie myśli :P może zacznę, nordic walking, rolki albo rower, a w domu przed telewizorem np rowerek treningowy (jeśli masz)

Gość biaałaamagia
no kurde, właśnie nie mam.. ani rolek.. ani żadnego sprzętu.. ponoc hula-hop daje super efekty, ale to nie takie łatwe się nauczyc, bo już próbowałam..

Gość spóźniona ona
tak, hula- hop jest ok, ale mnie po tym kolka szybko łapie :P no to może jogging?

Gość sport to zdrowie
Jogging najlepszy według mnie, chociaz jestem facetem to wiem ze jogging dziala cuda, sam nie biegam zeby zrzucic wage bo zawsze bylem szczuply, ale dla zdrowia, a ci których znam co biegają to schudli kilkanaście kg nawet. Musisz sie tylko zmobilizowac, biegać codziennie lub co 2 dni jakies 3 km truchtem i nie obżerac sie potem w domu, tylko zjesc jakis pożywny zdrowy posiłek :D powodzenia:)

Gość świadek z ciemnej strony mocy
A może on mówiąc, że byłaś BARDZO chuda, chudzinka itp. daje Ci do zrozumienia, że to właśnie teraz, kiedy jesteś trochę krąglejsza, bardziej mu sie podobasz?