Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzisiek z poznanskiego

Kobieta która jest męzatką i ma dziecko w wieku 20 lat to szmata

Polecane posty

Gość nie nie moge
ta panienka co tu pisze to pewnie gowno w zyciu zrobila.... wziela sobie bogatego meza i sie wymadrza!!

Gość Do Zdziśka
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Ja miałam pierwsze dziecko w wieku 21 lat, skończyłam studia i nadal jestem z ojcem mojego dziecka :) (od 14 lat mój mąż). Wiedziałam co to antykoncepcja ale ...... zawiodła :) z czego się cieszę z perspektywy czasu. A pieniądze .... cóż pomagają w życiu ale nie są najważniejsze... Nigdy nie czułam się szmatą, bo mój mąż jest pierwszym i jedynym ;)

Gość wesoła z 2 dzieci i mężem
I co z tego? Mam bogatego męża,sprzątnęłam go takiej jednej starej sprzed nosa, tzn. że jestem mądrzejsza niż Wy, wykształciuchy klepiące biedę ale za to z ambicjami :D

Gość zdzichu nam zasnął
:(

Gość Ale to jest niemożliwe
dziwi mnie to że człowiek wykształcony (teoretycznie) zniża się do zakładania takich tematów ;)

Gość ja nie narzeekkaam
co wy sie tak podniecacie? takie kobiety będa zalowaly na starosc ,ze nic w zyciu nie zrobily tylko dziecko mi to zwisa , robta co chceta :D

Gość do tej wyzeje
w wieku 21 lat raczej nie możliwe byś skonczyla szkole ...chyba ,ze mowisz o liceum lub zawodówce...

Wypowiedzi niektorych osob sa zenujace..nie potraficie wypowiedziec sie w normalny sposob? Nie kazdy czlowiek musi w wieku 20 lat tylko pmiec w glowie icie,dyskoteki i przelotne zwiazki. Co w tym zlego jesli ma meza i dziecko?

Wypowiedzi niektorych osob sa zenujace..nie potraficie wypowiedziec sie w normalny sposob? Nie kazdy czlowiek musi w wieku 20 lat tylko pmiec w glowie icie,dyskoteki i przelotne zwiazki. Co w tym zlego jesli ma meza i dziecko?

Jaki temat takie wypowiedzi ;)

Gość a dopiero pozniej mysli taka
idiotka o szkole i o tym, by dziecko miec za co utrzmac... no chyba ze sie wprowadza taka do kogos, to oczywiscie wielka milosc:D nnajpierw dziecko, a potem od razu szybko slub,. heh... dziewczyny w weku 20-25 lat ktore maja dzieci - co wy im macie do przekazania, jak same dopiero co mature napisalyscie... albo i tego w tym wieku nie macie... a takich tu pelno na kafe, ktro daja rady i sie uwazaja za wielce dorosle, bo mialy10 facetow i przyjaciol do seksu...

a takich tu pelno na kafe Jasnowidz ? czy co ? ;)

Gość tuttiiifruttii
zwolennicy takich skrajnych teorii są z deka niedorozwinięci umysłowo

zwolennicy takich skrajnych teorii są z deka niedorozwinięci umysłowo Nie urągajmy Autorowi, wszak to człowiek wykształcony- wielce :P

Gość dfkejkjdke
tak tak, czekacie z decyzją o dziecku do 30 albo i później, tabsy anty itp, a później wielki lament że dzieci mieć nie możecie

Gość kaszalotjeden
Autor to niedorozwój dla mnie i zgorzkniały facet.Otóż mmój drogi ja w swoim kręgu mam jedną 19-latkę jedną i 22-latkę które mają dzieciaczki killkumiesięczne .Jedna wychowuje sama z wyboru ,druga mężatka.Powiem ci pacanie jeden że obydwie są zadowolone z życia ,uczą się jeszcze i pracują i radzą sobie lepiej niż nie jedna 3o latka przyzwyczajona do wygodnego życia .Dzieci kochając tak że tylko pozazdrościć .Znam też 30 latkę właśnie która niedawno urodziła i jak ją widzę na spacerze (bardzo rzadko zresztą ) to wygląda jakby cierpiała za cudze grzechy,mina skwaszona wydziera się do niemowlaka ,najczęściej mogę ją zobaczyć jak pakuje sziecko do samochodu i sruuuuuuu na zakupy ,wiem że dziecko ją denerwuje i przeszkadza i co??????? Reguł nie ma

Gość tamtia
"Kobieta która jest męzatką i ma dziecko w wieku 20 lat to szmata" To sie z nimi nie zadawaj jak ci to tak strasznie przeszkadza.

Gość I to jest właśnie KOBIETA XXIw
"TY JEBANY TĘPY BURAKU ZA WSI!! JA MAM 21LAT, DZIECKO, MĘŻA I CO MYŚLISZ ŻE MI ŻLE??? KOCHAM ICH OBOJE NAJMOCNIEJ JAK SIĘ DA!!! MAMY MIESZKANIE NA WŁASNOŚĆ, OGRÓDEK , AUTO I POKOŃCZONE SZKOŁY! I ŻYJEMY LEPIEJ NIŻ NIE JEDNI 40-LATKOWIE A NIE MAMY NAWET 25LAT! A TY NAPEWNO JESTEŚ PRZEGRANYM 45LATNIM PRAWICZKIEM ALBO GÓWNIARZEM KTÓRY SAM SPĘDZI WALENTYNKI PATRZĄC W LUSTRO NA SWÓJ ZASRANY PRYSZCZAMI RYJ! PAJAC Z CIEBIE I TYLE!" Ciekawe, jaką szkołę skończyłaś i co przekażesz dziecku... Twój poziom wypowiedzi jest naprawdę żałosny...