Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uhaika.

ostry seks

Polecane posty

:) podoba mi się Twoja fantazja :) A co powiesz na to,że posunąłbym Cię dubeltowo. Penis w c*pce a wibrator w pupie,lub na odwrót ?

Gość Paula 25
Podoba mnie się to, ale super byłoby jak Ty byś r****l mnie w c**ę wibrator byś mi wpychal w d*psko,a ja dodatkowo jeszcze bym obciągała drugi wibrator.

Gość Mati69
a co byś powiedziała na dwóch facetów i Ty jedna ?

Gość Mati69
lubisz gadżety, przebieranie się, wiązanie, zawiązywanie oczu ?

Gość Paula 25
No ja nigdy nie robiłam tego z dwoma facetami na raz,miałam tylko takie fantazje że zaciągają mnie do hotelu dwaj faceci i traktują mnie jak swoją sukę, rozbierają mnie do naga,moje majtki zakładają na moją twarz i biorą mnie na dwa baty a przytym biją mnie po d***e i wyzywaja,a ja prawie nic nie widze bo muszę mieć moje majtki na glowie

Gość Paula 25
Wyobrażam sobie jak ci dwaj faceci siedzą na wersalce w bokserkach a ja wkładam głowę kazdemu po kolei pod bokserki,i każdy delikatnie r***a moje usta..

Gość Mati69
to może zasłonięte oczy, skrepowane ręce i kutas w Twoich ustach po same jądra i takie szybkie wkładanie, a połykasz czy na ciało przyjmujesz spermę ?

Gość Paula 25
Ja to najbardziej uwielbiam jak facet strzela sperma na moją twarz,tak ze zalewa mi oczka ze nie moge ich otworzyc bo rzesy kleją sie od spermy, lubie jak sperma spływa po mych policzkach,rzadko połykam.Podoba mi się jak facet już dochodzi to ja wtedy biorę do buzi jego jadra i caluję,a w nagrodę dostaje spermę na twarz..

Gość Mati69
lubisz długi seks czy szybkie numerki, co sądzisz jakbym Ci kazał swoimi piersiami ścisnąć swojego kutasa i poruszałbym nim w górę i w dół aż bym strzelił Ci spermą na twarz ?

Gość Paula 25
To byłoby cudownie, scisnełabym piersi na Twoim kutasie,Ty byś posuwał między moje piersi,byłoby super, widziałam to na filmach i mnie się podoba to bardzo. Słyszałam że po takim posuwaniu między cyce jeden chłopak strzelal sperma z pół minutki,ale może on tak tylko kłamał

Gość Mati69
a masaż z oliwką do ciała ? wymasowałbym Twoje ciało nakręcił a potem ostro r****ł dawał klapsy w pupę, na pieska i trzymał za włosy i głęboko wkładał Ci kutasa po same jaja.

Gość Paula 25
I Ty mówiłbyś wtedy do mnie sprośne rzeczy,a jak miałabym jeszcze majtki jakbyś ich mi nie zdjął to Ty byś strzelal w me pupsko gumka od moich majteczek,moje d*psko trzęsło by się jak galareta.Cudnie byłoby jak w raju

Gość Mati69
na razie próbuje podobnych ekscesów z kotami z mojej piwnicy,ale trafiają mi się same ospałe i leniwe osobniki i musze je pobudzac oralnie,co powoduje że ryj mam podrapany od czoła po brodę :o ale balsam z kociego nasienia czyni cuda dla mojej cery :classic_cool:

Gość ale w tym ciechanowie
mieszkaja lampucery,jak Doda. Tylko by sie d*pczyła

Gość Paula 25
Czemu od razu lampucery? Moze jak bym zrobiła Ci lodzika to Ty zmieniłbyś zdanie cio?

Gość Mati69
gościu znajdź swój nick a nie podszywasz się i przeszkadzasz

Gość Mati69
a jak robisz lodziki masz jakąś swoja metodę, czy normalnie tak ? z tymi majteczkami a chciałabyś żebym Cię rżnął jak byś miała je na sobie? lekko bym je tylko odchylił i wpakował Ci swojego twardego kutasa w Twoją c*pkę.

Gość Paula 25
Ja jak robię facetowi lodzika to na początek jak facet jest w slipeczkach to ja liże i caluje po jego slipkach delikatnie, obejmuje ustami kutaska przez slipki,a jak już sterczy to ja caluje główkę kutaska,a ręką masuję jąderka,po takiej grze wstępnej biorę penisa do buzi i językiem liże czubek dookoła. Wkładam kutasa do buzi i wyjmuje wkładam i wyjmuje, potem trzepie Ci go reka,a do buzi biorę Twoje jądra i caluje je.I znów wkładam Twego kutasa do buzi i jeżdżę na nim ustami z góry na dół, przy dochodzeniu do góry obejmuje ustami główkę kutasa i namiętnie caluje.

Gość Mati69
ekstra aż mi się ciepło zrobiło :) a Twoja c*pka jak jest bardzo mokra squirting jest Ci znany ? a włosy wokół penisa nie przeszkadzają Ci czy wolisz jak ich tam nie ma ?

Gość Mati69
własnie wytrysnąłem :) nastepny orgazm będę miał za miesiąc

Gość Paula 25
Jak obciągam facetowi loda no to staram się żeby było mu bardzo przyjemnie,i od czasu do czasu patrzę jemu w oczy czy widać przyjemność na jego twarzy,lubię całować kutasa od jąder po samą główkę.Jak już dochodzisz to ja ustami obejmuje główkę kutasa a reka masuję jadra.Lubię być zalana sperma.

Gość madzikkk84
Też lubię ostry sex bo jest boski szczególnie na pieska

Gość Paula 25
Madzikk,jesteś kobietą?

Gość Mati69
jaki byś chciała ten ostry sex ?

Gość Paula 25
Mati wlasnie Ty mnie teraz ostro nakręciłeś na seks,nie musiałeś smarować mnie oliwką nawet,hihi. Teraz mi tylko brakuje żebyś po tym nakręceniu mnie w******ł.Na rozgrzewkę chciałabym abyś Ty bił mnie Twym napalonym kutaskiem po d***e.