Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uhaika.

ostry seks

Polecane posty

Gość Mati69
wkładał bym Ci swojego twardego kutasa do c*pki wyciągał i wkładał do twoich ust żebyś zlizywała swoje soki z mojego kutasa

Gość Mati69
bił bym Cię po Twojej pupie i po twarzy a potem pozycja 69 jezyk i palce w Twojej c*pce

Gość Paula 25
Kochany Mati, oczywiście chcę z Tobą ostrego seksu,ja jestem uległą dziewczyną.A mam jeszcze taką fantazję że Ty r***asz mnie w moim pokoiku,i wchodzi moja matka, bo mieszkamy same we dwójkę,ona ma 44 latka i jest rozwódką. I właśnie fantazjuję o tym że Ty wtedy r***asz mnie przy mej mamie,a jak się spuścisz to moja mama stawia Ci fiutka na baczność i Ty znów mnie r***asz.

Gość Mati69
wiesz wolałbym wtedy przerwać bzykanie posadzić Cię rozpaloną na fotelu i bzyknąć Twoją matkę żebyś patrzyła jak ja r****m a Ty nakręcona musiała byś czekać na swoją kolej

Gość Paula 25
A Ty dałbyś radę bzyknąć mnie i moją mamę? Jakbyś Ty był wtedy z kolegą to moglibyśmy r****ć się na przemian hihi.

Gość Paula 25
Super byłoby gdyby ta moja fantazja się spełniła,nio to wtedy ja razem z mamą byśmy Ci obciągały kutaska

Gość Mati69
nie wiem czy bym dal ale Ty na pewno nakręciła byś się jeszcze bardziej a potem wyciągnął kutasa z c*pki Twojej mamy i wsadził Tobie do buzi przytrzymał Cię za głowę i posuwał mocno

Gość Mati69
chciałbym słyszeć Twoje jęki i krzyki jakbym Cię bzykał w c*pkę i pupę tak na przemian

Gość Paula 25
Będę razem z moją mamą calowala Twego słodkiego kutasa,już nie moge sie doczekać do tego dnia

Gość Mati69
a mama jest tak samo uległa jak Ty czy różnicie się pod tym względem ?

Gość Paula 25
Nie wiem bo nigdy nie widziałam mojej mamy jak się d*pczyła z kimś.Ale jak Ty byłbys z kumplem to byście we dwoch na zmiane brali mnie i moja matke

Gość polo1978
hej chetnie sie przylacze na ostre r****nie w c*pke i d*pke.... z toba i z twoja mamusia

Gość Mati69
Lubię tez jak mnie kolesie pchają ostro w d**ę. Jest mi wtedy cudownie. Ssanie kutasów jednak jest najcudowniejsze:)

babcie koniecznie zaproscie spelniac marzenia osob starszych to chlubna rzecz nie wiadomo ile jeszcze biedaczce zostalo jezeli nie bedzie na nią chetnych, to moge wpasc czesto jestem bezinteresowny w swoich sympatiach

Gość gość
moj też czasem p******i się jak matka z łobuzem, nic nie czai

Gość gość
Lubie jak jestem na przemian rypana raz w d..e raz w c..e a mysle sprobowac w obydwie dziury dwa h..e wpakowac

Gość Rec1
Kutas w d*pe,wibratorek w c*pke!:-D

Gość gość
Ja też jestem chętny

Gość 26 L
ja lubie kutas w d*pe a wibrator w c*pke

Gość gość
Moj już stoi na bacznosc, daj mu jeszcze chwilke o tak juz zaraz nastąpi ten moment, popierszcze Twoją d*pcie jezykiem by miał lepsze wejscie.O tak , juz wchodzę, jest ciasno ,aleuffff juz jestem w d*pci, wykonuje delikatne i szybkie ruchy

Gość gość
Miałam podobny problem z moim partnerem do czasu gdy .. kupiłam sobie strój niegrzecznej dziewczynki na giełdzie używanej bielizny. Szczerze mówiąc nie tylko ja odczuwam przyjemności jemu też się to spodobało :p Pozdrawiam

Gość madzikkk84
Tak w 100% jestem kobieta

Gość madzikkk84
Niewiem ale Ja z mama bym niechciala. Ja Mam propozycje tylko niewiem co mam zrobic lubię ostry sex ale lubię się te calowac a jemu chodzi tylko o.sex bez czułości ale on.doskonale wie co.ja chce w sexie tylko że to tylko sex

Gość madzikkk84
Niewiem ale Ja z mama bym niechciala. Ja Mam propozycje tylko niewiem co mam zrobic lubię ostry sex ale lubię się te calowac a jemu chodzi tylko o.sex bez czułości ale on.doskonale wie co.ja chce w sexie tylko że to tylko sex

Gość ktoś32
Ja mam właśnie odwrotnie...moja żona lubi delikatny pod kołderką sex a ja zaś ostry i z pieprzykiem r****nko. Kiedyś lubiła taką ostrzejszą zabawę, ale z czasem jej przeszło i teraz tylko delikatnie i nie mocno. Szkoda...

Gość gość
tez uwielbiam ostry sex ale laski cos mało chętne niestety :( brak nawet w mojej okolicy chętnych na jakikolwiek sex

Gość red_lady_21
to kiepska okolica;p

Gość gość
A moja mama jak do mnie do UK na urlop sama przyjechala to mi powiedziala zeby ostry sex przezyc chciala bo z moim tata jeszcze tego nie miala tylko slyszala.Moj facet mial kolege,ktory mial dlugiego o czym sie sama przekonalam bo juz go sama w sobie mialam.Mamie wszystko powiedzialam faceta pokazalam,spodobal jej sie zaraz,wiec w sobote sie u mnie spotkalismy.Kawe wypilismy chumor sobie poprawilismy, i do roboty przystapilismy,kazdy w swoim pokoju,bez krepujacego nastroju.Rano moja mame nie poznalam,gdy weszlam do jej pokoju to jeszcze naga zastalam,ale za to usmiechnieta i mowi mi ze czuje sie bardzo dobrze przez tego faceta zerznieta,mowi mi zeby tak w kazdy wieczor chciala zebym jej w tym nie przeszkadzala.a jeszcze zapytala ze jak by oba na raz chciala czy by dostala

Gość Sofokles
o tak! nie zawsze, w pewnych okolicznościach i jak się wyczuwa... że oboje mają potężną chcicę... to coś cudownegoooo! super na pieska... ale w każdej pozycji może być lux... pomijając już zdzieranie ubrania... to cmokanie rozpasanej c**y, to lubieżne wbijanie kutasa, ten odgłos klaskania jajami o damskie pośladki, to naprzemienne wycie... byka i krowy... i pomiętosić cycole! i pomasować stópki! i wyciućkać czerwonego smoka, żeby sie skichał! a potem powtórzyć jeszcze ze dwa razy!....